Erkek arkadaşım taksiciye iş atıyorsun dedi?

Bir keresinde erkek arkadaşımın evinde kaldım, onun evinden giderken ben kendi evime gidecektim, o da bir işini halletmek için başka yere gidecekti. Ben erkek arkadaşıma bankaya gideceğimi, bankaya gittikten sonra eve gideceğimi söyledim. O da bana gel beraber çıkalım, sen bankada işini hallet, ben seni eve gönderdikten sonra işimi hallederim dedi. Neyse, erkek arkadaşımla taksiye bindik, taksiye binerken bankaya gideceğimiz için, yetişmek için de çok az zaman kaldığı için, taksici ile biraz konuşup o bankanın nerede olduğunu tarif etmek, taksicinin bizi oraya götürmesi için konuşmak istedim. Bu yüzden taksici ile biraz lafladım, sonra gideceğimiz yeri sorarak bankanın yanına götürmesi için ricada bulundum. Bunun dışında da kaç kere erkek arkadaşıma taksiciler tarafından tacize uğradığımı, numaramı istediklerini söylemiştim. Erkek arkadaşım taksici ile konuştuğumu görünce bana çok kızdı, sen taksici ile niye muhatap oluyorsun? Taksici seni yanlış anlar. Resmen taksiciye iş atıyorsun dedi. Ben açıkçası onun bu sözüne çok kırıldım. Çünkü Kesinlikle onun dediği gibi değil, taksici zaten çok yaşlı, dedem yaşında biriydi. Genç biri olsaydı, yakışıklı olsaydı yine sözlerinde belki bir nebze de olsa gerçeklik payı vardı. Ama adam yaşlı, benim nasıl bir insan olduğumu da biliyor, dönüp adama iş atıyorsun demesi beni çok kırdı. O öyle dedikten sonra zaten bankaya gecikiyorduk, yetişemeyiz diye sen gideceğimiz yerde in, ben bu taksiyle eve devam edeyim dedim. Hayır falan dedi, sonra da galiba taksiciden hoşlandın, o yüzden onunla gitmek istiyorsun dedi. Ben de tartışma çıkmasın diye indim taksiden, bankada işlerimizi hallettik, sonra taksi sipariş verirken resmen 40 Takla attık. Çünkü taksiciler hep yanlış yere geliyordu nedense. Ben de içimden o taksiyle gitmeme müsaade etseydin bunlar olmazdı dedim. Sizce burada kim haklı? Ben genelde enerji olarak insanlarla sohbet etmeyi, güler yüzlü olmayı çok seviyorum. Bu yüzden her zaman insanlarla güler yüzlü olmaya, sohbet etmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşımın dönüp bana adama iş atıyorsun demesi beni çok kırdı. Niyetim gerçekten bu değildi. Sizce erkek arkadaşım haklı mıydı bu konuda? İnsanlar ona iş attığımı düşünebilir mi? İnsanlarla güler yüzlü olmak, hoşsohbet olmak neden bu kadar yanlış anlaşılıyor ki? Az önce YouTube’da YouTuber Gözde Yıldız’ın videolarını izledim, onun da benim gibi enerjisi yüksek, insanlarla iletişim kurmayı, güler yüzlü olmayı sevdiğini görünce aklıma bu olay geldi, burada sizinle paylaşıp düşüncelerinizi almak istedim. Bir insanın güzel yüzlü olması neden böyle yanlış anlaşılıyor? Her güler yüzlü olan iş atıyor demek mi?