TEHDİT EDİLİYORUM NE YAPACAĞIM?

selam ciddi süren bir ilişkim var bir yıldır bir hafta önce eski sevgilim mesaj attı iki sene önce olan bir ilişki kendisi yurtdışına gitmişti niyeti de pek ciddi değildi belirsizdi o yüzden ben de ayrıldım ondan İstanbul’a gelmiş bana mesaj attı Benden şans istedi İstanbul’a geldim gel evlenelim ailemle tanıştırayım şöyle böyle ben kabul etmedim istemiyorum dedim istemiyorum dedikçe baskı yapmaya başladı işte hayatında biri mi var falan diye ben de bir şey söyleyemedim ona çünkü tehditli konuşuyordu düzgün bir şekilde ona istemediğimi söylememe rağmen beni tehdit etti son kez buluşmaya gel daha seni rahatsız etmeyeceğim dedi hayatımda biri varken buluşmak doğru olmaz diye ben kabul etmedim ayrıca buluşmaya çağırdığı yerde bir kafe ya da bir dışarı falan değil yani eve çağırdı beni Israrla kafede olsun dememe rağmen ev dedi. İstemediğimi söyledim sonra o beni böyle tehdit edince şöyle yaparım böyle yaparım sana huzur vermem işte hayatında biri varsa onu bulurum bozarım engelledim bu sefer farklı numaralardan rahatsız etmeye başladı attıkça engelledim 2.03 gün önce de Telegram dan bana mesaj atmış işte bana yaptıkların için özür dileyeceksin engeli kaldır gel buluşalım son kez Yoksa seni pişman ederim şöyle yaparım ailene ulaşırım diye evimi biliyor ailemi biliyor Instagram’da kız kardeşim olsun babamın adını işte eniştemin adını falan Instagram’da bilmiyorum profillerini buldu mu ama biliyor adını falan bu sefer de ailemle tehdit ediyor beni eniştene yazalım babana yazarım baldıza yazarım falan diye ben yine cevap vermeden engelledim direk ama ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum erkek arkadaşıma da söylemek istemiyorum şu an aramız bozulur diye ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi çok korkuyorum tehdit ediliyorum evimi ailemi biliyor eve gelir aileme ulaşır bir şey der bir şey yapar diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

TEHDİT EDİLİYORUM NE YAPACAĞIM?