Hemen hemen tüm bayanlara ayrı ayrı teşekkürler...
Siz erkekleri istediğiniz kadar güçlü görün. En cılızından en iri yarısına kadar hepsinin en zayıf yönü duygularıdır. Bayanlarda bu durum tam tersi...
Herkes ağlar. Bunun istisnası olmaz. Varsa da fizyolojik bir bozukluktur.
Ha kimi erkek, aman canımı acıtırlar diye ağlamasını gizler. Gizli gizli ağlar. Çoğu şeyi de içine atar. Korkarlar çünkü acı verilmesinden. Bu tip erkekler uzun yaşamaz. Çünkü siniri, stresi, acıyı içinde biriktirir. Dışarı atamaz.
Kimisi de güvenir karşısındakine yada korkmaz kimseden. Gözleri dolar. Ağlar. Bu tip erkekler daha sağlıklı olur. İçinde acı biriktirmediklerinden, dışarı vurduklarından daha geç yaşlanırlar, daha uzun yaşarlar. (Ki benim dahil olduğum grup budur.)
Bazı bayanlar erkeğin ağlamasını "kullanırlar". Onu güçsüz göstermek için... Veya ben şu kadar erkeği ağlattım diye övünmek için... Zaten öyle övünecek aşağılık bir ruhu varsa insan olamamıştır benim gözümde. Bize uzak Allah'a yakın olsun...
Duygularını ifade etmenin bir yoludur ağlamak.
Erkekler "seni seviyorum" dememeli vs... gibi batıl inanışlar da vardır. Erkek dediğin "duygusuz" olur gibi sapık bir inanış. O yüzden erkekler de ağlamaz diye düşünülür.
Aslında evet, "Erkekler" ağlamaz... ama insanlar ağlar...
"İnsanlığını erkekliğinin önüne geçirmeyen kişiler" de bazı olaylar karşısında ağlar, yanında sevgilisi olsa bile... Biz bunlara kısaca halk arasında adam deriz...
Şüphesi olanlar var ise eski bir yöntem ile sağlamasını yapalım ve cümle içinde kullanalım isterseniz;
-Onu öyle görünce erkek üzüntüden ağladı ya... (Bakınız olmuyor. İyi durmuyor. )
-Onu öyle görünce adam üzüntüden ağladı ya... (Bakınız cuk oturdu. )32 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ifade edilmiş... Söylenecek çok da bir şey kalmamıştır herhalde :)
En İyi Cevaplar
benim ilişkiler konusunda çıkarttığım en büyük derslerden biri güçsüzlüklerini fazla dışa vurmamaktır. çok ciddi bir üzüntü değilse gözyaşı dökmek güçsüz olarak gösterir. kızları en çok etkileyen şeylerden biri güçtür. gücünü yitiren bir erkek etkileyiciliğini de yitirmiş demektir.
hele ki çıktığın kız ile ilgili bir konu ise onun yanında bu konuda gözyaşı dökmek bence en son yapılabilecek bir davranıştır. kontrolü kaybettiğini ve güçlü tarafın o olduğunu, dizginleri onun eline verdiğinin göstergesidir. sevgilin için ağlamak istiyorsan bile git evinde ağla, onun için ağladığını bilmesi kızın ilgisinin azalmasına ve kendini üstte görmesine sebep olur. sonuçta kendinden düşün bir kız senin için gelip yanında ağlıyorsa dersin ki ooo ben bu kızı nasıl etkilemişim vay anasını benim için kalkmış ağlıyor dersin ve bir havalanırsın. aynı şey kızlarda çok daha yoğun bir şekilde yaşanır. seni avucunun içine almış olduğunu gösterir.13 Yorumla- +1 yıl
buna ek olarak kız konularında kızlardan tavsiye almanı tavsiye etmem. kızların söyledikleri ile yapılanlara verdikleri tepkiler tamamen farklı şeylerdir :)
örnek: kızlar romantik erkek arıyorum, iyi kalpli olsun, ince düşünceli olsun der. ilk buluşmalardan birine çiçekle gitsen, ezik adam damgası yersin, seninle hayatta çıkmaz çıksa da manipüle etmek için çıkar. bunun gibi şeyler. mesela o yüzdendir ki kızların söyledikleri ile davranışları çoook farklıdır. bunu da dikkat al lütfen.
