Sevgilimi arada bir özlüyorum artık ve ondan ayrıyken onu çok seviyordum bana geri dönmesini bekledim ama şu an ona karşı hiçbişey hissetmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sevgilim asker şu an. Askerdeyken ayrılmak ne kadar doğru olur?
Cevabın nedir?
bende sevglim askere yolladığımda ona bekleyeceğime dair söz verdim deli gibi seviyordum her gün arıyordu ona maddi manevi bütün desteği verdim evden dışarı çıkmadım telefonun basında bekledim her aramasında telefon açılıyordu,çok asabi biri olduğu için en ufak bişeyde demediğini etmediğini bırakmıyordu,ama asker diye ses etmiyordum,bi süre sonra cep telefonu kullanmaya başladı,telefonunu arkadaşlarınada veriyordu arada bir,beni sürekli ismini vermek istemeyen askerler arıyordu ve sevgilimin çarsı izinlerinde bi kızla çıktığını söylüyolardı .her gün arıyordu,nasıl olur dedim konduramadım.ama bi süre sonra taşlar yerine oturmaya başladı çarsı izninde telefonunu kökten kapatıyordu veye sessize alıyordu,giderken bana bekle evleneceğim senle diyen adam,sonradan gelecek için söz vermeyeyim demeye basladı,askerliği bitincede beni terketti,eniştesi zaten onun askerde bi sevgilisi olduğunu söyleyince,bunu ona sordum,bağırdı çağırdı beni güvensizlikle suçladı,kadın içgüdüsü yanılmaz hersey ortadaydı,isyan ettim verdiğim emeklere boşa giden zamanıma sadakatime,nasılda cok sevmiştim,ben ona harçlık yollarken o baska kadınla çarsılarda benim paramla gününü gün etmiş,yüreğim yandı,kolumu bacağımı kesse o kadar canım yanmazdı,çok beddua ettim,hakkımı helal etmedim,asker diye acımayın sakın acınacak hale düşersiniz,ben terketmedim bana bi sürü eziyet ettiği halde bırakmadım ,ama o askerliği bitince beni yaka paça attı hayatından,hemde bi dünya hakaret ederek,acımayın sakın eğer bi yanlış seziyorsanız ilk vuran siz olun kızlar bırakın yıkılsın siz yıkılacağınıza o yıkılsın
11 Yorumla- +1 yıl
o kizi nerden buluyorlar ki? ayrica nedkr zaman oldu bilmiorm bu konu olali ama askrden dondukten sonra senle letisime gectimi
En İyi Cevaplar
+1 yılbence ayrı olduğunuz için böyle düşünüyorsun. onu bekle askerden gelsin. bi süre daha geçsin ve o senin yanındayken düşün.eğer o zaman da hala onu istemiyorsan ayrılırsın zatenn
311 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim çok güzel bir cevap dediğini uygulayacağım
- +1 yıl
teşekkür ederim. inşallah sizin için en hayırlısı neyse öyle olur
- +1 yıl
inş
- +1 yıl
hem ayrıca benden kapanmamı istedi ve ben kapanmak istemiyorum ve bunu ona anlatamıyorum
- +1 yıl
canım o zaman sana kalmış. o konuya sen karar vereceksin. ama bu yüzden ondan ayrılacaksan onun bunu bilmesi lazım. yani demek istediğim şu, kapanmak istemediğin için ayrılırsan ondan eğer, ona bunu açıkça kapanmak istemediğin için ondan ayrıldığını söyle.
- +1 yıl
kapanma yüzünden ayrılmıyorum sorun benim odu arada bir özlemem
- +1 yıl
valla o zaman bekle onu askerden gelmesini, bi süre daha bekle o askerden geldiği zaman, acele karar verme.
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
teşekkürler
Yıl 2003 dü alt devrem aile sorunlarının üstüne sevgiliside ayrıldığını söyleyince benim nöbetimde hepten kendinden geçti. iki nöbet arası devriye atarken yanına gideyim dedim, ama tek bir G3 mermisi ateş alıp tüm cırcır böcekleri susup, kuşları kaçırdığında geç kaldığımı anladım.
