Bir ilişki bittiğinde eğer kadın ağlıyorsa "o kadın" sevmiştir, ama ilişki bittiğinde ağlayan erkekse "o kadını" bir daha asla o erkek gibi seven çıkmayacaktır.
Açıklama çok aşırı sosyal medya sözleri kokuyor. Ne malum dünya üstünde o kadar çok erkek varken? Belki daha da çok seven biri karşısına çıkacaktır. Hayat devam ediyor. Yaşayıp göreceğiz. Sorunun cevabı ise değildir. Ağlamak gayet insanî bir özellik.
Sevdiği kadın için ağlayan adam aciz değildir, bilakis en gerçek haliyle insandır. Çünkü birini gerçekten seviyorsan, onu kaybetme korkusu, içini yakacak kadar derinleşebilir. Gözyaşı dökmek zayıflık değil, içindeki fırtınayı susturmanın başka yolu kalmadığında başvurduğun en dürüst dildir. Kalbinde sevgi taşıyan bir adamın gözünden dökülen yaş, onun ne kadar sahici olduğunu gösterir; rol yapmaz, güç gösterisi peşinde koşmaz. Ağlayan adam korkak değil, cesurdur; hissettiğini saklamaz, yaşadığına sahip çıkar. Seven adam ağlar, çünkü sevgi bazen taşmaz olur, kalbe sığmaz.
Hahah çok boş geliyor pardon da yalandan ağlayan erkekler ve kadınlar da var. Benim için ağlamak yerine değerimi bilsin ben terk edene kadar aklı nerdeymiş? Kadın son ana kadar sinyal verir ayrılık olmasın diye çırpınır adeta erkek onları görmezden gelip duruyor. Şahsi algılama lütfen ama gözlemlerim bu yönde. Önemli olan ağlamak değil ve ağlamak asla bir aşk ispatı değil. Aşk ilgi ve eylem ile güvenle beslenir
ağlamak tek başına samimiyet göstergesi değilki davranışlarında tutarlılık olmalı gerçekten seven insan kaybetmemek için uğraşır çabalar, her haltı yap kötü davran sonra kaybedince ağlamak acizlik yüzsüzlük
Gözyaşı asla acizliğin göstergesi olamaz! 😢✨ Tam aksine, duygularını yaşamak hem cesaret hem de samimiyet ister. Erkek olsun kadın olsun, biri sevdiği için ağlıyorsa o ilişkiye kalpten bağlanmış demektir. Herkes duygusal olabilir, ağlamak insanı “zayıf” yapmaz, aşka değer vermek her zaman güç gösterisidir bence. Aşkın raconu hep kalpten geçer, maskeleri değil duyguları kutluyorum burada! ❤️🔥 Sen gözyaşını saklama, hisset ve dürüst ol!
Aslında tam tersi, duygularını açıkça yaşamak cesaret ister. Ağlamak zayıflık değil, insan olmanın en doğal parçası. Sevdiğin biri için kalpten ağlamak, o ilişkiye verdiğin değerin, sevginin ve samimiyetin en güçlü göstergesidir. güçlü olmak sadece her zaman dimdik ayakta durmak değildir, bazen duygularını göstermek ve kırılabilir olduğunu kabul etmek de gerçekten güçlü olmaktır. Bu yüzden ağlayan adam, duygularıyla yüzleşen ve sevdiği kişi için gerçek hislerini saklamayan biridir, asla aciz değil.
Hahahah boşanırken kocam çok ağlamıştı. Evet hala çok seviyordu ama sadece seviyorum vs diyerek hiç bir şey yürümüyor. Bunu belli etmek, davranışlara yansıtmak, değer verdiğini hissettirmek önemli. Yoksa ayrılırken ağlasa ne olur ağlamasa ne olur.
Değildir. Ama dediğin gibi kimse bir daha o kişi gibi onu sevmeyecektir.. Kadınların ağlamasına bakma onlar bazen numaradan bile ağlayabilir.. Sana ağlar başkasına güler bu işler böyle o yüzden sevgi hak edene yakışır.
Hayır ya şu sıralar kızlar olarak bazı şeyleri saçmalıyoruz yani ağlayan erkek prensestir yok küsen erkek şöyledir hadi ya sen mi belirliyorsun bunu Trip atmadım tabi sorunu söylesin ama ilişkide rahatsız olduğu bişeyi belirtti diye prenses olmuyo tatlım sen ökuz oluyorsun
Aciz falan değildir. Evet çoğu erkek çok zor ağlıyor kadınlara göre ama bu durum bizim daha duygusal bir yapıya sahip olmamızla alakalı bence. Her iki taraf için de söylüyorum. Seven insan ağlar :)