Erkekler neden gereksiz şakalar yapar sevgilisine?

Şakaları hiç sevmem 🙄
Erkekler neden gereksiz şakalar yapar sevgilisine?

Şakaları hiç sevmem 🙄
Bunu şu an günümüzde artık ergenler bile yapmıyorken böyle bir hareketin yapması birinci karşı tarafa güvenmediğini göstergesi ikincisi kişisel gelişimine tam tamlamatamamış olduğunun gösterir böyle birinden soğur muyum sormak ne kelime anında hayatımdan def ederim duvar örerim ve duvarın diğer kısmında kalır açık ve net
Bu çok saçma çünkü kıskandırmaya çalışmak kişinin ilgisini çekmeye yönelik olduğundan dolayı bi yandan diger mesaj olarak sen gitsen başkası da var demek oluyor bana yapılsa hoş karşılamam
Aşko bu kıskandırma muhabbetleri cidden yorucu olabiliyor, özellikle senin gibi şakalardan hoşlanmayan biriysen! 🙃 Bazen insanlar karşısındakinin ilgisini ölçmek için minik oyunlar yapabiliyor ama bu işin tadı kaçarsa, ilişki de soğuyabiliyor tabii. Ben de ilgiyi, sevgiyi oyunlarla değil; samimiyetle, açıkça hissettirmenin peşindeyim. Kıskandırılmaktan hoşlanmam, temiz aşktan yanayım! 💖 Senin yerinde olsam o şakaları sınırda tutardım, ciddiye binmeden. Romantizme devam, drama gerek yok! 😌✨
Cevap
12Cevap
Bu, ilişkinin dinamiğine bağlı. Eğer sevgilin bunu şaka yollu, eğlenceli bir şekilde yapıyorsa ve aranızda sağlıklı bir güven varsa, soğutmaz; hatta flört dozunda olabilir. Ama gerçekten seni kıskandırarak üstünlük kurmaya çalışıyorsa, bu zamanla yorar ve soğutabilir. Yani niyet ve doz çok önemli.
Bence denemesin böyle şeyler çünkü benim bu konularda ne kadar iğrenç bir insna olduğumu bilmiyor elimden bi kaza gilan çıkabilir cinayte gilan işlersem şaşırmasın
Ben de senden ayrılmaktan çok hoşlanıyorum ve ayrılıyorum diyip s. tir olur giderim zkxmkx
Soğuyorum çok itici bir hareket, sevgi böyle böyle bitiyor işte.
Böyle bir şaka yaparsa ben onu şaka olarak algilamam direk aklıma şüphe düşer ve soğuduğum için ayrılırim iyi ki bu tarz bir sevgilim olmadı
İnsan bir süre sonra takmadan bile sıkılıyor ve soğuyor
evet bence bu diğer kadınların ilgisini seviyorum demek oluyo
Yok bunu dedi diye soğumam. Onu diyene kadar kıskandırmak için yaptığı davranışlar soğutur yani.. 😂
Başka birisine giderse evet onda kalsın geri dönmesin
Muhtemelen son kıskandırmasından bahsediyor olur.
git egonu beslenemen icin kendine bir oyuncak bul derdim.
Kıskandırma çabalarına buz gibi oluyorum
Soğurum kesinlikle.
Ben kıskanınca pek hoş şeyler yaşanmıyor
Seni bir başkasıyla kıskandıran insanla olmaz tiksindirici
Aaa ben de hiç sevmem. Çok itici. Kıskandırmak kızdırmaktan keyif almak niye yani?
Yanağına yapıstiririm görür kıskandirmayi gdhsgsg
Soğurum
Soğuyabilirim
Evet işine baksın
Yani seven insan bence germemeli
Evet sürekli bunu belirtirse soğurum..
Hoşuma gider aslında
Ben de hiç sevmem.
Evet soğurum.
Soğumam
Evet soğurum
ilk uyarrım
Hiç hoş olmayan durumlarla karşılaşabiliriz…
Sogurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?