Hiç sevgilim olmaması?

öncelikle selam arkadaşlar 21 yaşımdayım, hayatımın hiçbir alanında sevgilim olmadı. gerçekten yüz güzelliği olsun güzel bi kız olduğumu düşünüyorum yani kendini beğenen biriyim şaka yollu egoistmişim gibi ama elbette kendimi seviyorum beğeniyorum mesajını veririm genelde kızlara da erkeklere de, yalan yok çok kişiyle tanışmaya çalıştım konuştum hepsi de sosyal medyadan çünkü erkek çevrem, ortamım yok ciddiyim tanıdığım tek iki erkek abim ve babam onlar da zaten belki de erkeklere yeterince güvenmeme bazen nefret etme sebebim ama en önemli sebebi öyle bi sosyal prtsmın olmadı ortaokulu da imamhatip de liseyi de imamhatipte okudum ünideyim şu an öğretmenlik okuyorum ama yine kampüsten de sınıf içinden de böyle vi yakınkaşma gelip yanıma tanışmak isteyen olmuyo beğenildiğimi sadece instada istek atıp story cevapladıklarknda anlıyo gibiyim garip çekiniyorlar mı ya da sevgilim olmadığına inanmıyorlar mı bilmiyorum hatta bir kez flört ettiğim sanaldan bi çocuk bana inanmadı ce nasıl sevgilin olmadı diyip hakaret etti kini yiyosub gibisinden? :d bazen sanki utanılası bi şeymiş gibi ebet oldu eski sevgilim diyesim bile geliyor o kadar garip hissettiriyorlar ki niye beni bulmuyo o doğru insan yemin ediyoeum anlamıyorum ben de yüz yüze tanısıp beni o halimle gören tanımak isteyen değer vermek isteyen her şeyimle bana destek olup dinleyen sırdaş sevgili bi erkek arkadaş istiyorum cüdden artık inancım olsun istiyoeu buna

Hiç sevgilim olmaması?