Ağlamak , konu erkekler olunca zayıflık belirtisi midir?

Ağlamak , konu erkekler olunca zayıflık belirtisi midir?

birkac hafta once eximi aradim, telefonda ben agladim o agladi, geri donusu olmadi tabi. ilk defa duygularinin samimi olduguna inandim cunku 4 senedir tanidigim erkegin gozlerinin doldugunu dahi gormemistim simdiye kadar ama telefonda agladi. zayif görmedim, aglamiyor diye guclu de gormuyordum zaten, sadece duygularinin gercek oldugunu dusundum
Seni üzmek istememiştim.
Eski ağlamaklı günleri hatırlattık ya.
Benim sorduğumu görsen cevap başka mı olacaktı?
Beni gayri ciddi buluyorsun yani:)
Teşekkür edelim o zaman:)
Soruyu soran telefonde aglayan kişi mi oha nasıl denk geliş lan bu
@PsiPsikolog21 sanmiyorum 😄
Bence de öyle değil 😅
Evet Erkek adam dediğin ağlamaz eğer zırlayıp durursan kimse sana saygı duymaz duymazsa hayatta hiçbir istediğin şeyi elde edemezsin Kısır döngüde hayatın gider. Kadınların dediğine bakmayın sakın onlarda böyle erkekleri söylediklerinin aksine sevmezler. Tek dertleri egoları okşansındır ağladı diye ah beni ne kadar seviyormuş meğer diye dönen yoktur. Erkek gücüyle sevilir zayıflığıyla değil.
Aglamak zayıflık degil bu bir Erkeklerde aglar ancak yapımız ve toplum baskısı nedeyli bunu gizli yaparız bu iki Aglayan bir erkek duygulu erkekdir bu devirde duygulu birini bulan şukretsin
@PsiPsikolog21 Duygularının olması başka birşeydir. Ancak duygusal olmak başka birşeydir. Toplum baskısı boş yere gelişmiş bir şey değildir. Binlerce yıllık tecrübenin yansıması olarak tezahür eder. Yani temellendirilmeden alt yapısı olmadan demiyorlar ERKEK ADAM AĞLAMAZ diye zira Erkek doğulmaz Erkek olunur diye bir söz var. Erkek var olmak için kendini inşa etmek zorundadır bunun içinse hayata karşı herşeye karşı mümkün olduğu kadar Güçlü olmak güçlü durmak zorundadır. Evet üzülse bile bunu belli etmemek zorundadır. Erkek sürekli ağlarsa sen istediğin kadar bu "Zayıflık değil desende"Mesele ne dediğin değil İnsanların bunu nasıl "ALGILADIĞIDIR"Bu erkeğin zayıf görünmesine neden olur Erkek zayıf görünürse Saygı görmez saygı görmezsede hayatı yokuş aşağı gitmeye başlar. En başta Aksini idda eden kadınlar olsa bile Sevgilisi veya Eşi O adamdan soğuyacak ve onu terk edecek veya aldatacaktır. Zaten kadınların güçlü erkeklere arzu duyduğu artık bilinen bir gerçekken Bunun yanında çevreside saygı duymaz ve o adamdan uzaklaşacaktır. Son zamanlarda Romantizmin Arabesk edebiyatının etkisi ve günümüz koşullarının erkeklerinin tembelleşmesiyle Karakteristik gücünü kaybedip sünepeleşmelerine sebep olmuştur. Batı bu durumu nihayet anladı dünyayı tekrardan maskülenleştirecekler Trump 2 cinsiyet olayını bu yüzden devreye aldı hatta
Kesinlikle değildir. Bazı duygular ağır gelir yüreğe ve kanar kalbimiz. Ama bu kanlar içimizden değil gözümüzden dökülür. Biz de ağladık zamanın da ama hayat devam ediyor.
Cevap
3Cevap
Ağlamak zayıflık değil güçlülüktur bence. Güçlü olma potansiyeli taşıyan insanlar ağlar. Diğerleri duygularını yaşama cesaretini gösteremeyenlerdir.
Sonra da erkekler prenses oldu diyorsunuz 😂
Ben demem öyle yanlışın var 😅
Dediğin an ensendeyim, haberin olsun 😅
anaç kızlar etkilenir.. ortalıkta alfa erkekkk diye dolanan ab zan kızlar zorbalar seni
Hayırr duygularını saklamamqsi çekici geliyo aksine
Hıdır benim için ağlasa keşke amin
Ölsün,😅
Amin 😅
Hasta olmaya davetiye çıkaran erkektir.
Hayır hâlâ insanlığını kaybetmemiş bir adamdır.
Neden zayıf olsun ki ağlamak zayıflık değildir
Ağlamak insanı bir şey zayıflık değil
Hayir duygularinin oldugunun belirtisi
Seven erkektir😅
Sulu gözlü erkek mi olur 😂
Hoşuna gider dimi 😅 Hatta 15 gün şehir dışına çıktı diye ağlasa 😅
Hava limanından ayrılırken, vir kaç damla yaş iyi hissettirir diye düşünüyordum 😅
Sadece ayrılınca ağlıyoruz o zaman, bir de ölürseniz 😅
Sen tüm sorulara ortak cevap verirken oluyor da, ben konu dışına çıkınca niye olmuyor 😅
Benim yaptığım ayıp dimi 😅
Adamdırr
Zayıf erkek değildir
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?