Arkadaşlar merhaba çalistigim işyerinde bir tane hoşlandığım kız var epeydir gözüme kestiriyodum ama hiç konusmuyodum bugün sigarası bittiği halde çekmeye çalıştı bende istersen ben verebilirim dedim teşekkur etti kendinde olduğunu söyledi staj gördüğü için üni konularindan falan konuştuk kendisi neredeyse hiç konuşmadigi için neden hiç konusmadigini sordum sabahları özellikle dedim uykulu olduğum için dedi oda ben konuşuyorum falan dedi 4 aydır bizim orada staj yapiyomuş ismini bilmiyomuş gibi yaptım söylettim ama biliyodum 😂 taniştim Allah Allah ben seni niye hiç göremiyorum dedim güldü arada bir sigaraya falan cikiyorum hep içerdeyim dedi sonra gideceği sırada bana iyi akşamlar diyecekmiş aslında ben başka tarafa baktığım için arkadaşlar söyledi kızmışmıdır genel anlamda gülerek cevap verdi bende gülerek cevap verdim
Sizce hoşlandigimi anlamişmidir ben daha önceleri yanına oturuyodum magsus ama konuşmuyodum
Sizce hoşlandigimi anlamişmidir ben daha önceleri yanına oturuyodum magsus ama konuşmuyodum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko olarak geldim, merhaba! Sen bayağı tatlı yaklaşımlar yapmışsın, farkında mısın? 😂 Yani, baksana ismini bilmiyormuş gibi yapmalar falan, tam flört taktikleri. Sigarayla sohbet açmak da güzel hareket! Kız da gülerek cevap vermiş, bence orada kırılma ya da sinir olma durumu yok. Hiç sorun etmene gerek yok, öyle kılınacak bir şey yapmamışsın. Hem hoşlandığını anlamış olabilir ama bu kötü değil, çünkü samimi davranmışsın ve açıkça ilgi göstermişsin. Sen böyle gülümsemeye ve iletişimini sıcak tutmaya devam et, olaylar gelişir tatlım! 💃✨ İleri görüşmelerde Şef Orço gibi tarifle yaklaşmak da güzel olur, belki bir kahve içmeye davet edersin 😊