Ama mutlu değilim. Baba evimi özlüyorum. Hiç
böyle düşünmemiştim. Şimdiden sıkıldım ben☹️
böyle düşünmemiştim. Şimdiden sıkıldım ben☹️
Alisicaksin zamanla. Şimdi ilk evlendiğim günleri hatırladım da ailemi özlüyodum memleketimi özlüyodum. İnsan memleketini ozlermi ya 😂 başka şehire gitmiştik memleket hasreti çekmiştim resmen. Ama snra alıştım evliliğe ailemin yanına gittiğimde iki günden fazla kalamıyorum hemen sıkılıyorum eve dönmek istiyorum 😂 zamanla alisiliyor
Yaaaa😀😊 alışırım o zaman🤗 baba evindede sıkılmıştim zaten🤣
Ne istediğimi bilmiyorumdur galiba ben
Evlilik zamanla oturuyor 2 3 sene snra anca oturur. Önemli olan hemen pes etmemek kocanla iyi anlaşın sana bagirirsa alttan al yumuşayınca snradan çıkartırsin acısını 😂 çok güzel bişey evlilik gerçekten ya benim yedi yıl oldu ama çocuk yapmayın hemen. Bz hala yapmadk hayatmzi yasiyoz valla
Yedi yildi çocuk yapmadinizmi?)
Nasihatlarini dinliycem ablacim🙏🌹
Cevap
19Cevap
İlk zamanlar olur öyle ama sende başka bir eksik var umarım öyle değildir
Nasil bi eksik? Neyi kast ediyorsunuz?
Sevgi ve şefkat eksikliği, veya senin hassas bir kadın olman ve eşinin her konuda bunu bilmemesi
Çokk doğru😞 siz anladiniz ama o anlamiyor….
Anlar elbette
Neden sıkıldın? Yataktan mı? Çok mu yaptı? Sık dişini alışırsın.
Anlık hevesler ile evlenirseniz maalesef böyle olur
Kıyamam taze gelin öyle olur bebiş felan olsun düzene girer o zaman
Çocuk gibisiniz ya ne var baba evinde özlenecek... yetişkin insan kendine aid hayat ev ister ve uyum sağlar
Sevdiğinle evlisin daha ne onunla konuş her şeyi gezin hava alın
Ohoooo şimdiden baba evini özlediysen vay haline
Girdin kafesee özgür kuşş
Ne yaşattı 1 haftada sana
Evlilik çocuk oyuncağı değil
cinsel ilişkinizdemi iyi değil
Ne kadar süredir seviyordunuz yani sevgiliydiniz
2 buçuk yıldır, ondan sıkılmadım. Beni mutlu etmiyor o yuzden belki. İlgi gostermiyor🙁
Sevgiliyken mutlu ediyor muydu ilgi falan nasıldı? Bir de adam çalışıyor mu yani şimdi ilten yorgun argın geliyorsa bilemedim
Evet çalışıyor dun yorgyndu uyudu, şimdede boş boş bilgisayarda kurcalaniyor. Bana zaman ayirmasi gerekmezmi?
Yanii evet. Beraber bir şeyler yapın mesela oyun seviyorsa sen de oyna ya da film izleyin ne bileyim 2.5 yıldır sevgililikte ne yaptıysanız şimdi de birlikte eğlenebileceğiniz bir aktivite yapabilirsiniz bence
Yuh beeee insan aşkından sıkılır mı
Heves işte aşk zanlediyorlae
Sanki kendimi hiç bi yere ait hiss edemiyorum. normal mi?
Senin şu an bu satte yerin eşinin kucağı ablacım
1 haftada cok erken ya
Alışırsın zamanla
Ohoo
Ya hemen dön ya da bu hAyatı sev derim
Alisirsin üzülme
Ne bekliyordun ki
Geçmiş olsun 😂
Niye sıkıldın
Oyuncak mı bu
Noldu neyin var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?