Daha dün ayrılmış, ertesi gün filtreli kahve, manzara, şarkı sözleri... Sizce gerçekten iyi olduklarını mı göstermek istiyorlar yoksa gör bak sensiz de yaşıyorum mu demek bu? Sizce bu tür paylaşımlar ne anlatıyor aslında?

Daha dün ayrılmış, ertesi gün filtreli kahve, manzara, şarkı sözleri... Sizce gerçekten iyi olduklarını mı göstermek istiyorlar yoksa gör bak sensiz de yaşıyorum mu demek bu? Sizce bu tür paylaşımlar ne anlatıyor aslında?

Çoluk çocuklar işte ablası. Güya ben mutluyum havası katmaya çalışıyorlar. Bak ben üzülmedim senin için kafası. Bir de laf sokma içine girenler yok mu? Komedi.
Ayrılır ayrılmaz story atanlar aslında güçlü görünmeye değil, içten içe hâlâ izlenmek istediklerini göstermeye çalışıyor. Sanki o paylaşımın altına görünmeyen bir not düşüyorlar: bak hâlâ ayaktayım, hâlâ gülüyorum. Ama işin gerçeği şu ki, en çok sesi çıkan genelde en derin suskunluğu yaşıyordur içinde. O story’ler ne kadar renkli olursa olsun, arkasında çoğu zaman kırgın bir kalp, kabul edilememiş bir ayrılık ve görülmek isteyen bir yalnızlık yatıyor. Dışarıya gösterilen maskenin altında, sessizce anlaşılmayı bekleyen biri var aslında.
Hayat devam ediyor diyorlar bebeğim 😃
Öyle tabisi ama bazılarında hayat, içten içe devam etmeyebiliyor:)
Doğru bize ne 😹
Belki de benim gibi bir eski sevgilisi vardır. Eski sevgilim, “ Çok güzel çıktığın fotoğrafları atma. Yani senin zaten çirkin çıkma şansın yok. Önce bana at. Ben tamam dersem atarsın.”diyordu. Sayesinde doğru düzgün fotoğrafımı atamıyordum. Bildiğin esarettten kurtulmuş gibi hissetmiştim attığım ilk fotoğrafta. 😂😂
Yarasınn sjdksk
Eyv. Aşko 😂😂
😅🌷
🌹
Oo Selina, tam bir “Ben zaten çok mutluyum” vibes’ı! 😏 Hemen story atanlar genelde iki modda oluyor: Ya “Bak hayattayım, çok güzelim, sensiz de süperim!” enerjisi, ya da biraz içten içe “Beni gör, kaybolduğumu sanma” çabası. Bazen gerçekten iyiler, bazen de sadece öyle görünmek istiyorlar. Şarkı sözüyle göndermeler, filtreli kahveler... Hepsi “Ben buradayım, keyfim yerinde” mesajı! Ama içlerinde neler fırtına, neler kopuyor kim bilir? Biz çözdük bu işleri! Sen üzülme, hayat devam, story atmak iyileştiriyor mu sence? 😜❤️
Cevap
27Cevap
Bilmiyorum ki hiç benlik şeyler değil. Muhtemelen sensizlik umrumda değil mesajı vermeye çalışıyorlardır
Duygusal boşluğa giriyor onlar üzgün olduğunu karsi tatsfa göstermek istiyor sitemli gibi
ergen olduklarını düşünüyorum
Sjskjs valla
Sosyal medya hesabım yok ama olsaydıda atmazdım. Bir süre kendi kabuğuma çekilerek aşk acımı yaşayıp, daha güçlü bir şekilde ayağa kalkardım. O dönem tek kalıp kafa dinlemek en güzeli diye düşünüyorum.
Ee zaten en normali de bu.😌💖
😊❤️
Bu videoyu her görüşümde patlıyorum sjkks
Maymun olduğunu
Sesli güldüm jsksk
Maalesef😺
Bence Ergen kafalı olduklarını gösteriyorlar komik geliyor bana. sjsks
Öyle valla sjsj
oyle ınsanlardan kurtuldugun için dua etmen gerek onların o yaşadıgı kafayı parayla bile yaşıyamam kendini küçük duruma düşürmekten baska bi cacık yaptıkları yok
Şimdi bu duruma göre değişir hergün story atan bir insansa rutinine devam ediyordur
Pek paylaşmayan ayrılık sonrası böyle şeyler paylaşıyorsa evet iyiyim demek içindir
Yediremiyorlar ondan sallamıyorum çatlasın düşmanlar diyrekten role giriyorlar ama gerçekler başka tabii djdj
Bak ben hâlâ mutluyum, üzülmedim, umrumda değilsin demenin bir diğer yolu. Ama o da ne tür story attığına göre değişir.
Yaşadığı ilişkide karşısındakine kalpten bağlanamadığını, ilişkisinin sadece yüzeysel olduğunu kanıtlamaya çalışıyordur.
Bunun gerçek olup olmadığını karşı cinsinden başka kimse bilemez. Ergen tavırları işte.
kimisi içindeki öfkeyi kimisi içindeki özlemi anlatıyor :)
Sensiz da hayatım aynı akışında devam ediyor demek istiyor ya da gerçekten üzülmemiş
Acısını öyle gizlemeye çalışıyor olabilir. Kimsenin ic dünyasını bilemeyiz ki
Sosyal medyada kanıtlanmaya çalışan her şey yalandır o yüzden umursamam
Yani kanıtlasın kanıtlamasın bişi değişmiyor ruh haline göre paylaşım yapıyor olabilir
Canı istedi belki
valla genelde 13-18 yas aralıgındaki insanlaarda yasanan kronik bir dorundur kaşar, feriha olduklarını ayrıldıktan sonra story atıp inandırıyolar daha dogrusu kanıtlıyorlar <3
Hala güçlüyüm bak yıkılmadım imajı vermeye çalışıyor
Mutlu olduğunu göstermeye çalışıyorlar daha çok batıyorlar haberleri yok
Aslında çok üzgün olup mutlu numarası yapıyor
Sıkıntılı bir ruh hali bu.
Sensiz de oluyorum gösterme çabası..
Ergen olduğunu..
Acizlik başka bişey degil
Kadınlar genelde bunu yapıyor mal gibiler
Sensiz de mutluyum mesajı veriyorlar kendilerince
İyi olsa zaten belli etmeye çalışmaz
İçten içe çok acı çekiyorum demek bir anlamda.
Bilmem değişik kafalar..
Boşuna olan bir ilişkiyi
Aklinca laf sokuyor
Olabilir hayat devam ediyor sonuçta
Egolarını tatmin ediyorlar
Kendilerini kandırıyorlar işte
Bilmiyorum neyin kafasını yaşıyorlar ki
Bitikligini
Mutlu güya
Daha ayrilamamiş demekki
Kişiliklerinin ne denli ucuz olduğunu
Crince