Aşk İlişkileri Miilet bir günde tanışıp iki günde evleniyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı bende evlenmek istiyorum belki kafam dagılır olmazmı? Güncellemeler1 yıl ... Miilet bir günde tanışıp iki günde evleniyor? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlenmek isterim ama durust biriyle oda yok cikmiyor karsima 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sen dürüstsün yani 😂 Yorumla senol67671 1 yıl Niye olamam mi Yorumla Soran 1 yıl İnşallah diyelim belki olursun bilemem Yorumla senol67671 1 yıl Bu yuzden yanlizim Yorumla Soran 1 yıl Bilemem Yorumla senol67671 1 yıl Tmmm Yorumla
mertkayaci31 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olurda..2 gün sonrada ayrilirsin. Sorun yoksa senin için elbette olur. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok ayrılmam belki Yorumla
insomi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Olur neden olmasın kadınlar evlenince daha çabuk yaşlanıyor galiba bilgine 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok bn ömür törpüsü yüm yaş ta göstermıyorum Yorumla insomi 1 yıl Göreydik bi Yorumla Soran 1 yıl Gör Yorumla Soran 1 yıl Kalp gözünle hahahahha🤣 Yorumla
Berk9696 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bende evlenmek çok istiyorum kafam dağılsın die 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok evlenilecek değil eğlenilecek adamsın Yorumla Berk9696 1 yıl Neden öyle diyorsun ki Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Bize gelen kızlarda havalı oluyor 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Baaane Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Evlenezsin evde turşununkursunlar emi 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Havuç tursusu hıyar ttursusundan iyidir 😌 Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Hıyar mı olmak istiyorsun çünkü havuç olacak kapasite yokta 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Kes ya hıyar sensin 🤣 Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Neyse bir kafınsın laf sokmayacam şanslısın 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Aferin yakışıklı laf sokan dilin erir lal olur yanımda plsaydın zatn Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Bu yüzden mi gizliden soeuyırsun tatlım 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Evet tatlım Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Ok mu güzelsin tatlım aşık olmamdan mı korkuyırsun? 🥰🥰 Yorumla Soran 1 yıl Çok korkuyorum sümsük sümsük bela olmandan vs Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl 🤣🤣 bana kurban ol ama ben bela olmam tatlım ben peşimden koşturturum Yorumla Soran 1 yıl Hahahaaa dur bıda gülm hahha ay ya 😂 Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Önemli soru nerenle güldün 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Totomla 😂 Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Tahmin ettim 🤣🤣 şimdi totonda güzeldir sonuçta güzelsin ya hahaha 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Sende sadece bir gergedansın Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Bak bunu ilk defe biri dedi teşekkür ederim 🤣🤣 sizde çok güzelsinşz efendim Yorumla Soran 1 yıl Oğlum ya neyse 🤣 Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Yaşınız kaç acaba kızım 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl 25 Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Bekar mısjn? Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Kafan dagilsin diye evlilik mi 😱😱🤣🤣 0 34 Yorumla Soran 1 yıl Evet canım sıkılyo şu an Yorumla assassin8686 1 yıl Biraz garip geldi 😁 can sikintin geçene kadar eş adayı bulursun inşallah 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Bulamazsam senle evlenirim Yorumla assassin8686 1 yıl Hazırlanmaya başlayayım, ne kadar süre arayacaksın 🤔🤔 Yorumla Soran 1 yıl Çay koy demleninceye kadar gelmezse alacam seni basacam nikahı senin kişilik hsklarını ihlal ettirmem diğer erkolara Yorumla assassin8686 1 yıl Çay içiyorum ben şu an 😁 ceyizimi bohçamı hazırlayayım hemen 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl tamam Gratis kartta koy benim olan çeyiz kısmına Yorumla assassin8686 1 yıl Tek isteğin Gratis kart olsun 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Başka isteklerim de var korkutmim önce kendime bağlamalıyım aşkımdan kör etmeliyim 🤣 Yorumla assassin8686 1 yıl