Sekiz ay önce kaçtım her hafta evlicez diyor evlenmiyor?

Aralık 2023 ayinda sevdiğim adamla evden kaçtım. İkimizde 25 yaşındayız , benim ilk evliliğim onunsa 18 yaşında gayrimeşru olarak evlendiği için ben ikinci evliligiyim. Kadin hamile olduktan altı buçuk ay sonra söylemiş sonrasıysa evlenmek zorunda kalmışlar. Bana dediği ( ben hep onu aldatiyordum , evlenmek zorunda kaldım çocuk olduğu için , evlenme şeydim ailesi onu oldurecekti ) . Biz 1 buçuk 2 sene dir beraberiz , benim ailem daha önce evlenmiş olduğu için bana uygun görmedi. Ama bana kendisi hep iyi davrandı ben ailemde hissetmediğim sevgiyi onda hissettim bana çok şey kattı çok şey öğretti ikimizde öğretmeniz. Ailem istemediği için ben aralık ayında evden kaçtım. Beraber ev kurduk daha doğrusu ben kredi çektim eve yerleştik motor aldık , onunda ailesi beni istemiyor. Kendi ailem de onun ailesi de benim namusum üzerine bir sürü laf etti. Benim ilk sevgilim olmasına rağmen. Kacmadan önce ben seninle hemen nikah kıyarım diyen insan 8 aydır bana bir nikah bile kıymadı ama aynı evde yaşıyoruz. İkimizde çalışıyoruz. Geçen gün annesiyle tartıştı sonrasında motorda giderken bana hatırlat pazartesi nikah için randevu almaya gidicez dedi bende bir anlık hırsla benimle evlenmesini istemediğim için neden diye sordum, istediğin için değil hırs yaptığın için istiyorsan hiç gerek yok evlenmeyelim dedi o da hayır çok fazla uzadı bu iş evlenicez dedi. Pazartesi oldu elde para kalmadı dedi yine erteledi cumaya bugün de kavga çıkardı , sürekli bahane buluyorsun dedim ben evlenmek için. Ailesi gram beni istemiyor hala eski gelinlerini konuşuyorlar hatta sanki ben dagitmisim gibi evliliklerini bana iftira atıyorlar olmadığım bir karakterde konuşuyorlar. Artık çok yoruldum benim ailem beni sildi. Ben sevdiğim kişiye inandım gerçekten çok sevdim. Kendi aileme karşı geldim sildim. Ama herkese göre bu çok kolay hep benim yaptıklarım küçümsendi. Ama artık o kadar yoruldum ki sanki artık beni kullanıyormuş hiç evlenmeyecekmis gibi geliyor sizce ne yapmalıyım? Kendisine defalarca sitem ettim , sen daha önce evlenmiş olabilirsin çocuğun olmuş olabilir benim de heveslerim hayallerim var diye ama gram anlamıyor …
Sekiz ay önce kaçtım her hafta evlicez diyor evlenmiyor?