Koşar adım yanına gittim duvara yaslanıp G3'ü göğsüne dayayıp tetiği çekmişti. dağılan organlarımı toplarsın, ambulansa mı yetiştirirsin derken yolda elimizde can verdi.
Vefasız cenazesine gelmemişti. Kimseye hele ki, kadınlara hakkettiğinden fazla değer vermek insanlık suçu olduğuna o gün şahit olmuştum.
Sana gelince kartanesi ilişkiyi yaşadığın kişiye ve kendine bir parça saygın varsa bekler uygun bir şekilde o ilişkiyi bitirirsin.
40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. hanımefendi sen bilirsin de eleman zaten muhtemelen orda kafayı hergün yeniden yiyor. Askerlik gerçekten psikolojik açıdan zor geçiyor, bazen kendine saygıyı yitiriyorsun ve orduda ego sorunu olan her rütbeli seni kontrol edebilmek için bunu şart görüyor. bi de sen onu terkedersen kendini daha ne kadar değersiz hissedebilir ki. Düşünsene değer veriyorum dediğin bi insana bunu nasıl yapabilirsin. sadece şunu diyebilirim. Eğer onu aldatma ihtimalin varsa terket bu çok daha saygıdeğer olur.
01 Yorumla- +1 yıl
ben onu aldatmadım aldatmamda
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
24Cevap
ben askerdeyken benim sevgilimde beni terketmisti
askere gittikten 1 ay sonra ayrilmak istedigini mektupla yazmisti ardindan da telefon ile soylemisti cok uzulmustum aslinda ama uzuntu duymaya deger olmadigini anladim sonra
gercekten seven bir kiz boyle yapmazdi
senin ki de yalan sevgiymis zaten o yuzden her ikinizde koyacagini sanmiyorum01 Yorumla- +1 yıl
aksine 2'mizde çok üzülcez ama onu görmediğim için böyle düşünüyorum bence
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılya şu yazıyı vede bu konuyu görünce yemin ediyorum kızlardan soğudum harbi diyorum ya siz hiç mi sevmiyosunuz veya sevmediniz mesafeler aşka bu kadar mı engel bende askerliğimi yapmadım benim beraber olduğum sevdiğim ben askere gidince aldatırsa beni diye düşünmeye başladım eğer böyle bi şey yaparsa varya demeyin yıkılırım resmen yıkılırım ama ona da yapmadığımı bırakmam sevgi bu kadar basit değil böyle hainlik olmaz Allah kimsenin başına böyle bi şey vermesin... amin
10 Yorumla
+1 yılAbi siz harbi delirmissiniz aldatmiş lan aldatmiş kızın piskolajisinin içine sıćmiş neymiş qskerdeymişde onun pskolojisini düsünecekmiş kızi yok saymiş lan ne diyosunuz siz adamliğınız nerde lan oldu adam aldatsım ama kadin pskolojisi bozuk orada daha fqzla üzmeyim diye seni seviyorum demeye devam etsin çok afedersiniz ama hiçbir kadın onu üzen bir erkeğin pskolojisini umursamaz başlatmasin pskolojisine bu kadin burada ne yaşadı bilmiyosunuz susacaksiniz keseceksiniz sesinizi evlenecem diye söz veren adam başka kadina bakıyo ilgiyi o kadın versin
00 Yorumla
+1 yılSevgili dediğin dudak dudağayken bile özlenir, arada bir dalgalanır durulur bu his ama o kadar uzak hissediyorsan sıkıntı seziyorum ben.
İki tip güzelliğin de önemi var, aynı yastığa baş koymak istediği insanın yüzüne bakınca iğrenmek istemez kimse.
Askerdeyken ayrılma diyeceğim ama hevesle dönüp ayrılık haberi alması da iyi değil. Ayrılacaksan ayrıl, orada gelene kadar ancak rahatlar. Yeterince dayanıklı değilse de kendi sorunu, askerlik çağına gelene kadar aklı neredeydi derim.06 Yorumla- +1 yıl
ya izindeyken sürekli mesajlaştık konuştuk şuan askerde ve görüşemediğimiz için böyle düşünüyor olabilirmiyim
- +1 yıl
Olabilir, aranızdaki durumu tam bilmiyorum sonuçta.