Sadece Gratis kartsa bağladın say zaten diyecektim 🤣🤣 devamını merak ettim ama 🤔🤔 Yorumla Soran 1 yıl Yokki gönlünden ne koparsa 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Sen-u namusun derler bide sen-u şerefin derler bizim buaralarda 😂 Yorumla assassin8686 1 yıl Sizin oralar neresi 😁 Yorumla Soran 1 yıl Özel sorular yok 🙄 Yorumla assassin8686 1 yıl Hem nikahına alacaksın hem özel soru yok 😒😒😒 Yorumla Soran 1 yıl Almadım daha alınca sor Yorumla assassin8686 1 yıl Önce sormak gerekmez mi 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yok bu evlilik kuralları reddeden bir evlilik her şey tam tersi olacak öyle düşün Yorumla assassin8686 1 yıl Her şey tam tersi olacak derken 🤔🤔😰😰 Yorumla assassin8686 1 yıl Ooo tamam düğün senden, evi dizmek senden 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Off fesatlık gelmesin aklına yani kurallara gelenekleri vs umursmaıcaz Yorumla assassin8686 1 yıl Fesatliktan demedim beee, devamını okusana, masraflar sana ait 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl He bana ait tamam canım elenen koca adayım 🤣 Yorumla assassin8686 1 yıl Bak yaa hani herseyin tersi olacaktı 😒😒😒 Yorumla Soran 1 yıl Fazla uyanıksın bebeğim aramızda paranın lafı yapılyo brnse sadce gratıs istedim 🙄 Yorumla assassin8686 1 yıl Aboooo fena tufa oldum desene 🤣🤣🤣 fesatlik yapma dedin kivirayim derken tufaya düştüm 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Küstüm sus cimri seni Yorumla assassin8686 1 yıl Yaaa ama yaaaa 😔😔 gönlünü alayım Yorumla Soran 1 yıl Paralarım sana feda olsun de Yorumla assassin8686 1 yıl Param senin köpeğin olsun 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Bitanecik mi paran var 😂 Yorumla assassin8686 1 yıl Çoğul olarak kullanmıştım gerçi ben onu ama 🤣🤣 tamam paralarim senin köpeğin olsun 😉😉😊😊 Yorumla Soran 1 yıl Tamam olsun Yorumla assassin8686 1 yıl 🥰🥰🥰😍😍😍 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Öyle evlilikleri Müge Anlı da izliyor türkiye 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben esraya, çıkarım Mügenin fanıyım rezil olamam ona Yorumla AslıHiçOlanlardan 1 yıl 😁😁 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kafa dağıtmak içinmi evlenecen 😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Kayserili3884 1 yıl Kafa dağıtmak için içeni duydum da evleneni senden duyuyorum 😅 Soran 1 yıl İçki haram olmaz Kayserili3884 1 yıl Aynen haram ben kullanmıyorum zaten
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Millet kafayı yemiş evlilik oyuncak değil 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın bebeğim Freshçilek 1 yıl Ben cesaret edemiyorum daha Soran 1 yıl Bn de geyik yapıyorumda ciden millet nasıl guvenyo şaşkınım Freshçilek 1 yıl Yani zaten güvenemiyorum konu evlilik olunca çok zor Soran 1 yıl Öyle haklısın
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İyi evlen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam aday bul Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Nasip nasipse oluyor 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Olsun belki eğlenirim birkaç gün Yorumla u KasiKesh 1 yıl Nasıl yani:) Yorumla Soran 1 yıl Yani bakarım mutluysam devam değilsem kapı dışarı Yorumla u KasiKesh 1 yıl Yazık değil mi adama kapı dışındamı yatsın:) Yorumla Soran 1 yıl Evet kedi gıbı kıvrılsın ama gitmesin belki affederim Yorumla u KasiKesh 1 yıl Ona köpek gibi kıvranmak denir kapıda :) kedi sen sen oluyorsun akıllım Yorumla Soran 1 yıl Yok ben tavşanım Yorumla u KasiKesh 1 yıl O nasıl oluyor:) Yorumla Soran 1 yıl Anlatamam canım sıkılyor Yorumla u KasiKesh 1 yıl Niye sıkılıyor bakim Yorumla Soran 1 yıl Canın sıkılır Yorumla u KasiKesh 1 yıl Niye sıkılsınki Yorumla Soran 1 yıl Bilemem belki sende benim gibi skkılgansındır Yorumla u KasiKesh 1 yıl Hayır bak sohbet ediyoruz ne güzel Yorumla Soran 1 yıl Hmm önemli şeyler değil Yorumla u KasiKesh 1 yıl Canın sıkkın Yorumla Soran 1 yıl Benim canım hep sıkılyo, 😂yapacak bişey yok Yorumla u KasiKesh 1 yıl Var birşeyler dilinin ucunda:) Yorumla Soran 1 yıl Yok 🙄 Yorumla u KasiKesh 1 yıl İyi bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evlenmek isterim ama durust biriyle oda yok cikmiyor karsima
Sen dürüstsün yani 😂
Niye olamam mi
İnşallah diyelim belki olursun bilemem
Bu yuzden yanlizim
Bilemem
Tmmm
Olurda..2 gün sonrada ayrilirsin. Sorun yoksa senin için elbette olur.
Yok ayrılmam belki
Olur neden olmasın kadınlar evlenince daha çabuk yaşlanıyor galiba bilgine
Yok bn ömür törpüsü yüm yaş ta göstermıyorum
Göreydik bi
Gör
Kalp gözünle hahahahha🤣
Bende evlenmek çok istiyorum kafam dağılsın die
Yok evlenilecek değil eğlenilecek adamsın
Neden öyle diyorsun ki
Bize gelen kızlarda havalı oluyor
Baaane
Evlenezsin evde turşununkursunlar emi 🤣🤣🤣
Havuç tursusu hıyar ttursusundan iyidir 😌
Hıyar mı olmak istiyorsun çünkü havuç olacak kapasite yokta 🤣🤣🤣
Kes ya hıyar sensin 🤣
Neyse bir kafınsın laf sokmayacam şanslısın 🤣🤣
Aferin yakışıklı laf sokan dilin erir lal olur yanımda plsaydın zatn
😂
Bu yüzden mi gizliden soeuyırsun tatlım 🤣🤣
Evet tatlım
Ok mu güzelsin tatlım aşık olmamdan mı korkuyırsun? 🥰🥰
Çok korkuyorum sümsük sümsük bela olmandan vs
🤣🤣 bana kurban ol ama ben bela olmam tatlım ben peşimden koşturturum
Hahahaaa dur bıda gülm hahha ay ya 😂
Önemli soru nerenle güldün 🤣🤣🤣
Totomla 😂
Tahmin ettim 🤣🤣 şimdi totonda güzeldir sonuçta güzelsin ya hahaha 🤣🤣🤣
Sende sadece bir gergedansın
Bak bunu ilk defe biri dedi teşekkür ederim 🤣🤣 sizde çok güzelsinşz efendim
Oğlum ya neyse 🤣
Yaşınız kaç acaba kızım 🤣🤣
25
Bekar mısjn?
Kafan dagilsin diye evlilik mi 😱😱🤣🤣
Evet canım sıkılyo şu an
Biraz garip geldi 😁 can sikintin geçene kadar eş adayı bulursun inşallah 😁😁
Bulamazsam senle evlenirim
Hazırlanmaya başlayayım, ne kadar süre arayacaksın 🤔🤔
Çay koy demleninceye kadar gelmezse alacam seni basacam nikahı senin kişilik hsklarını ihlal ettirmem diğer erkolara
Çay içiyorum ben şu an 😁 ceyizimi bohçamı hazırlayayım hemen 🤣🤣
tamam Gratis kartta koy benim olan çeyiz kısmına
Tek isteğin Gratis kart olsun 🤣🤣🤣
Başka isteklerim de var korkutmim önce kendime bağlamalıyım aşkımdan kör etmeliyim 🤣
Sadece Gratis kartsa bağladın say zaten diyecektim 🤣🤣 devamını merak ettim ama 🤔🤔
Yokki gönlünden ne koparsa 🤣
Sen-u namusun derler bide sen-u şerefin derler bizim buaralarda 😂
Sizin oralar neresi 😁
Özel sorular yok 🙄
Hem nikahına alacaksın hem özel soru yok 😒😒😒
Almadım daha alınca sor
Önce sormak gerekmez mi 🤣🤣🤣
Yok bu evlilik kuralları reddeden bir evlilik her şey tam tersi olacak öyle düşün
Her şey tam tersi olacak derken 🤔🤔😰😰
Ooo tamam düğün senden, evi dizmek senden 🤣🤣🤣
Off fesatlık gelmesin aklına yani kurallara gelenekleri vs umursmaıcaz
Fesatliktan demedim beee, devamını okusana, masraflar sana ait 🤣🤣🤣
He bana ait tamam canım elenen koca adayım 🤣
Bak yaa hani herseyin tersi olacaktı 😒😒😒
Fazla uyanıksın bebeğim aramızda paranın lafı yapılyo brnse sadce gratıs istedim 🙄
Aboooo fena tufa oldum desene 🤣🤣🤣 fesatlik yapma dedin kivirayim derken tufaya düştüm 🤣🤣🤣
Küstüm sus cimri seni
Yaaa ama yaaaa 😔😔 gönlünü alayım
Paralarım sana feda olsun de
Param senin köpeğin olsun 😁😁
Bitanecik mi paran var 😂
Çoğul olarak kullanmıştım gerçi ben onu ama 🤣🤣 tamam paralarim senin köpeğin olsun 😉😉😊😊
Tamam olsun
🥰🥰🥰😍😍😍
Öyle evlilikleri Müge Anlı da izliyor türkiye
Ben esraya, çıkarım Mügenin fanıyım rezil olamam ona
😁😁
Kafa dağıtmak içinmi evlenecen 😀
Evet
Kafa dağıtmak için içeni duydum da evleneni senden duyuyorum 😅
İçki haram olmaz
Aynen haram ben kullanmıyorum zaten
Millet kafayı yemiş evlilik oyuncak değil
Haklısın bebeğim
Ben cesaret edemiyorum daha
Bn de geyik yapıyorumda ciden millet nasıl guvenyo şaşkınım
Yani zaten güvenemiyorum konu evlilik olunca çok zor
Öyle haklısın
İyi evlen
Tamam aday bul
Nasip nasipse oluyor
Olsun belki eğlenirim birkaç gün
Nasıl yani:)
Yani bakarım mutluysam devam değilsem kapı dışarı
Yazık değil mi adama kapı dışındamı yatsın:)
Evet kedi gıbı kıvrılsın ama gitmesin belki affederim
Ona köpek gibi kıvranmak denir kapıda :) kedi sen sen oluyorsun akıllım
Yok ben tavşanım
O nasıl oluyor:)
Anlatamam canım sıkılyor
Niye sıkılıyor bakim
Canın sıkılır
Niye sıkılsınki
Bilemem belki sende benim gibi skkılgansındır
Hayır bak sohbet ediyoruz ne güzel
Hmm önemli şeyler değil
Canın sıkkın