Beni cok seviyor ama ben sevemiyorum?

İnternetten bu çocuk ile tanıştım aramızda bayağı bir mesafe var ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve benim için benim yaşadığım şehire taşınabileceğini söyledi ailesiyle yaşıyor ailesini de alıp benim yaşadığım şehirde işe başlamak istediğini söyledi subatta gelicegini soyledi mesafe yapamam dedim ilk başta istemedim sonra konuşmaya başladım ama bir türlü uyuşmuyorduk beni benden daha fazla düşünüyordu ilk defa böyle sevildiğim için ne yapacağımı bilemiyordum konuşmayı kestim sonra yine konuşmak istedi konuşmaya başladık ve her şey iyi giderken yine kavga etmeye başladık ve ben ondan sıkıldım çünkü geceleri yatarken üstümü örtmeme kadar her şeyimi düşünüyordu çok iyi kalpli biri asla kaybetmek istemem ama ne yaptıysam sevemedim ona ümit vermek istemediğimi de söyledim ki kere denedim ikisinde de yapamadım konuşmayı kesince ağladı ve baya üzüldü tanışalı bir buçuk iki ay bile olmadı ve ne ara bu kadar bağlandı anlamadım evlilik hayali bile kurduk ama nedense bir türlü yapamadım onun sevgisini hak etmediğimi düşündüm az önce konuşmayı yine kestim beni yanlış anladıgi ve tartıştığımız için ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum ona değer veriyorum ama sevgili gibi göremiyorum onun sevgisini hak etmediğimi düşünüyorum ve bu düşünceyi aklımdan çıkaramıyorum başka sevdiğim biri yok konuştuğum biri yok onu hayatından tamamen çıkartmak istemiyorum ama arkadaş olarak da yapamıyoruz sizce ne yapmalıyım tamamen hayatımdan çıkartmalı mıyım onu üzmek hayatımda istediğim en son şey ama bazen aşırı sıkıyor her şeyime karışıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin

Beni cok seviyor ama ben sevemiyorum?