Sırf sevdiği ile arası kötü diye ağlayan bir arkadaşımı ağladı diye terk eden bir kadın görmüş birisiyim yani anlamadığım şey erkekler ağlayamaz mı?

Sırf sevdiği ile arası kötü diye ağlayan bir arkadaşımı ağladı diye terk eden bir kadın görmüş birisiyim yani anlamadığım şey erkekler ağlayamaz mı?

Bana göre değildir hatta yanımda içten ağlayan bir erkek görürsem o onun en saf masum ve çaresiz olduğunu bile düşünürüm ki erkekler herkesin yanında ağlayabilen varlıklar değildir yanımda ağlıyorsa bu bana verdiği değerin ve beni önemsediğinin bir göstergesidir..
Teşekkür ederim çok incesiniz ama böyle yani çünkü herkes bir erkeği ağlarken görmez ağlayan erkek olmadığı için değil erkekler herkesin yanında ağlamadığı için
Bir erkek ağladığında gözyaşı döken sadece o olmaz, yıllardır içine attığı her şey de onunla birlikte akmaya başlar. Bu hâl ne zayıflıktır ne de utanılacak bir şey… tam aksine, içini inkâr etmeyen bir insanın en dürüst halidir. Ama ne yazık ki bazı bakışlar hâlâ erkekliğin susmakla ölçüldüğünü sanıyor. Oysa bir kadının yüreği, gerçek olanı bilir. Ağlayan bir erkek, duygularını inkâr etmeyen bir erkektir ve bu, güçsüzlük değil, insanca bir cesarettir. Kimileri bundan korkar, kimileri ise o gözyaşlarında en saf sevgiyi görür. Çünkü bazen bir damla yaş, yüzlerce kelimeden daha çok şey anlatır.
Ağlamak, insan olmanın en temel duygusal ifadelerinden biri. Erkek veya kadın olmak fark etmez, duygular herkes için var. Sevdiğiyle arası kötü diye üzülen bir erkeğin ağlaması oldukça insani ve doğal bir durum. Ancak her insanın duygusal anlayış seviyesi farklı olabiliyor; kimisi bu tür bir hassasiyeti güçlü bir bağ olarak algılarken, kimisi yanlış yorumlayabiliyor. Özetle, ağlamak itici değil, aslında dürüst bir insanın göstergesi. 🌧️✨
Cevap
22Cevap
Bazıları istediğini elde edebilmek için ağlıyormuş gibi yapabiliyor
Zavallı aynen..
Hayır. Erkeklerin de duyguları var sonuçta. Bence itici değil, aksine samimi geliyor. Tabi aşırısı itici olabilir
Yoo neden itici olsun erkekler de insann olabilir yani
İtici değildir ancak sık ağlayan erkek çok itici geliyor yani her şey dozunda olmalı
Orası öyle tabi ki
Seviyorsa ağlasın ama.. suçunu bastıran var öyle ağlayan var ayy boğazım geliyor o zaman.
Genelde bu tarz erkekleri kadınlar güçsüz diye adlandırıyor gadası
Evet iticidir.
Değil. Toplumsal cinsiyet rolleri kadınlara olduğu kadar erkeklere de var. Feministler bu rolleri reddederken aslında erkeklerinkini de reddediyor. Yani erkek ağlamaz, erkek öyledir böyledir gibi yoran şeyleri… ne yazık ki bazı anti feministler kadınları üstünlük kurmaya çalışmakla suçlayıp bu ayrıntıyı göremiyor…
Benim yanımda ağlayan erkek insandır. Kuldur. Sonuçta insan eksik ve aciz bir yaratılışa sahip. Her zaman birine ya da Tanrıya sığınmak zorundadır çünkü insan zayıf bir yaratıktır.
Ağlamasının nedenine göre değişir.
Ailesinden birini kaybetmiş olmanın acısıyla ağlıyorsa başımın üzerinde yeri var.
Telefonu bir üst modeli ile değiştiremediği için ağlıyorsa cevabı biliyorsunuz🙂
Erkek arkadaşım duygusal. Sinirlenirse veya çok üzülürse ağlar. Burada söylenin aksine inanılmaz eril enerjisi yüksektir. Bana itici gelmiyor asla. Aksine şefkatle yaklaşıyorum.
bazilarina göre itici bazilarina itici gelmez. bir insan sırf erkek diye ağlamayacak diye bir şey yok. ağlaması onu itici değil insan yapar. tam tersi bir insan ağlamıyorsa sorun vardır.
Erkekler ağlamaz diye bir kaide mi var :d? ilkokul çocukları bile bu espriyi yapmıyor artık ahaha
Kadın olduğundan emin miyiz?
Erkekler ağlamaz değil sulugöz olmaz ve canı içinden yeterince yanan her insan ağlar çok doğal.
Ağlamak insani bir duygudur insanı itici yapmaz. Kadınların itici bulduğu tip bence kırılgan ve çok sulugöz olan tipler.
Hayır sonuçta erkekte de duygular var ağlaması çok normal gelir.
Bana bile itici geliyor.. Kadınlara göre de öyledir mutlaka..
Çoğu kadın itici değil der ama aslında güçsüz bulur
Bence itici değil ama sürekli ağlıyorsa yanımda sorun olabilir
Aşırı saçma bir şey. Erkekler de ağlar. Şahsen bir erkek benim için ağlarsa onun değeri gözümde daha da artar
Bazı kadınlara göre erkekler birtakım duygularından arınmış, egemen kültür olmak zorundalar. Çekiciliğin gözyaşları
Benim gözümde ağlayan bir erkek
Bebekken insana dönüşmemiş
En özel dünyada bir melek kalabilmiş erkek
İtici değildir. Sevgilim duygusal ve bu çok çekici.
Yok çok tatlı kalbime yaslanıp kalbimin sesini dinleyip Bana sarılıp aglayabilir
Sonuçta insanız ağlayabilir ama sevmem ya ağlak olmasını istemem 😃
Kadını erkeği fark etmez, mız mız ağlak insan sevmem
İtici değil ama çok fazla ağlıyorsa itici gelebilir
Hayır aksine beni kendisine yakın hissettiğini düşünürüm
Hayır itici değil, onlarda ağlayabilir. Bu onları itici göstermez.
Ağlak tiplerden hoşlanmam ama büyük bişey olmuştur gözünden yaş dökülmüştür sessizce o konuda bişey diyemem
değil asla neden olsun ki erkeklerin duyguları yok mu
Fazla ağlıyorsa evet ama binde bir denk gelirsek itici gelmez
Daha çok güçsüz izlenimi ver
Niye? İnsan değil mi?
Aynen erkeklerde aglar bazı kadınlar ağlayamaz mesela...
Güçlü disiplinli azimli birisiyim, ama bir kadin karsisinda güçsüz çaresiz savunmasiz halimide göstermek istediğim doğrudur duygusal birisiyim
Ağladı diye terk etmek kaçıncı boyut 😅😂
Bence değil ben üzülüyorum ve eğer daha normal ağlıyorsa daha çekici geliyor yani bağıra bağıra değilde sessiz
Sevdiğinden ağlamıştır neden itici olsun ki
Zavallı kız bir daha öyle seven erkeğe denk gelemeyecek
İtici oluyorsa daha iyi 😎. Betaları kudurtan bir alfa gibi.
Hyr hiç öyle düşünmem ama fake ise sıkıntı
yani çok önemli bisi değilse öyle
Neye ağladığına göre değişir
Net iticidir
Hayır bana itici gelmez
Bence değil her insan ağlar erkek ağlamaz kavramı cidden saçma robotsan mümkün
Ya Yok benim için öyle değil ağlasın
Sürekli ağlıyorsa evet itici bana göre
Ağlayan erkek adamdır nokt
Erkekler sevince çok güzel sever bilirim
Çoğu dayanamaz
Bana göre değil tam tersi gerçekten seviyordur