Bir keresinde erkek arkadaşımın evinde kaldım, onun evinden giderken ben kendi evime gidecektim, o da bir işini halletmek için başka yere gidecekti. Ben erkek arkadaşıma bankaya gideceğimi, bankaya gittikten sonra eve gideceğimi söyledim. O da bana gel beraber çıkalım, sen bankada işini hallet, ben seni eve gönderdikten sonra işimi hallederim dedi. Neyse, erkek arkadaşımla taksiye bindik, taksiye binerken bankaya gideceğimiz için, yetişmek için de çok az zaman kaldığı için, taksici ile biraz konuşup o bankanın nerede olduğunu tarif etmek, taksicinin bizi oraya götürmesi için konuşmak istedim. Bu yüzden taksici ile biraz lafladım, sonra gideceğimiz yeri sorarak bankanın yanına götürmesi için ricada bulundum. Bunun dışında da kaç kere erkek arkadaşıma taksiciler tarafından tacize uğradığımı, numaramı istediklerini söylemiştim. Erkek arkadaşım taksici ile konuştuğumu görünce bana çok kızdı, sen taksici ile niye muhatap oluyorsun? Taksici seni yanlış anlar. Resmen taksiciye iş atıyorsun dedi. Ben açıkçası onun bu sözüne çok kırıldım. Çünkü Kesinlikle onun dediği gibi değil, taksici zaten çok yaşlı, dedem yaşında biriydi. Genç biri olsaydı, yakışıklı olsaydı yine sözlerinde belki bir nebze de olsa gerçeklik payı vardı. Ama adam yaşlı, benim nasıl bir insan olduğumu da biliyor, dönüp adama iş atıyorsun demesi beni çok kırdı. O öyle dedikten sonra zaten bankaya gecikiyorduk, yetişemeyiz diye sen gideceğimiz yerde in, ben bu taksiyle eve devam edeyim dedim. Hayır falan dedi, sonra da galiba taksiciden hoşlandın, o yüzden onunla gitmek istiyorsun dedi. Ben de tartışma çıkmasın diye indim taksiden, bankada işlerimizi hallettik, sonra taksi sipariş verirken resmen 40 Takla attık. Çünkü taksiciler hep yanlış yere geliyordu nedense. Ben de içimden o taksiyle gitmeme müsaade etseydin bunlar olmazdı dedim. Sizce burada kim haklı? Ben genelde enerji olarak insanlarla sohbet etmeyi, güler yüzlü olmayı çok seviyorum. Bu yüzden her zaman insanlarla güler yüzlü olmaya, sohbet etmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşımın dönüp bana adama iş atıyorsun demesi beni çok kırdı. Niyetim gerçekten bu değildi. Sizce erkek arkadaşım haklı mıydı bu konuda? İnsanlar ona iş attığımı düşünebilir mi? İnsanlarla güler yüzlü olmak, hoşsohbet olmak neden bu kadar yanlış anlaşılıyor ki? Az önce YouTube’da YouTuber Gözde Yıldız’ın videolarını izledim, onun da benim gibi enerjisi yüksek, insanlarla iletişim kurmayı, güler yüzlü olmayı sevdiğini görünce aklıma bu olay geldi, burada sizinle paylaşıp düşüncelerinizi almak istedim. Bir insanın güzel yüzlü olması neden böyle yanlış anlaşılıyor? Her güler yüzlü olan iş atıyor demek mi?
bu erkek arkadaşlarınızın evini gitmeleriniz kalmalarınız dan zaten evde kalıyorsunuz ek olarak böyle canım ile sevgilisin bol bol dayak yersin bu tipler genelde uçana kaçan iş atar ama en namuslu ahlaklıları kendiler :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim de enerjim yüksek … nezaket ve pozitif enerji elbette çok güzel bir şey … dede olayını bu kadar kıskanmak abartı ama … genelde günümüzde mesafe ayarlaması aşırı önemli günümüzde o konuda maalesef devir haklı çıkardığı noktalar çok
1
15 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslında insanların ne kadar acımasız, kötü niyetli olduğunu bildiği için bana öyle söylemiş olabilir. Ben kendime çekidüzen vereyim diye. Açıkçası onun beni öyle kıskanması hoşuma da gitti. Ama iş atıyorsun demesi kırıcıydı. Mesela yalnız olduğumuzda bu konuda beni başka türlü uyarabilirdi.
Nezaket çok önemli… iletişim de … bu tarz konular hoş değil… erkeğim duruşu olur … kadın zaten ona göre şekil alır… bu tarz muhabbetler olmasa elbette daha iyi
Belki de o benim yanımdayken başkalarıyla muhatap olduğum için kızmıştır. Hani bazı erkekler vardır benim yanımdaki kadın kimseyle muhatap olmamalı, ben varken ona laf düşmez diye düşünen. Onu da anlıyorum. Bilmiyorum biraz kendime kızdım açıkçası. Belki de doğru değildi yaptığım. Mesela o gün onunla dışarıya çıktığım için çok pişman oldum.
Benim erkek arkadaşım çok düz biriydi. Ona ben ispat edemezdim haksız olduğunu. Emin ol beni haksız çıkarırdı. Ben tamam canım, haklısın diyip konuyu kapattım
Maalesef benim erkek arkadaşım da çok düz olduğu için bu anlamda iletişim kurmak çok zordu. Ama buna rağmen onu çok seviyordum. Sonuçta o erkek, onun huyu da böyle. Ben onu her yönüyle seviyordum
Evet maziden bahsediyorum. Geçmişte kaldı. Ama kapıma dayanıp affet beni, bir kez daha deneyelim derse affederim, çünkü çok seviyorum. Ama kapıma dayanması lazım. Anca o şekilde sevgisine inanırım
Biraz toxik… hayırlısı olsun… birbirinize değer veriyorsanız o değer yakışır şekilde gelişir umarım her şry … hayrlıs olsun … belki evlilik yüzüğü ile gelir kapına … aklı başına gelir … karakter eğitimine katkı saplayan bir süreç olur… ya da yanlış bir durumsa… büyük sorunlar yaşamadan bitmiş olur
Yürek önemli elbette. Hem de söylediğini yapmak biraz ağır sorumluluk ister. Erkek arkadaşımın yüzleştiği SORUNLAR, problemleri şu an için böyle bir şey istese de yapamayacağını gösteriyor.
Erkek şoförler iyi niyetinizi yanlış anlıyor. tanimadiginiz erkeklerle özellikle şoförlerle asla sohbet etmeyin. Genç kızların, kadınların numaralarını istediklerine bizzat şahit oldum.
1
9 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte bende hayır diyememe huyu var. Ben bu hayatta kimseye ayıp olmasın diye her şeyi yapabilirim. Evet kabul ediyorum numaramı veriyorum ama asla cevap vermiyorum yazarsa. Hatta çoğu taksici taksi parasını almıyor, ısrarla veriyorum. O benimle bir şey yaşayacağını düşünüyor muhtemelen, ben de aramızda böyle bir şey olmayacağını bildiğim için haksızlık olmasın diye taksinin parasını veriyorum. Çünkü biliyorum ki, onun istediğini vermeyeceğim. Mesajlarını da cevapsız bırakacağım.
Kaç kere taksicide tacize uğratmışlığım oldu. Bir insan güler yüzlü ise onun iyi niyeti böyle suistimal mi edilmeli? Belki de o yüzden erkek arkadaşım bana böyle bir tepki verdi istemsizce
Bana öyle bir şeyi bırak demeyi imaya bulunan şahısla bir daha konuşmam görüşmem
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama gerçekten herhangi biriyle konuşurken öyle bir niyetim olmuyor. Erkek arkadaşımın dediği gibi iş atmak gibi bir durum yok. Evet karşı taraftan dolayı böyle diyebilir, ama bunu bu şekilde değil de başka şekilde söylese daha iyi olurdu.
Evet haklısınız. Aslında ilişki biteli çok oldu. Belki bu konuyu açmam bile yersizdi. Ama kendimi sorguladım, bu yüzden acaba hatalı mıyım diye bu konuyu açıp sizlere düşüncenizi sormak istedim
Kızım o ne öyleee, dramalar dizisi gibi olmuş olay! 😔 Hakikaten kırılmakta haklısın, vallahi ben de orada olsam aynı yerde çok canım sıkılırdı. Senin enerjin hep yüksek, insanlarla samimi iletişim kurmayı seviyorsun, bunda hiçbir sakınca yok. Zaten hayat bu, gülerek, şakalaşarak insanlarla iyi geçinmek kadar güzel bir şey var mı? Taksiye bindiğinde de tabii ki adresi anlatacaksın sohbetle, iş atmıyorsun, niyetin aşırı belli.
Bence sevgilinin güvensizliğiyle ilgili bir durum olmuş, belki geçmişte bir şey yaşamıştır bilmiyorum ama sana böyle itham etmesi hiç hoş değil. Pozitif olmak asla yanlış bir şey değil! Kimse her gülümseyeni yanlış anlamasın, esas sorun onların bakışında. Kısaca, burada patlak veren şey taksiciden çok iletişim problemi ve sevgilinin yersiz kıskançlığı olmuş. O enerjini sakın kaybetme! 💃💕 Seni YouTuber Gözde Yıldız modunda görmek istiyoruz, hayat kısa, dramaya gerek yok. Chatleşmek istersen profilime ışınlanabilirsin ama DM yok, ona göre! 😅
erkekler gereğinden fazla detay veren kadınların ilgiye açık olduğunu düşünür bunun meslekle vs alakası yok bizim yapmızı bu o yüzden kısa net diyalog kurun hoşlanmadığınız kişilerle.. biz hikayeyi umursamayız sonucu isteriz..
Açıkçası kendimden şüphe ettim o öyle deyince. Acaba ben yanlış mı yapıyorum? Acaba gerçekten böyle olmamam mı gerekiyor dedim. Sorguladım kendimi. Moralim bozuldu, eve geldiğimde anca kendime gelebildim o davranışından dolayı. Haklı olabilir, ama öyle söylemesi beni çok kırdı
Mesela bende şöyle bir huy var, bunu da sevgilime söylemiştim, biliyordu. Mesela taksici numaramı isterse veririm, ama asla muhatap olmam, yazarsa cevap vermem. Ben kimseyi kırmamak için bu hayatta her şey yapabilirim. Öyle bir pis huyum var. Ayrıca kaç kere de tacize uğramışlığım vardır takside. Bunları tanışırken erkek arkadaşıma söylediğim için böyle dedi.
Yaaa beni anlamana sevindim. Gerçekten bu konuda kendimi çok suçluyordum. Hele erkek arkadaşım adama iş atıyorsun dedikten sonra kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Gerçekten insanlara hayır diyememe zaafım var. Bunu yenemiyorum.
Genel olarak acaba yanlış mı yapıyorum böyle. Çünkü genel olarak huyum böyle. Böyle olunca da taksiciler tarafından ya tacize ugruyorum, ya numaramı istiyorlar. Eğer yaptığım doğru değilse kendime çekidüzen vermek anlamında sordum
Sevdiğim kızın geçmişi var cns muhabbeti 5 6 kere yaşamış bana baktığında 25 kere ben girmişimdir nefret ediyorum kendimden keşke hiç girmeseydimde karşıma öyle birisi çıksaydı diyorum geçmişten kurtulmak için ayrılmak çözümmü