Bir arkadaşım geçen ay düğüne gitmişler orada birisi görmüş iste sonra tanışalım olmuş yirmi gün konuştular sadece ve hafta sonu istemeye geliyorlar olur mu yani bir anda bu işler kendisi meraklı biraz evliliğe zaten o yüzden atladı hemen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence inanılmaz derecede hızlı yani böyle olmaması gerekir. Genelde bu tarz evlilikler mantık evliliği oluyor ve sonu hüsranla bitiyor, devam etse bile o evlilik sağlıklı bir şekilde yürüyemiyor maalesef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir bucuk iki ay önce ilişkisi bitti ondan öncede iki ay önce bitmişti ulan ne ara bunla söz kesmeye geldi bende anlamadım ki yirmi gün konuşup
- +1 yıl
Bir an önce başım bağlansın da kimle olursa olsun modunda bence.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. O kadar sürede aşık olmaları mümkün değil. Ki aşık olmadığımız biriyle evlenmemeliyiz ya
Bence hatalı bir hareket olur. Daha iyi tanımaları lazım birbirilerini bu kadar acele olması kötü sonuçlar doğurabilir
Bunlar anlık bir hoşlanma ile çok hızlı hareket etmişler. Daha yavaş ve birbirlerini tanıyarak ilerlemeliler umarım sonu kötü olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılBu zaten kafaya koymustu evliliği de iki ay önce ilişkisi vardı bitti yirmi günde konuştuğuyla söz kesiyor
+1 yılYeni tanıştığı biriyle 21 günde evlilik kararını almaya geç ne ara birbirlerinden hoşlandılar, ne ara sevgili oldular ve ne ara evlilik kararı aldılar. Gerçekten bana göre çok saçma biraz kişilerin vakit geçirmesi gerekiyor bence yanlış yol izliyor arkadışınız...
02 Yorumla
Soran+1 yılBende onu anlamadım ya söz kesilecekmiş öyle tanıyacakmıslar
- +1 yıl
Bence çok yanlış ama kendi hayatları saygı duymak gerek.
+1 yıl20 Günde Kimse Kimseyi Tanımaz Tatlım Ya Zengindir Ya da Eski Sevgilisi Felan Varsa Nisbet Yapmak İçindir Hata Yapıyor boş ver 1 Ay Sonra Veya 1 Sene Sonra Boşanmaya Gidiyoruz Diye Duyarsın Artık Tabi Kimse Boşanmak İstemez Ama Olacağı Bu Yani her şey Yine İnşallah Hüsran İle Bitmez Umarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılHemen düğün yok zaten de söz kesmek için bile erken bence de yani ama annesi filan diretiyordu hep evlenmesi için kendisi de aslında üniversite mezunu birisi
- +1 yıl
Söz Kesilmiş Anladığım Kadarıyla Tatlım Tanışma Vs Olacak Bir Kaç Aya Kalmaz Yine Evlilik Olur Tatlım Yine Aynı Yola Çıkıyor Benim Veya Diğer Arkadaşların Dediği Aile Zengin Bir Aile Felan Mı?
Soran+1 yılYoo belediyede calısıyormus iste
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok acele bir karar olmuş sonunda pişman olmaz inş...
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
20 günde normalde evlilik kararı verilemez ama 20 günde verildiyse demek ki önceden birbirlerini tanıdıkları için olabilir ama böyle kısa sürede karar verilirse o evlilik çok uzun süreli olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo tanımıyorlar düğününe gittigi kişinin iş arkadaşıymıs
- +1 yıl
O evlilik uzun sürmez daha eşler birbirini tanımadan evleniyorsa en ufak bir problemde boşanmak ister ve bundan sanane bizene karışma :D
- +1 yıl
Evet arkadaş lar arasında olur beğenmişler dıe birbirlerini anlaşmışlardır
- +1 yıl
@Hedai_lili banane ya beni ilgilendirmez
- +1 yıl
Arkadaşlar bu gün bir İstanbul bebek sahilinde seks skandalı yaşanmış yaban çı uyruklu kız kızında aklı dengesi bozuk ve bir genç Türk vatandaşı arasında yaşanmış yorumlarınız ve bu haberi araştırmanızı isterim yorumlarınızı da bekliyorum
yirmi günde mümkün değil gerçekten, yıllardır birlikte olup da bir karara varamayan tanıdıklarım var. çok düşünüp taşınılması gereken bir müessese. yine de mutluluklar dilerim
01 Yorumla
Soran+1 yılYani tanımadığımız birisi düğünde işte görmüş tanıdıgın iş arkadasıymıs da
+1 yıl20 gününde kimse kimseyi tanımaz aslına bakarsan artık evlenmek işinde insanların birbirini tanımaması gerekiyor bence çünkü tanıdıkça insanların bir hareketlerinde kusur bulup onları eleştiriyoruz ama evlendikten sonra mecburen alışıyorsun bu bir olumlu yanı ikinci olumsuz yanı ise tanımadığın biri ile evlenmek hiç mantıklı değil belki psikolojik problemleri olan bir insan belki çok agresif Kimin ne olacağını bilemezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum da bunun annesi ve yakınları diretiyordu evlen evlen diye kıza yani o yüzden oldu damı. oldu bilmiyorum kendisi yabancı birisiyle sevgili olmustu iki ay önce bir ilişkisi bitti akrabasıyla sevgili oldu çok şıp sevdi birisi
+1 yılÖnceden çok iyi tanıdığın biri için dahi erken bir süre gibi geliyor. Ben de hayırlı işlerin çok uzatılmaması taraftariyim ancak 3 ayın altındaki süre bana göre bile çok kısa.😁
00 Yorumla
+1 yılYaprağım niye olmasın. Sanki yıllarca sürtüşüp, serttürüp her haltı yiyenler çok isabetli karar verip çok mutlu oluyorlarmış gibi. En çok ayrılmalar en uzun flörtleşenlerde olur. İnanmazsan say.
01 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimal köylerde yaşanıyor
+1 yılVerilir tabiki iyi insansa kaçırmayacaksın en fazla 1 ay konuştun mu yeter iş uzadı mi b. ku cikiyo en doğrusunu yapmış hayırlı olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Hemen söz yaparlar para olunca da evlenmeleri yine 5 ayı bulur
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyice tanımadan bu iş olduysa sonra pişman olabilir...
12 Yorumla
Soran+1 yılTanımak için söz kesmekmi gerekir yani hemen söz kesilirmi
+1 yılEn güzeli ya valla. Boşanmaları da bir o kadar hızlı olur eminim ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılHemen düğün yok zaten de söz kesmek için bile yani iki hafta da ne tanıdı ne sevdide oldu anlamadım ama evlenmeyle kafayı bozmuştu
- +1 yıl
Düşüncesi sadece evlenmek olduğu için bu şekilde karar almış. Evlensin nema problema.
Soran+1 yılDaha geçen gün yani binlerce isteği vardı sildi yani evlenecem diye hiç normal gelmiyor iki ay önce ilişkisi bitti birde annesi akrabaları yasın geldi dedikçe zaten yıkadılar bunu da ne desek bilemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir mantığı yok. Sadece evliliğe olan hevesten alınmış hızlı bir karar , mutlu olurlar mı bilemem.
00 Yorumla Bi INSAN uzun süre konuşmadığı birini sevemez net
01 Yorumla
Soran+1 yılYani. yirmi günde ne ara sevdi ne ara tamam gelin isteyin dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim arkadaşım da geçen sene yirmi günde evlilik kararı verdi ve evlendiler. 1 yılda gencecik adamın başında siyah saç kalmadi
00 Yorumla Evlilik kararı almasını geçtim bunlar ne ara tanışıp hoşlanmaya başlamış ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYirmi günde işte yirmi günde tanıdı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıloda birseymi, ben bir hafta icinde tanisip evlendim 10 yil sonrada ayrildim, ama yanlis karar tabiki acele etmemek lazim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın evliliği istiyor o çocuğu değil. Mutlu olamayacaklar maalesef.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın görücü usulü oluyorda bu neden olmasın
10 Yorumla
+1 yıl20 günde ne tanıdıda neyini sevdi belliki fizikler yüzler güzellikler sevilmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Dışa bakıp evlenen insanların evlilikleri biter
+1 yılİnsanların öncelikleri vardır ona göre bir hayat seçerler bu da öyle işte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş olmak için evlenen bir kızımız daha. Hayırlı uğurlu olsun.
00 Yorumla
+1 yılYıldırım aşkına tutulmuşlar..
Hayırlı işler uzatnaya gelmez00 Yorumla
+1 yılEvlilik meraklısı bi kadinla evlenilmez. Altında hersey çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yıl20 günde insan tanınmaz yaptığı şey kumar oluyor. İnşallah zarlar düşeş gelir ne diyelim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYirmi gün bu kararı verebilmek için çok kısa, sonrasında 2 yıllık pişmanlık yaşar, acele ediyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayırlı olsun 2 yıl sonra başlar ben onu böyle tanımamıştım şöyleydi böyleydi diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle 20 günde bir insanla evlenilmez. Gelin adayının yaşı küçükse ben damat adayından korkarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen düğün yok da söz kesmek için bile erken bir karar yani bence ama annesi filan diretiyordu evlen diye
Cevap sahibi+1 yılYine de çok erken ve tehlikeli olabilir.
+1 yılNe alaka ki? İsteyen istediğini yapar. Kafanız da örümcek ağı var inanin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Atlasın. 1 sene sonra geçmiş olsun dileklerini iletmeye gidersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasibinde varsa gelir Yemen'den nasibinde yoksa ne gelir elden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söz nişan bir seneyi bulur en az zaten konuştukça nasıl biri olduğunu az çok anlıyor insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kısa bir süre en az 1 sene olmalı.
İnşallah acele kararın sonu göz yaşı olmaz.00 Yorumla
+1 yılYirmi gün olmadan cinsellik yaşamaya başlamak normal de, evlenmeye karar vermek mi yanlış?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur görücü usulu gibi bişey olur. belkide çok mutlu olurlar şunu unutmatın evlilikte karşıdakini iyi tanıman mutlu olacagın anlamına gelmiyor evlenince herkes çok degişiyor. tanıyamaz hale geliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe yuh yani bu ne böyle be evlilik kolay bi şey mi sanki. Ailesi de kendisi de canım
01 Yorumla
Soran+1 yılDüğünde talip olmuşlar telefon numarası vermiş işte yirmi gün konuştular sonra ne oldu bilmiyoruz hafta sonu isteye geleceklermis
Gizli Üye(25-29)+1 yılHızlı giden atın pohu seyrek düşer hemen boşanırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten hemen evlenmiyorda söz kesilecek yani de bilemedim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla değil 2 gün sonra başlar zırlamaya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni ilgilendirmez , çok merak ediyosan sebebini niye kendisine sormadın?
00 Yorumla
+1 yılböyle şeyler gecikmeye gelmez yok söz nişan cart curt boş.
direk basacan nikahı 😆
00 Yorumla
+1 yıl20günde tanımadığımız bir kişi erkek ya da kızla olanaksız evlen me teklifi almak
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte düğünde görmüşler gelmişler annesi filan tanışmışlar numarasını verdi on beş gün konuşup tamam olur demiş zaten kafaya koymustu evliliği de bu yani biraz şey iki ay önce ilişkisi bitti herkes de yasın geldi diye diye işte bunu dolduruyordu zaten
+1 yılben hiçbi zaman doğru kişiyi bulup emin olacığımızı düşünmüyprum ama bu kadat hızlı da olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ne ara bu kadar hoslanıp da sozlenmeye karar verdi anlamadım ben onun içini bilirim yani daha iki ay önce ilişkisi bitti sonra ailesi ve yakınları evlen filan demeye başlamıstı kendisi de bu yönde zaten kafaya koymustu evliliği de hani sözlenip de tanımak daha ciddi bir durum bir kaç ay sonra eğer pişman olursa ki hep böyle bunun ilişkileri toplasan beş ay sürüyor
+1 yılErken bir karar. Çok geç iyi olmadığı gibi çok erken alınan kararda çok sağlıklı değil.
00 Yorumla
+1 yılBüyük bi ihtimal iki ay sonrA da boşanırlar.
00 YorumlaSenin haberin yok bence başka şeyler olmuş galiba😉😂
00 Yorumla20 günde evlenmeye niyet edersen 10 günde de boşanmaya niyet edersin
00 Yorumla
+1 yılİstemeye gidince hemen evlenmiyor ki zaten sözüydü nişanıydı zaman alır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yirmi gün vermek için ideal
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani insan daha kendini tanıyamaz yirmi günde
Soran+1 yılZaten ailesi özellikle annesi ve teyzeleri yengeleri. diretiyorlardı evlen yasın geldi diye diye yani yirmi beş yasında üniversite mezunu biriis halbuki kendisi çok şıp sevdi ben biliyorum onu da bu nasıl oldu da kendisi bilir
Soran+1 yılHiç görmedik bilmiyorum kimse de bilmiyor sadece hafta sonu. istemeye gelecekler onu biliyoz
+1 yılEe görücü usulü böyle oluyor zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu evlenmeyle kafayı bozmuştu son zamanlarda işte bir talipde bulunca hemen iki hafta konusup olur demiş daha iki ay önce ilişkisi bitti kendisi her iki üç aya bir sevgili değiştiren yabancılarla bile konuşan birisi
+1 yıl20 günde ne ara be, zorla evlendiriliyor olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçen ay düğün de gördü yirmi gün konuştular hafta sonu istemesi var ne biliyim ben zaten evlenmekle kafayı bozmuş birisiydi annesi filan diyordu hep yakınları da diyince işte
- +1 yıl
Anladım tahmin ettiğim gibi çevre baskısından kurtulmak için artık kim denk geldiyse evlenecek. Yazık gerçekten, umarım mutlu olur da gerisi lazım değil.
Çok kısa bir sürede karar vermişler
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ve yakınları zaten diretiyordu evlen evlen diye işte kendisi de hep onların baskılamasıyla bunu yaptı galiba ne ara içine sinip evet dedi bilmiyorum
saçma olmuş biraz yangındam mal kaçırır gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılYani haberimiz bile bu hafta oldu ne ara oldu anlamadım
Soran+1 yılAnnesi yakınları zaten hani hep evlen yasın geldi evlen diye direten birisi yani yirmi beş yasında üniversite mezunu birisi. oldugu halde böyle yani
Soran+1 yılBunlar ne ara sevdi onu anlamadım düğünde. bir tanıdığın iş arkadasıymış bilmiyorum kendisi zaten çok şıp sevdi birisi bir çok kez kendisi bulmaya çalıştı şimdi böyle oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCoook erken yaa. Maşallah arkadaşına :D
00 Yorumla
+1 yılÇok erken sağlıklı olur inş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken değil mi
00 Yorumla Son pişmanlık neye yarar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı giden atın b*ku seyrek düşer
00 Yorumla
+1 yılEvet olabilir tabi
00 YorumlaYanlış o iş için evlenilmez parası için de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir nevi görücü usulu olur neden olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 20 yılda da verilmez. Aklı olan erkek evlenmez 😎
00 Yorumla
+1 yılNasip kısmet neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. 1 ay sonrada boşanırlar aşırı mantıklı davranış
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt