Evlendikten 3 hafta sonra esim bosanmak istiyor?

Esimle 7 yildir sevgiliyiz, dogal haliyle cok inislerimiz ve cikislarimiz oldu, kavgalar gürültüler, ayrilmalar ve beraber gelmeler.

En son büyük anlasamazligimizi 2019 da yasamistik, ondan bu yana her sey yolunda gitti. Bu senenin Ağustos ayinda, yarim senelik bir nisanlilik döneminden sonra evliligimizi gerceklestirdik.

Her sey yolunda gidiyordu, 2 haftalik balayimizi gecirdikten sonra evimize geri döndük. Eve döndükten 1 hafta sonra onda bir gariplik hissettim. Her seyin yolunda olup olmadigini sordum. Ilk söylemek istemedi, sonra zorda olsa bir seyler dedi. "Sana ne oldugunu söylersem ne degisecek?" sorusuyla karsilastim.

Benimle mutlu olmadigini ve üzüldügünü söyledi. Bunun üzerine benden bir süre ayri kalmak icin 2 hafta boyunca 1000 km uzaktaki bir arkadasina gitti, tanimiyorum ama o arkadasini. Döndükten sonra her seyin düzelecegini ümit etmisti, ama maalesef daha da kararliydi geri döndügünde.

"Evet, ayrilmamiz icin gereken neler, gel bi konusalim su konuyu" artik dedi bana. 7 yildir beraber oldugum ve sonunda severek evlendigim kadin dan bunu duymak beni kendimden etti, hayal kirikligina ugradim, sanki karsimda 7 yildir beraber oldugum kisi yoktu artik.

Neden ayrilmak istiyorsun diye sordugumda, bana 3 4 yil önceki kavgalarimizda ona yüksek sesle konustugumu neden olarak sundu. Veya seninle sana acidigim icin evlendim de dedi. Bana cok sacma geldi bu ve bunun benzeri aciklamalari. Cünkü beni sevdigim bir cok kez hareketleriyle belli etmisti.

Bu isin üstesinden gelemedimiz icin, ona aile danismanindan yardim almamizi ikna ede bildim, ne kadar da gelmemekte israrliyken ilk baslarda. Aile danismani bu sorunun Psikolok alanina girdigini ve onun bir sey yapamayacagini söyledi. Psikolok arkadasini davet etti ve hikayemizi dinledi.

Psikolok sorunun esimde oldugunu ve depresif bir sürec den gectigini söyledi. Esim "Ben deli degilim, akli dengem yerinde" diyerek bir sonraki seyansalari red etti ve benimle de görüsmeleri kesti. Eve de ugramiyor artik. Kendine bir daire tutmus.

Artik pes etmis bir vaziyet deyim ve son olarak da bu gruba danismak istedim.

Buna benzer bir olay yasayan oldumu ve bana nasil yardimlarda buluna bilirsiniz?

Evlendikten 3 hafta sonra esim bosanmak istiyor?