İşte orada Telefon sohbet ediliyor sizce ayrilsami çünkü hamileyim 1 gün evde degildim hemen firsat buldu
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hamile olduğunuz için ayrılmak aşırı tepki olur, bu konudan rahatsız olduğunuzu ve bunu istemediğinizi uygun bir üslupla ifade edin.
Evde değilken yapmamıştır emin ol daha öncesi de vardır
Ayrıl hemen adliyeye git dilekce ver geç kalma
Eşin sen böyle iken seninle ilgilenmeli
Evet 1 gün gitim evden o beni evden yoladi güya mobilyalari yapcak arkasaslari ile hemen dün de gördük nereye girdi
Ne yapmış orada kaç yıllık evlisiniz ki
Mobilya yaptı işte arkadaslari gidince gece de chate girdi diom
Belki sadece zaman geçirmek için girdi
Evet de zaten onun için girdi de o bile beni sinir eder
Sen sakın kısasa kısas yapma
hamilesin diye tıklayacak biriini arıyodur :SD:F
Kimseyle buluşmaz ki öyle yerden
bende KS ya ilk geldiğimde kimseyle buluşamazsın diyorlardı
Gözü dışarda olan bir kocan var
Taximin canı yanmıştır
Yoo aksine sen de Chat yap
Ayrıl hatta 12 haftadan önceyse gebelik onu aldır
Sende gir o siteye
Gircem tabi
Konuşmak istersen yazabilrsin
İhanet yolda
Yok hep girio
O zaman çoktan aldatılıyorsun
Yok bulusmio kimseyle
Tıklayacak birini arıyor
Nasi
Neyse boş ver
Böyle dönemlerden böyle olur
Konuşmak istermisin
Gizemli davran...
Nasi
şimdi bunun değişik yolları var ama şöyle söyleyim sana, vazgeçilmez olamazsın ama yerini sağlamlaştırabilirsin karşındakinin kalbinde bir kere kendini ağırdan satacaksın... çivi çiviyi söker, ona bu durumun nasıl bir acı olduğunu hissettirmeden bile o hissi yaşamasını sagla..
Benim baska bir kadina gitceginden süpe yok ancak öyle chati arar yazisma imkani bile yok ki onun ben ztn ona bagimli degilim yani kapinin önüne koyarim adami birde ben misal beni sinir ederse heryere bikini foto mu paylasiyorum çünkü Şu an misal onuyapcam ek çok ona sinir olur adam
Evet kesinlikle haklısın, bazı kadınlar vardır, erkeklerin etrafında pervane olurlar, genel olarak söyleyemem ama çoğunluk bu tarz kadınları kullanıyor.. bunun tek panzehiri kendine güveneceksin bu şekilde...
Çok umursamayan ve çok sorgulamayan gizemli birisi olduğunda, onda seni elde etme dürtüsü oluşacak bir zaman sonra, kaç yıllık evlisiniz?
Evet öyle işte ztn dürüst biri kimseyle yazismaz hiç takip bile etmez YouTube bile bir kadin göremiyorum storyde okadar yani tek işte buraya girmesi sinir etti sadece çünkü ben hamileyim ve yeni eve tasindik 11 yil beraberiz ama 3 sene ailemde kaldim önceden de beraber kaliyorduk yani ama benim standartimda ev bulamadi şimdi buldu ondan tasindim tekrar onla
Anladim, Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin.. bu şekilde girmesinin tam olarak amacı ihtiyaçta olabilir, acemice bir hareket olsada kabullenmemen normal, Bilmelisin ki hangi cesarete sahip olursan ol her şeye gücün yetmez. Bu yüzden sabırlı olmalısın.. bazen başka birileri ile dertleşmek şu anda olduğu gibi yanlış olsada haz veriyor bu bizim için de geçerlidir..
Ben olsam ayrılırdım tabikide
Kız ona
he he hadi ayril
Sende et