- +1 yıl
hem ayrıca benden kapanmamı istedi ve ben kapanmak istemiyorum ve bunu ona anlatamıyorum
- +1 yıl
Ohohohoh o zaman kırmızı alarm çalıyor. Hakkı olmayan şeylere giriyor bu, farkındasın değil mi? Kabullenirsen suç senin olacak.
- +1 yıl
sorun benim onu her gün değilde arada bir özlemem özlüyorum ama ona karşı hiçbir his kalmadı artık içimde
- +1 yıl
Sana "kapan" demesi senin özgürlüğüne ve kişisel haklarına saldırıdır, biliyorsun değil mi bunu? Duyguların canı cehenneme, adam seni köleleştirmeye çalışıyor. Gözünü aç biraz, hayatını bu adamın kafesinde geçirmeye mi niyetlisin?
Askerde çocuğun biri bu yüzden intihara kalkışıp hem askerliğini yakmıştı hem de bir böbreğini kaybetmişti. Siz kadınlar askerliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Orada psikoloji çok farklı oluyor. Bir erkeğe yapabileceğin en büyük kötülüklerden birini yapmış olursun. Bence sakın yapma.
20 Yorumlasen sevmedin mi doğru dürsüt bu adamı? bu askerdeki kişiye yapılabilecek en büyük kötülük bence...bekle belki şu an ki ruh halinden böylesin..geldiğin de de bişeyler değişmiyorsa yapacak bişey yok ayrılırsın..am dediğim gibi sen bu adamı sevememişsin...
05 Yorumla- +1 yıl
seviyodum ama 4 gündür aramıyor şuanki ruh halimdende böyle cevap veriyor olabilirim
- +1 yıl
ayrılmayayımmı yani ?
- +1 yıl
beklicem teşekkürler
+1 yılDoğruluk yanlışlığı hakkında yorum yapmayı haddime bulmyorum ama,
Ayrılırsan hissediceği duyguları şu şekil de sana açıklamayabilirim.
Bu kardeşimizden ayrıldığın an askerliği bitene kadar adamın kıçına bir ucu kızgın demiri sokmuş olucaksın yanlız kızgın tarafı dışarı da olacak. kıçı Durmadan acıyacak kızgın kısmından da tutup dışarı çıkaramayacak. Askerliği süresince böyyle sürüp gidecek. :)00 Yorumla
+1 yılSimdi biz sana ayrilma dersek ayrilmayacakmisin yani? Eger sevmiyorsan ayril tabi ama gelince soylersin askerdeyken soyleme kimisi icin dis guzellik kimisi icinse ic guzellil onemlidir bazilariysa ikisinide ister sen bunlara bakma kalbin ne diyorsa odur
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskerdeki adamdan hayır geldiğini kim görmüş bende en yakın arkadaşımda sevgililerimiz askerdeyken aldatıldık.. arkadaşımın sevgilisi istanbula bir günlük görev için gelmiş arkadaşımla değil de eski sevgilisiyle görüşmüş bunu da sonradan öğrendik. benimkine gelincede allah onu bildiği gibi yapsın bana yaptıklarından dolayı. beni aldatırsa bağsuru çıksın inşallah demiştim kardeşiyle arada konuşuruz basur ameliyatı olacakmış. bana yaptıkları burnundan gelsin.. =)
askerde olduğu halde sana artistlik yapıyorsa. seni üzüp kırıyorsa bırak ne hali varsa görsün askerdeki adamdan hayır gelmez.15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır gelmezi sen ne olarak anladın ben ne olarak söyledim. sevgili olarak hayır gelmez. he asker olarak bizim askerlerimiz gibisi de olamaz benim ağabeyim askerde ben sevgilisine dedim bak değişecek eskisi gibi olamayacak ağabeyimi burada zor zapdediyorsun orada aldatcak dedim saçma dedi aldattı benim keriz ağabey. askerdeki adam ilgi bekliyor sevgilisi ister ilgilensin ister ilgilenmesin baska bir kız onla biraz ilgilenince aldatıyor.
Cevap sahibi+1 yıladam çanakkalede asker ve eski sevgilisiyle telefonda konuştuktan sonra onu oraya çağırıyor. manyak değilim durduk yere ilişkimi bitireyim ve rduk yere asker dediklerinde içim acısın. herkes aynı yerde aynı şekilde askerlik yapmıyor kimisi çok zorluk çekiyor kimisi de böle bizimkiler gibi.. dışardan söylemek kolay ben 15 ay o yok diye dış dünyayla bağlantımı kestim. haftada en az bir kere ailesini ziyarete gittim ve geldiğinde arkamdan dönen dolapları duymak beni çok kırdı.
- +1 yıl
ben sevgilim askere yolladım ve ona söz verdim bekleyeceğime dair,sevgilim sanala takılan bi insandı velhasıl gitti ben o arayacak diye evden dışarı çıkmıyordum her aramasında telefonu açılıyordu,maddi yardımda yaptımmanevi olarakta yanında oldum asabi bi yapıya sahip olduğu için her seferinde bağırıp çağırıp beni kırıyordu asker diye sineye cekiyordum,bi süre sonra cep telefonuda kullanmaya başladı ve ondan sonra bana ismini vermek istemeyen askerlerden telefon gelmeye basladı
+1 yılbak ben komando uzman çavuşum bir askerim sevgilisi başkasıyla nişanlandı diye kendini vurdu ve öldü..
sevmesende arama sorma o ararsa çok az çık telefonlarına ama sakın ayrılma benden tavsiye ve kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına asla yapma00 Yorumlao askerdeyken ne yapçak? sen seni seviyorum diyerek gönderdin onu demi? orda nöbette kendiyle başbaşayken hep senin terk ettiğini düşüncek beni kandırmış sırtımdan vurmuş dicek çıkıp dolaşıp rahatlıyamıcak çünkü askerde kafayı yer orda yapma etme adamı basit duyguların için üzmeye hakkın yok askerden gelsin öyle ayrıl.
00 Yorumlabenim bir çok arkadaşım askerdeyken terkedildi..ve askerlik bitince kıza arkadaşlarına geri döndüler..askerde psikoloji bozuk olabiliyor..bende sevgilimi askerdeyken terkettim...valla öyle soğukkanlıydıki..bişey olmaz...terkedeceksen bunu uzakdayken yap..gelene kadar rahatlasın bence...ama şunuda yapabilirsin..ayrılma..oluruna bırak..bi dönsün..kararını öyle ver..
00 Yorumlaacemi birliğine ilk gittiğimde komutan yüzlerce askere şu cümleyi söylemişti bağırarak, ayşeyi fatmayı esrayı unutun onlar sizi unutacaklar çünkü. ne kadarda haklıydı adam.. ne olduda artık hiçbişiy hissetmiyosun ona karşı. gözden uzak diye gönlündendemi uzak kaldı.. belkide yüzünü kollamak isterdi askerde ama şimdi sen ona sırtını döndüğün için o senin kıçını kolluyo orda..
10 Yorumlagenelde askerden dönmesini bekle diye cevaplar gelmiş ama şöyle bi durumda var sırf o asker diye üzülmesin diye bir ilişkiyi devam ettirmek nekadar dogru? karşına çıkabilicek birilerine karşı kendin nasıl duracaksın durabilicekmisin?bana kalırsa gözün dışarda kalacagına yada aldatacagına bırak ayrıl .bişeyler hissetmiyorsan bi şekilde yawaş yawaş hissettirmeden ayrılabilirsin ha yok kafam karışık ne istedigimi bilmiorum diyorsan eger bekle yazık etme ilişkine bitirsin sonra tekrar düşünürsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. zaten ayrı gibisiniz şu anda, o yüzden tahammül edilemeyecek bir durum olduğunu sanmıyorum. birbirinizi her gün görmüyorsunuz sonuçta. bence bu kararını dönüş sonrasına bırak; bir bak bakalım gerçekten hala ayrılmak istiyor musun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. sevmediğin adamı neden aradabir özlüyorsun ! hangi duygularla ?
gerçekten seviyor olsaydın ondan ayrı olduğunda inan sevgin daha da yoğunlaşır dört gözle gelmesini beklerdin.
çocuk için berbat birşey bu.. tabiii aylarca varsa dönmesine söyle00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sakın öyle b,r şey yapma sonuçları kötü olur bence vicdan azabı çekersin.
12 Yorumla- +1 yıl
yapmıyacağım zaten beklicem teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Askerdeyken ayrılmak ? Orada psikoloji kbaskı içerisinde tek dayanagı terhisini alıp sevdiğine kavuşmak..
O hayalide yıkarsan neye dayanıcakki ?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. cevabımı unut kapanmanı istediğini bilmiyordum.yani isteyebilir ama sen istemiyosan zorlayamaz. Sana kalmış istediğini yap.
00 Yorumlahiç etik değil...
'''çocuklar duymasın'''' adlı dizideki pınar adlı sarışın olan meşhur bayan askerdeki kocasını aldatmıştı da kaç yıl oldu ben hala için için kinlenirim. onları hiç tanımadığım halde...00 Yorumlasakın yapma böle bişi adamın askerliğini uzatma kaçar falan yapabilr seviyosa bi arkasımın basına geldi kaçtı geldi çocuk kafayı yemişti..bırak gelince o çok mutlu olur zaten senin ayrılığın koymaz ona..
00 YorumlaInsanların hayatını dağıtmak parçalamak çok kolay...ve ayrılsammı acabaaaa. Diye soracak kadar basitttt.
00 Yorumla
+1 yılşimdiye kadar bunu nasıl anlayamadın demek ki sevmemişsin arata mesafe girince de gün yüzüne çıktı ayrıl vakit kaybetme
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür
+1 yılUzun zamandır (yani aylardır) görüşmediğiniz için öyle geliyor sana. Geldiğinde hislerinin değişeceğini düşünüyorum, eskisi gibi olacağını yani. Olmazsa ayrıl.
01 Yorumla- +1 yıl
öle yapıcam çok teşekkürler
+1 yılyanı bunu okudum ya kapatıyorum bılgısayarı.. kızlardan sogudum resmen suan ya iğrenç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Kısa dönem askerse bekle. yok daha dönemsine 10 ay varsa ayrıl. Boynuzlamandan iyidir.
00 Yorumlaona karsi hissin yoksa ayril , bosuna adama umut verme
03 Yorumla- +1 yıl
askerde olan birine ben ayrılmak istiyorum denilirmi?
- +1 yıl
teşekkür
sakın ayrılma bekle gelmesini bence, yada bir iki kez onu görmeye gidebilirsen gidip yanına sarıldığında hala özlmediğini ve ona karşı birşey hissetmediğini düşünüyorsan ozaman bir gözden geçir derim
00 Yorumlaabi nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz ya Şuan ona karşı bir şey hissetmiyormuşum bu ne ya bazı şeylere baştan emin olun sonrada facebookta aşıgım aşıgım diye dolaşıyorsunuz
10 YorumlaAskerdeki adama yapılmaz. Zor zamanlardan geçiyoruz zaten. Biraz daha sabret. Yanında ıolunca farklı düşünebilirsin
Unutma "Gözden ırak olan gönündende ırak olur"muş10 Yorumlacok yalnis onun zor dönemlerinde yaninda olman lazim en azindan ö dönem bitene kadar bitirmmen lazim .kendini onun yerine koy
00 Yorumlabu duygularını ona hissettirme askerliğini yakarsın.bırak bi gelsin askerden.eğer hislerin dediğin gibi sıfırsa artık yol verirsin herkes kendi yoluna gider.ama askerdeyken ona sakın hissettirme.
10 Yorumlabence çok doğru hem aile özlemi falan derken seni de arada unutur . ayrıca askerde ümit verirsen evlenmeye kalkıyolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma. dönsün öyle yap. askerlik zor zamandır. adamın aklına 2000 tane şey gelir durup dururken.. sen yine istediğini yap ama ayrılma açıklamasını dönünce yap.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyuzyuze gelene kadar bekle barı
20 Yorumla gerekli olan tek şey empati.doğru kararı verirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Askerlik yaptıgı yere göre değişir :D
00 Yorumlaorda psikoloji çok farklıdır. sakın yapma
00 Yorumlabitmişse bitmiştir..
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri