Merhaba. Benim geçen yaz bodrumdan tanıştığım sadece 2 gün vakit geçirdiğim bi yaz aşkım vardı. Bodrumda halama gittim 1 haftalığına. Hayatımda ilk kez aşık oldum oda öyle. Ben İstanbul'a döndüm aradan mevsimler geçti 1 senedir sürünüyorum sürekli aklımda sadece adını biliyordum numarası falan hiçbir şeyi yoktu. Soyadınıda söylemişti ama tam hatırlayamadım. Ne o benim hakkımda bir şey ne ben onun hakkında bir şey biliyordum. Sadece onunla olan tek bir fotoğrafımız vardı. 4 gün önce ben tekrar bodruma geldim ve dün öğlen limanda karşılaştık. Hayvan gibi sarıldım. Bi insan 2 gün gördüğü birinı bu kadar özleyebilir mi ya.. O da bende evlenmek istiyoruz yanındayken çok mutluyum dün yine beraberdik. Tam vazgeçtiğim an karşıma çıktı... Bana benden çok etkilendiğini aklından çıkmadığını söyledi o da. telefonunda hala resmimiz duruyordu gösterdi.2 aya evlenmeyi düşünüyoruz. Hata mı yaparim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşkla hicbir şeye karar verme. Ask gececek geriye karakterler kalacak. Cicim zamani herkes iyi olur. Sorunlar olduğunda hastalıklı şekilde mi davranacaksınız biliyor musunuz bunu? Hayır.
pişmanlıksa benim pişmanlığım hayatımda ilk defa gerçekten sevdim ve onun sevgisini hissettirmesindende eminim duygusal olarak maddi manevi ne varsa düsündüm tarttim biçtim eminimm isi gücüde süper durumuda iyi birbirimizide seviyoruz beklemenin mantığı yok
E sorma o zaman:) birine kılıf giydirip hayalini o kişiye oturtmak isteyip. Riskse de risk diyorsan. Kendi hayatin mahvolan sen olursun bana fark eden bişey olmaz ki. Evlen
Olum sen malmisin ya ciddi soruyorum malmisin abi sen gelip burada soru sormussun adam görüşünü belirtmiş gelip burada ukalalık yapıyorsun hayır madem bu kadar kararlisin neyini soruyosun aw şu siteye yas sınırı değilde bi zeka sınırı gelmesi lazim abi ya
@ozkuyucu_efe ya boş ver evlensin de görsün ebesininkini:))
öylesine soruyorum sorucak sorum yok
Çok büyük bir hata yapmış olursun. 2 günde evlendiğin kişiden 2 yılda boşanamazsın sonra da..
Evlen ya bu zamanda birini gerçekten sevmek zor evlen
hayatımda şimdiye kadar hiç kimseyi sevemedim hiç kimseylede ciddi değildim ama taki onu görene kadar. Sevdiğime o kadar eminim ki ilk defa sevdim birini o da ilk kez ciddiyim biriyle dedi. zaten teklif ondan geldi yaz sonu evleniriz dedi burada kalırız evi var
Direk git hatta koş hwhahhahw cidden bak
ruh esin galiba ay çok heyecanlı
yemin ederim sana ya bak yemin ederim bilmiyosunuz 2 gün ama 200 yil gibi gecti muhtesem biri harika aşırı iyi anlaşıyoruz kaybedemeyiz birbirimizi
masallah da madem 1 sene once asik oldunuz neden hic sosyal medya tel nosu falan alıp iletişimde kalmadınız
2 gün beraber vakit geçirdik 48 saat beraberdik. ne numara ne bişe almadık sadece sohbet ettik sonra ben aniden gitmek zorunda kaldım zaten bidahada ulaşamadık birbirimize aradan 1 sene geçti karşıma çıktı
yaa ne güzel filmlerdeki gibi
Geç bile kaldık ilk gün evkenecktin
Kaldinn*
beklemenin bi mantığı yok bidaha mesafe girmesininanlamı yok
Kanka en az 4 5 ay taní
ya ha 2 ay ha 4 5 ay beklemenin mantığı yok
Bazı insanlar sonradan daha iyi tanırsın onun için ilk aylarda kandırır sonradan bazı kişilerin gerçek yüzü çıkar o bakımdan
bunu biliyorum hayatımda ilk kez birini sevdim ama bu çok büyük bişey
Hayırlısı olsun inşallah ozaman
Yinede biraz tanı bence
Ciddi olamazsin
allah belami versinki ya aşırı iyi bi uyumumuz var gercek olamaz olağan üstü
Dur düşün
1. Günde evlen 2 gün çok geç
Tabikide hayir