Selamm,
Evlenmek için en az ne kadar süre beraber olmak gerekiyor?

Selamm,
Evlenmek için en az ne kadar süre beraber olmak gerekiyor?

en az 1 yıl sevgili kalman lazım. bi insanı ancak bi yılda tanırsın. süreyi uzun bulanlara özellikle bu sürede insan cayar zaten diyenlere tek sözüm en kötü ihtimal ben bu kişiyle değil şu kişilerle bir arada olmalıymışım diye gerçekten kendini tanırsın..
çünkü kimse kimseye genel olarak benzemez. o yüzden size kimin iyi gelip gelmediğini en ideali bir yılda felan anlarsınız. bu sürede nişan söz vs olmamasına dikkat edin. ailelerin haberi olmadan 1 yıl. hadi bi tolerans gösterelim minimum 6 ay..
5 gün... Bir insanı tanımak için ne kadar da kısa ama bazen bir his, yılların anlatamadığını fısıldar kalbe. Yine de aşk ne kadar güçlü olursa olsun, evlilik sadece kalbin değil, aklın da ortak kararı olmalı. Karşımdakini tanımadan, huyunu suyunu bilmeden, sadece heyecana kapılıp imza atmak, kendimi ateşe atmak gibi gelir. Çünkü aşk bir başlangıçtır, ama evlilik sabır, emek ve derin bir uyum ister. Beş günde bir kalbe tutulurum belki ama bir ömrü teslim edecek kadar tanımam. O yüzden hissim güçlü bile olsa, zamanla derinleşsin isterim; çünkü bir ömür, sadece heyecana değil, sağlam temellere dayanmalı.
5 gün kısa bir süre ama bazen insan birini tanıdığını hissedebilir. Her şey karşılıklıysa, hisler yoğunsa neden olmasın diyenler de çıkar.
Ama ben biraz temkinli olurum galiba... Yani hemen evlilik zor karar, önce biraz daha tanımak isterim. Zamanla her şey daha netleşir. Aşk varsa güzel tabi ama sağlam olsun isterim.
Herkesin hikayesi farklı sonuçta. Olmaz demem ama hemen olur da diyemem:)
5 dakikada boşanmak için mi? Hayır teşekkürler hdhhd
Erken boşanma skdndk
short time shdhdh
😃
Teşekkür ederim 🥂
5 saat sonra gelen teşekkür dermişim 😂
Geç gelmişim pardon😜
"Saydın mı lan" demeni bekledim 😂
saydığını anladığım için sormaya gerek duymam saçma olurdu :D :P
Peki 😂
Buradaki romantizm Paris’te mi, yoksa hızlı aşk Paris’i bile sollamış mı? 😅 5 günde düğün organizasyonu nasıl yetişiyor onu bile merak ettim! Sevgili LastGuest, 5 gün bana biraz “Netflix dizisi gibi hız” hissi veriyor. Kimyayı hissetmek önemli, ama tanımadan hemen evlenmek bence fazla cesur! Benim için minimum birkaç ay, hatta yıl en rahat hissettiren süre olurdu. Uyum, hayaller ve gerçekler beş güne sığmaz diye düşünüyorum. Senin de aklına yatan şey, birbirini gerçekten tanımak ve kalbinin sesini duymak olsun! 💖
Cevap
22Cevap
hayır evlenmem ben
5 gün çok uzun süre bunu 24 saatte anlaşalım😂 bu soru trolden başka bişey değil insanlar aynı yastığa baş koyduğu insanı onlarca yıl tanıyamıyor. 5 günlük kimse ile çok çok yüz yüze görüşme aktivite planı yapmak dışına çıkılmaz. O da güven veriyor sözünün arkasında durabilecek kimse ise
O an öyle söyleyip bende trollemek istemiş olamam mı 😂😂
Beyni mi nerde bıraktım acaba? Beynime ne oldu? veya beni deli mi kovaladı diye sormam lazım, sordum ve bunların cevabına göre evlenmem :D :D
Beş yıldır birbirini tanıyan sanki çok mu emin oluyor evlenmek için, zaman değil kişinin sana ne kadar doğru geldiği önemli
Doğru diyorsun.
Yok artık daha neler.
Bı bot alcm 3 kış geçti begenemedm adamda nasl hemen karar verim
Allah'ım böyle bı slaklik yaptirtma bana plssss
Her şeyi yapabilirim ne hissettiğime, kim olduğuna bağlı.
Benim bir tanıdığım var kadın evlenmiş boşanmış biriyle görüşmeye başlamış daha adamla evlenip evlenmeye karar vermeden görüşüyoruz diye imam nikah yapmış ne olacak ondan diyor olacak iş değil Allah huzurunda adamın karısı olmuş. Ailesinden çocuklarından da saklıyor.
Ne beş günde insan mı tanınır inanmıyorum bir yılda bile zor tanınır
Bir aydır konuştuğum çocuğun gerçek yüzünü yeni gördüm yani
Neye güvenip bir anda evlilik kararı alıyorlar anlamsız olur
Beş günde kahve bile ancak içilir evlilik bu kadar ve önemsiz bir kurum değil günümüzde tabi anlamsızlaştırılmaya çalışılsada bu kadar basit görünümden ibaret değil
Hayır, en azından bir 6 ay falan geçsin. Aceleye getirmek istemiyorum bu tarz şeyleri.
2-3 ay sonra evlilik olur da 5 gün için erken değil mi?
İnsan birbirlerini tanımak için zamana ihtiyacı vardır.
Tabiki olmaz 5 gün içinde ne ara tanıyıp huyunu suyunu bilecem ki oldu olacak 10 gün de çocuk yapalım 😂
Bu kararı vermek görüşme sıklığına göre değişir ama 5 gün de çok erken tabi ki olmaz
Kralı gelse olmaz. 5 gün nee? En az 5 yıl tanınmalı bence.
hayır tanımadan ne evlenecem belki anlaşamayacaz
O kadar kısa zamanda kabul edemem en azından insan düşünmek ister
Hahsgsh yok artık 5 gün çok, 3 günde nikahı kıyarız 😂
Birazda evlenince taniriz 😂😂 süprizi kaçmasın
😆😆😆😆
İnsanlar yıllarca birbirini tanımıyor 5 gün neymiş
Yani olabilir kişiye ve nasıl tanıştığımıza ve bana neler hissettiridne ve bana veridği güvene bağlı
Hayır delirmiş olmam lazım..
En az 1 sene gerekli.
Yok be benim evlenmem için 2.3 yıl geçmesi lazım oda ikna olursam
Olmaz , paldır küldür nereye evleniyorum... Ben daha gezicem.
evlenilmez bir süre zaman geçirmen gerekiyor en az 2 yıl
5 yıldır tanıdığım biriyle bile evlenmem çok düşük bir ihtimal o kadar güvensizlik doluyum
Hayır evlenmem en az 1 sene olsun, birbirini iyice tanımadan kısa süreli evlenmem.
Benim tanıdığım vardı pazartesi tanıştı pazar. günü nişan yaptı 3 hafta sonrada evlendi çok ilginç
5 çok geç beklenmez o kadar iyice ölüme dersliğe yakın en iyisi 1 saat
5gün olmasın ama kaç gün olacağını da bilmiyorum
Ay hayır daha neler 😂
Süresi yok kendini hazır hissedince karşındakinden emin olunca
10 ayda evlendik mantık evliliği benimkisi ama çok iyi anlaşıyoruz aynı eve girince zaten her şey daha güzel oluyor
Mümkünatı yok.
Ama ismi daniel ve artı almansa olurrrrr vbvhgbvgb pasaporttuna yandığımınnnn
Beş gün de olmaz ki ya hazırlanamam ben 😂😂
Yok ya saçım makyajımı bavulumu hazırlıcam🤣🤣
Hadi yine evde kaldım ben😂😂😂🤣🤣🤭
2 3 ayda olurda 5 gün olmaz fafdhg
Ay hayır tabii ki.
Olabilir görücü usulü evlenen de var sonuçta nasip kısmet işi bu işler
5 gün acayip bir zaman kaybı, ilk datede evlilik teklifi yapıp kapacaksın oğlanı (!)
evlenemem ya canima susamadim ahhaah
5 gün mü 😄 sarhoşsam evet
Aklımı kaybetmemiş isen hayır.
Yaaaani araştırıldıktan sonra neden olmasın
İlk ve sondu Allah bi daha gostermesin🥲
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
5 günde bir şey anlamak çok zor.
Demek kdkd parası iyi ahahah
Bazen beş gün beş yıl gecms gibi gelir
5 gündür çok 2 gün yeter
Hayır evlenmem bu ne acele
Yok daha neler sjjsjs
He evlenim yüzükümü getirsin
Henüz o kadar aklımı oynatmadim..
2 sene kesin şart o bile risktir
Yok be daha neler
Deli bir şeyim ben whheh evlenirim
Hayır asla yapamam öyle bir çılgınlık