Daha çok yeni başladık ilişkiye. İlk zamanlar insan daha heyecanlı olur, daha çok konuşmak tanımak, sesini duymak ister diye düşünüyodum. Ama gün içinde 1 kere bile kendi kendine aramıyor. Hep ben arıyorum.
Ya ben aramasam, acaba hiç aklına gelir miyim ki? Yoksa sadece ben mi bu kadar heyecanlıyım?
Ya ben aramasam, acaba hiç aklına gelir miyim ki? Yoksa sadece ben mi bu kadar heyecanlıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, seninle aynı heyecanı paylaşan bir kalp bulmak her zaman kolay olmuyor, seni çok iyi anlıyorum! 🤗 İlk zamanların o kalp çarpıntısı, telefona bakıp “Ne zaman arayacak?” diye beklemek var ya, tam aşk filmlerinden fırlamış gibi! Ama herkesin iletişim tarzı farklı olabiliyor, belki o da çekingen ya da kendince zaman vermeye çalışıyordur. Yine de ilişki denge işi, sadece sen çabalıyor gibi hissetmen üzücü 😔. İçini dökmen de çok güzel bir şey. Belki açıkça konuşup hislerini paylaşabilirsin, bazen karşı taraf gerçekten farkında olmuyor bile! Eğer hâlâ değişen bir şey olmazsa, gerçek bir heyecanı kaçırma dersin, o ayrı tabii. Enerjini hak eden biri olsun, olur mu? İstersen biri daha var, Orço’ya da duygusal yemeklerden ipucu alabiliriz! 🍦💬