+1 yılBence aksine, bir erkek senin yanında ağlayabiliyorsa sana yeterince güveniyor demektir. Kızlar için de durum benzer aslında fakat biz daha duygusalız, kendimizi pek tutamıyoruz. Erkekler normalde çok güçlü görünmeye çalışır, bununla birlikte eğer bir kızın yanında ağlayabiliyorsa, ona güçsüz halini de gösterebilecek kadar güveniyor demektir.
Sonuç olarak bir erkeğin sevgilisinin yanında ağlayabilmesi, çok içten ve onurlu bir olay benim düşünceme göre.43 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir kızın sevdiği ya da değer verdiği bir erkek yanında ağladığında kötü bir fikre kapılacağını sanmıyorum. Anaç duygularımız, vicdanımız işin içine giriyor bir anda şefkat duymaya başlıyoruz o durumda :)
bende aglarım. ama bu acizlik falan degıldır. duygusal bı yapıya sahıptır. o uzulurse bende uzlurm zateen hemen
23 Yorumla- +1 yıl
kız dedigin böyle olur elal feym..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben erkek oldugu halde benim icin agladi diye dusunmustum oyle gorunce kendim agladim. birinin seni gercekten sevdigini hissetmek cok guzel
11 Yorumla
+1 yılhayır ağlamak insanı aciz göstermez tam aksi onu olgunlaştırır bu yüzden tam aksi benim hoşuma bile gider duygusal bir erkek tabi tamamen ağlak değilse
27 Yorumla- +1 yıl
o zaman gayet doğaldır hem duygusal lık acizlik değil sonuçta.:)
- +1 yıl
ya ağla ağla hem seni seven kişi onun için gözyaşı döktüğünü gördüğünde daha çok sevecektir inan çünkü bir erkeği ağlatmak zordur
- +1 yıl
gayet güzel sen hiç kalbini yorma merak etme gözyaşları hiçbir zaman arayı açmaz:)
ben ikizler burcuyum evet. Bu arada ağlayan erkek daha samimi, daha sevimli ve daha masum olur. Bilerek ağlayan değil ama
13 Yorumla
+1 yılBen ikizler burcuyum. Eğer ota b.ka ağlıyorsa dediğin gibi olgunlaşmamış demektir ve tabii ki güçsüz gösterir bu onu. Ama önemli bir sebepten: Sevgilisinin de erkeğin ağlama sebebini 'güçsüzlük' olarak adlandıramayacağı mühim durumda güçsüzlük olarak sayılamaz. Örneğin aylarca çeşitli kısıtlamalar sebebiyle elini bile tutamaması... Ya da hapishaneye düşmek gibi durumların ortaya çıkması.
00 YorumlaAksine ben çok mutlu olurum. Erkekler herkesin yanında ağlamaz. Onun için özel olduğumu düşünürüm.
11 Yorumla- +1 yıl
Benim de direk aklıma gelen şu oldu. Keşke görmeseydi sonuçta yanında olmadı kamerada oldu. Dedim şimdi zaten ben ona güven veriyordum yanında güçlüydüm herşeyi elinde tutan ama o an birden yıkılma anımı görünce dedim inşallah duruşum ve onun beni güçlü kıldığı hissi gitmemiştir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kimseyi üzgün görmek istemem. ama normaldir. o da insan sonuçta.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok guzel bişey bare adamin gerçek duygulari var ama tabi bazen goz yaşlari falan timsah goz yaşlari olabilir dikkat etmek lazim yani erkek sonuçta :)
11 Yorumlaaglayabilmesi benim icin cok önemlidir, duygularini göstersin, ne var bunda, tabi olmadik her seye aglarsa gücsüz olur gözümde.
09 Yorumla
+1 yılbende onunla oturur ağlarım ama güçsüz olduğunu düşündürmez bana onunda duyguları var çok normal
01 Yorumla
+1 yılHayır duygusallığını görmüş olurum sadece. Ama ağlaması beni çok üzer teselli etmeye çalışırım.
01 YorumlaAğlamayanların, güçsüz değil duygusuz olduğunu düşünüyorum. Gözyaşı dökmeyi güçsüzlük olarak gören insanın insan olduğundan şüphe ederim. Gerçekten insan mı?
