Aşk öyle bir şey ki güzelliği çirkinliği algılayamazsın uzun yıllar sevdiğinin aşık olduğun insanın yüzüne utançtan sevgiden onu utandırmamak için belki yıllardır baktığın süre 5 dakikayı aşmamıştır sevgiden onunla göz teması kuramayacak kadar heyecanlanırsın varlığı, var olduğunu bilmek onu düşünmek seni dünyanın en mutlu insanı yapar o üzüldüğü zaman kahrolursun küçük bir şey için sevindiği zaman sevincinden havalara uçarsın onun başına bir şey gelmesin diye dua edersin. Şimdi soruma başlayayım: ben 2yıldır ilk bakıştan birisine aşık oldum kendisi çok zeki bana göre dünyanın en güzel , en nazik , en zayıf en zarif insanıdır. Onunla sanırım hiç göz teması kurmadım o ilk bakış dediğim zaman da onun ne yüzüne ne bedenine ne gözüne baktım ona varlığını hissettim kalbim yerinden çıkacakmış gibi pırpır atıyordu ilk başta bunun bir hayranlık olduğunu düşündüm ama artık onun yüzünden uyuyamıyor bütün gece onu düşünüyordum uyandığım zaman ilk o aklıma geliyordu onu saatlerce izleyebilirdim onun varlığı yanımda olmasa bile bana huzur ve mutluluk veriyordu. Onu bir yerde gördüğüm zaman gözümün önüne bir perde iner ve heyecandan duvara çarpıyorum insanlara çarpıyorum. Ona bakmak istiyorum onunla göz teması kurmak istiyorum onunla konuşmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü o beni sevmiyordu ve hiç sevmedi oysa ki benim hiçbir yanlışım olmadı hiç. Herkes cevaplarda diyecek ki hiçbir insan kötü yanını söylemez ama lütfen bana güvenin , ben asosyalim neden mi çünkü ben kimsenin kalbini kırmam konuşmadan önce düşünürüm diyeceğim cümleyi 10 defa düşünürüm nazik olurum zarif olurum hiç küfür etmem kimseye, güzel konuşurum ama bu yüzden de kaybettim. Sevdiğim kişi ise çok maskülen kaba küfürbaz erkekleri severmiş. Yıllardır onu düşünüyorum her gün saatler her düşündüğümde göğüs kafesim daralıyor nefesim kesiliyor ama onu düşünmeden edemiyorum beni sevmiyor biliyorum böyle devam ettiğim zaman kendime saygısızlık ettiğimi de biliyorum ama vazgeçemiyorum ona meftunum yardım lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Aşk iksiri olan var mı? nasıl sevdiririm kendimi ona
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne