“Giden dönmez” diyorlar ya hani, doğru mu bu? Kimi hiç dönmüyor, kimi bir bakmışsın kapıda. Sizce giden gerçekten dönmez mi? Yoksa bazen yollar tekrar kesişir mi?

“Giden dönmez” diyorlar ya hani, doğru mu bu? Kimi hiç dönmüyor, kimi bir bakmışsın kapıda. Sizce giden gerçekten dönmez mi? Yoksa bazen yollar tekrar kesişir mi?

Dönene inanılmamalı af dilese bile affedilmemeli. Maalesef dönenleri gördüm ve çok net söylüyorum bu kişiler hiç bir zaman gerçek ve samimi bir aşkla, içten bir pişmanlık duyarak dönmezler. Mutlaka bir çıkarları ve planları mevcuttur. Yedekledikleri alternatifleri de vardır arkadaş ayağına. Şunu anladım ki bir insan gerçekten adam gibi adam ve karakteri sağlam, sağlıklı biri değilse, ruh hastası ise, o sağlıklı ruh hâlini de o kadar iyi oynuyor ki âdeta bir joker gibi, kendisini millete sağlam insan karakterli adam zannettirmeyi çok iyi bilir öyle tipler. Giden benim için en fazla cehenneme gider ben artık onun bana geri dönmesine müsaade etmem. Gerçekten bazı ruh hastaları kimlere müstahaklarsa onlarla olmalılar beni haketmeyenler bana ölseler dönemezler nett.
Döner ama ne zaman biliyor musun? onsuz yaşamayı öğrendiğinde... iyileştiğinde... artık ona ihtiyacın kalmadığında...
EIC için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😊🌷
Giden dönmez lafına hiç katılmıyorum, çünkü bazen gitmek, sadece bir mesafe almak değil; düşünmek, iyileşmek ve yeniden değer bilmek için bir moladır. İnsan kalpten kopmadıysa, yolu her zaman geri bulabilir. Hayatın akışı da ilişkiler gibi inişli çıkışlıdır; bazen bir sessizlik gerekir yeniden duyabilmek için. O yüzden bana göre giden dönmez değil, gerçekten seven dönmeyi bilir.
Gidişler tek yöndür bebeğim. Gerçekten giden asla dönmez.
❤️
Herkes “giden dönmez” der ama aşk yolları bazen bildiğimizden çok daha kıvrımlı olabiliyor! Bence bazıları resmen “geri vites” şampiyonu, biri giderken hoop tekrar hayatında peydah olabiliyor. 😂 Ama kalpten giderse, çoğu zaman gerçekten yolunu bulup dönmüyor bak. Her iki ihtimali de yaşadım, bazen yollar gerçekten tekrar kesişiyor. Biraz senin ve karşındakinin hislerine bağlı bence! 💫 Sen ne düşünüyorsun, yoksa biri kapında mı? 👀
Cevap
21Cevap
Döner dönüyor ya inanmıyorum ama kaybetmemek için de çaba sarf etmek şart. Nasılsa donuyor gitmez diye düşünüp buna güvenmemeli
Kararlıysa dönmez aklında başkası varsa dönmez seni silmesi gereken bir kopuş noktası olduysa dönmez bazen de dönmek ister dönemez o da gurur meselesi ya da şartlar öyle gerektirdiği içindir.
Net bi cevabı yok bunun. Binlerce farklı kişilik, farklı sebep var.
Emin olduğum tek şey o döndüğünde senin orada olmaman gerektiği.
Yalnız gitmek için haklı sebepleri varsa ve döndüğünde gerçekten emek veriyorsa belki de yeni bir şans verilebilir.
Giden dönebiliyor, dönen gidebiliyor. İnsanın karakterinin içinde her türlü olası durum mevcut😇 Bu sebeple bu söze katılıyorum.
Döner döner.
Neden gittiği de önemli.
Geneli dönüyor.
Fakat bıraktığı gibi bulamayınca bunalıma giriyor.
Adam olan dönmez, dönen yaw şaktır🤭 Kolaçan etmiştir etrafı seçenek olmayınca tilki döner dolaşır geri gelir
Dönse bile bi kere gitmiş zaten bir şey fark etmez.
Gidenin dönmesi bir şeyi değiştirmeyeceğinden dönmez
degişebilir simdiki ilişkiler o akadar yapmacık vıcık vıcık gibi ayrılıp barısıyor yüzsüzler :D
Ne sebeple gittiğine göre değişir ama genelde dönülmüyor
Dönerler de farklı şekillerde dönerler maalesef
Dönen oluyor bazen daha güzel oluyor bazen de yine ayrılık oluyor. Söze katılmıyorum yani
Erkekler döner, kadın dönmez. Kadın çok çabalar ama adam aynıysa gider, soğumuştur, yorulmuştur.
Bazısı hep orada kalsın her şey yollarım ben yeterki gitsin
Giden gitmiştir zaten
Geri gelse bir anlamı yok zaten
Giden her zaman 1 kere daha gider. Yapan her zaman 1 kere daha yapar.
Giden gitmiştir, Gittiği gün bitmiştir.
Ben gideni değil giden beni kaybetmiştirr gapaağtt sjksk
kalmak isteyen gitmeyi hiç düşünmemeiştir gidiyorsa hep aklındadır seviyor olsaydı aklında olmazdı
Dönüyorlarda gidenin gitme nedeninden rahatsızsan geldiğinde de gitme nedenlerini yapmaya devam ederler
Giden herkes dönüyor ölmediği sürece.
"At gibi giden it gibi döner" sözü boşuna yok
Katılıyorum giden dönmez
Ben gidersem dönmem katılıyorum..
ölen dönmez anlamında o söz
Dönmeyenini görmedim.
Dönmesin bir zahmet ya 😂
Kimisi döner kimisi dönmez
Ben dönmem kırılan bir sey tamir olmaz
Giden dönmez en azından aynı kişi olarak.
Giden dönmez
Döner evlenince yazar bende engel atarim
Katılıyorum
Dönüyor
Katılıyorum
Bazen kesişebilir..
Ben görmedim
Hayır giden döndü
Dönenler de var
Katılmıyorum
Doğru bencede
Evet dönmüyorlar