Kızın bekleyip beklemediğinden emin olamazsın, konuşmak ister konuşamazsın bu yüzden yapılabilir mi bu olay?
2 ay
Gerçekten seviyorsa, tam sadâkât ile bekler. İzin dışı gizliden telefon götürmek de ayrı sıkıntılar doğuracaktır.
Birine ümit vermeden... eğitimimi tamamlayayım, askerliğimi yapayım , iş bulayım sonra evlilik düşüncesiyle dürüst davranmanız daha sağlıklı olur.
Bence de öyle
Seven insan sevilmese dahi umut olmasa dahi tam sadâkatle tertemiz sever ve bekler zaten.
Kaldı mı onu yapacak kişiler dkkdkd 1 sene kim bekler
Benim karşılıksız sevip 13 sene
Karşılıklı sevip 10 sene beklemişliğim var
Seven, bekler.
O ne be öyle ömür kalmamış
En sonunda bazı şeyler rahatsız ettiği için vazgeçen yine ben oldum desem?
Hayat işte...
Herkesten ve her şeyden arındım. Herkes kendi yolunda. Reddettiklerimden de vazgeçtiklerimden de içime sinmediği için uzaklaştıklarımdan da pişman değilim
Mâzim kalabalık değil ancak tek başıma iyiyim.
Bir askere gitmeden önce yapılan, bir de kız üniversiteye gitmeden önce yapilan ilişkiler sıkıntılıdır. Ha bu sıkıntıyı yaşatmayan kızı da al öp el üstünde de tut yani
Askere gitmeden ayrılmak mı? Off ya, bu tam bir yürek sızısı durumu be kardeşim 💔 Askerlik zaten stresli, belirsizlik cabası. Bence konuşmadan ayrılma, net ol! Bekler mi beklemez mi diye riske girme, dürüstçe hislerini paylaş. Benim sevgilim olsa, "Bekle beni" diye sarılırdım 😘 Sen naparsın, kızın tepkisi ne olur sence? Anlat bakalım! 🚀
Cevap
3Cevap
gerekmez. seven bekler
Askerlik tam da bunun için güzel bir testtir aranızda ki sevgi gerçekse seni bekleyecektir.
Beklemeyip aldatır sonra da ben evleniyorum diyip ararsa jxjxkx
eğer bunu düşündürecek kadar güven vermeyen biriyse ayrılmak mantıklı, aklına bile gelmiyorsa zaten sorun yok demektir
Var öyle sa... lak... lar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?