20 YorumlaSarılırım bağrıma basarım silerim goz yaslarını hemen.
20 YorumlaNeden agladıgına baglı.Aileden birisi vefat etmiş ise gayet dogal.Ama eleman yaptıgı hatalardan dolayı kendini affetirmek için aglıyorsa bu yapmış oldugu hatadan daha kötü bir durum bence.Bu tipteki erkekler tehlikeli,sözü,özü başka olur.
00 Yorumla
+1 yıleğer ağlıyorsa bana gerçekten değer veriyordur.. sarıp sarmalarım oper koklarım :)
12 Yorumla- +1 yıl
niye bütün kızlar böyle değil:D
Ağlamam gerekiyorsa ağlarım da öyle her şeye ağlamam.Yani ağlama hissi hissettiğimde gözyaşı dökerim ama böyle trip atma falan o tarz değil :)
05 Yorumlaaçıkçası benim karşıma uğruna bırak hüzünü mutluluk gözyaşı bile dökebileceğim kimse çıkmadı
00 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır bilakis bir daha aşık olabiliriz
21 YorumlaGerçi kızlara sormuşsun ama cevaplamadan geçemem. Ağlamaktansa ölmeyi yeğlerim.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet güçsüz olarak görürüm. hatta benim için önemli bir erkekse beni çok kötü etkiler. sonuçta güçlü olduğunu düşündüğüm biridir ağlaması benim için bi yıkım olur.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman toparlamalısın hemen..
Cevap sahibi+1 yılözlediğin için ağlaman farklıdır belkide o senin ağlamanı böyle güçsüzlük olarak karşılamamıştır ama yinede bi erkek üzüldüğünü ağlayarak ifade etmemeli. sarılamadın mı? ağlamak yerine yapılacak onca sey var..
Cevap sahibi+1 yılüzülsede etsede güçsüz olduğunu düsünmüstür. düsün siz kızların sürekli ağlamasından hoslanmıyorsunuz ama biz genel olarak duygusalız erkekleri daha güçlü olarak algıladığımız için ölüm gibi falan üzücü olaylar dısında ağlaması çok itici geliyor.
Cevap sahibi+1 yılay allah kahretmesin babanne ağlaması olmus o. hemen toparla durumu aslında güçlü bir insan oldugunu ispatla. tabii abartma
Cevap sahibi+1 yılolaylar biraz sakinlesince ispatlamaya çalısta iyice sarpa sardırıp rezil olma
+1 yılhayır sevgilim ağlasa yanımda tabi duruma da bağlı biraz neye ağlıyor? gibi çok kötü olurum sarılırım ona hemen güçsüzlük hiç aklıma gelmez
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle hayır ona ne kadar önem verdiğini gösterir böyle bir şey yaşamıştım ve oradan biliyorum hala gözümün önünden gitmiyor çok kötü olmuştum
+1 yılŞimdi burada başak derlerde gerçekte hoşlarına gitmez kardeş.
00 Yorumlagücsüzlük arı soktugu zaman falan ağlarsa gözükür ama o erkek duygsalsa filmlerde ağlıosa güçsüzlük değil bence
00 Yorumla
+1 yılSamimiyse daha çok sempati duyarım
11 Yorumla
+1 yılben o halde görmek istemem.üzülürüm
05 Yorumla- +1 yıl
ben şefkat duyarım.erkekler güçlü olucak diye bişeyi yapıştırmışlar damga gibi.ağladıgı günde yanında olmassam neden olayım ki zaten hayatında?
- +1 yıl
keşke herkes senin gibi olsa boşver ya gizleme duygularını.her zaman ağlayacak değilsin ya:D
Hayır. Beraber ağlarız.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılGücsüzlükk degil bence tam tersi .
10 Yorumla erkekler ağlamaz sil gözyaşını
00 YorumlaÇok güzel bir şey
10 Yorumla
+1 yıldolarsan ağlarsın karşim :D
03 Yorumla- +1 yıl
duygusal insanlar ağlar. bende arada özlem falan olmasa ağlamam ama ağlıyorum yani ağlamaıyorum degil
Ben de dayanamam ağlarım lem :(
01 YorumlaHayır duygusal olarak görür.
02 Yorumladuruma göre değişir..
00 Yorumla
+1 yılarada ağlıyorum ne var bunda.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz güçsüüz gözükür sarılıp beraber ağlarlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri