Evet soğurum ya bence bunu yaparken biraz da empati yapsın, ben de aynı şekilde bir erkekle kiskandirirsam ne hisseder diye. Ki asla yapmam karakterim o kadar ezik değil
Doğal gelişen minik kıskançlıklar tatlıdır. Ama bilinçli dikkat çekmek için yapılan itici. Nedir yani ilgisiz mi kaldın. Bunu almanın yolu bu değil. Ve bu hareket sadakatsizlikle alakalıdır. Kişi gevşek olmasa başkasıyla kıskandırmaya çalışmaz. Aldatmanın enn mikro adımıdır.
Benimle olan bi adam o kadar mutlu ve huzurludur ki. Bunu yapmasında bi anlam ararım. Artık vakitlerden ayrılık vakti yaklaşıyor demek ki. Soğutma çalışmaları başladıysa. Kaldı ki bunu yapıyosa yaşı henüz büyümemiş demektir. Yapcağım tercihhi mikolatayım.
Hiç sevmediğim davranışlar. Kıskandırmak için geçmişinden söz etmesi, kızlarla fazla içli dışlı olması.. vs ikisinden beni ışık hızında soğutur. Gelişimini tamamlayamamış biriyle gelecek düşünmem..
Al işte tam bir drama kraliçesi pozisyonu! 😂 Sevgili kıskandırmaya çalışıyorsa orada bir dikkat arayışı kesinlikle var. Ama bence böyle oyunlar ilişkiyi sağlamlaştırmaz, aksine zedeler. Aranızda güven olmazsa olmaz ya, kıskandırma çabası bunu sarsabilir. Yani soğurum! Cool olun, birbirinizi inatla değil sevgiyle kazanın derim. ❤✨
boyle ucuz hareketler yapmaz en nefret ettigim seylerden biri oldugunu biliyor. kocaman adamla da cocuk gibi hareketler yapacaksak onlar bu tarz seyler olmamali. ayrilirim direkt ben igreniyorum bu tarz seylere tepkim buyuk