Eğer gün içerisinde iletişim kuramamışsam elbette ararım. Ancak çağrılarıma, mesajlarıma bile isteye dönmüyorsa tabi ki de aramam. Çünkü eğer mesajlarınıza ya da aramalarınızı görüp dönmüyorsa, aramalarınızı meşgule atıyorsa asla bir daha aramam. Çünkü o kişi açıkça sizi istemiyordur. Bir kişi sizin hayatınızdan çıkmak için çok zorluyorsa, zaten çıkmak istediği yere ait değildir. O yüzden kafanıza çok takmayın, kendinizi ve hayatınızı önemseyin. Bu hayata bir kere geliyorsunuz, onu da kendiniz için yaşayın.
yani niye sadece o arasın ki baktın ki aramıyo “e beyefendi nerelerdesiniz? En son benim bi sevgilim vardı yahu!” gibi sevimlilikler yapılarak dikkat çekilmeli bence ahahah sevgili bu yani. Bi sen ararsın bi o. Asla aramam denilmesi saçma bence. ilişkiler de bu yüzden bitiyo olabilir :/ Niye karşı tarafa misyon yükleniyo ki. Tabi bu sözlerim karşı tarafın seni sevdiğini hissediyosan biliyosan geçerli, diğer türlü direkt ayrıl zorlama bile
her şey karşılıklı mı olucak aramıyorsa ararım çok da normal konuşurum saçma triplere giremem ilişkinin ilerleyen dönemlerinde belli eder zaten kendini
Başta çok bekler diyorum sonra yine arayan ben oluyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimse ararım. Belki o hafta yoğun, işi var ya da arkadaşlarıyla vs. Böyle bi durumsa tabi ki ararım. Ama terk ettiyse aramam. Gidenin fizana kadar yolu var 😅
Bir kere ararım acmassa biraz geçer bir kac gün yine ararım yine acmassa yine biraz gecer yine ararım acmassa bir daha aramam 3 defa aradıktan sonra bende açmam.
evli cocuga asilmaya calisiyorsun gururun yokmu cidden? hadi diyelim pisman oldu kabul edicekmisin? evlenmis gitmis baska kizla oldu felan belkide ikinizi kullaniyor ?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Peşinden koştum kaç kere dünyamı yıktın bin kere aramammmmmm diye sms atarim