AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Böyle kaba birinin dönmesini bekliyorsan gururuna yazık.
Gerçekten mi herkes neden böyle diyor ama çok sert konuştu bana daha öncesinde ayrılığı hakettin kes sesini gibi laflar kullandı ben sence ağır konuşmuş muyum
Sen ağır konuşmamışsın.
Şöyle bir imaj vermiş miyim sence sen ne yaparsan yap beklerim seviyorum gibi bir imaj vermiş miyim
Hayır
Nasıl ya keşke öyle olsaydı ama emin misn
İyi kalkmis gotü. Biraz zorlasan tanriliğini ilan eder bu
Aynen iyi davranmaya devam etseydim onu da yapardı ben kaldırdım benim suçum salak ayrıldı bendenya
İmkanı yok donmez cunkü kapı aralığı birakilmamıs 2 tarafta ayrılırken. Kalıbimı basarım ki Şu an başka kızlarla konuşmaya başladi bile. Ben anlarım bu durumlardan
Ama ben bu konuşma öncesinde bir yalvarmadığım kaldı Sevdiğimi söyledim sürekli en sonunda bana o kadar kötü davrandı ki dayanmadım sinirle söyledim bunları beklemiyorum yazdığıma çok pişmanım
Onu yazmasaydım da değişen bir şey olur muydu
Sevgilini tanimiyorum o yuzden bilemem. Kötu davranmiş olabilir haklisında yanliz bak orada diyor karsinda salak varmis gibi davranan sen demem ki karsilikli atismissiniz. Karsilikli laf dalaşı var. Sen zaten sen orada hadi dolu yap kalbimi daha fazla kirma yazma demek şu anlama gelmektedir. Sen doğru olanı yap beni çok uzüyorsun ayrılalım anlaminı taşıyor. Oda zaten almis mesajı sonra gitmiş zaten
Bana ondan önce dedi sen ayrılığı hakettin layığını bulacaksın kes sesini gibi kelimeler kullandı hep onu sevdiğimi ilişkiyi düzeltmek adına ayrılmamak için çabalayıcı kelimeler kullandım ama hala bana kötü davranmaya devam etti ne yapayım ki daha yalvarsamıydım İnstagramı bile kapattım onun için yine yaranamadım
Ben onunlayken ayrılık lafını hiç açmaDım bir kere bile ama o hep en ufak olayda ayrılmayı açıyordu
Anladım. Boşver sende yoluna bak anlaşamıyormuşsunuz zaten ha bugün habyarın ayrılmissiniz degişen birsey yok
Ne olursa olsun biter miydi yani ya da ben en sonda hala alttan almaya devam etseydim yine ayrılır mıydık
İki ihtimal var. Sevmediğini düsünüyorsan yine ayrilik olurdu. Sevdiğini düsünüyorsan sen alttan aldıgin icin sakinleşicekti ve devam edicektiniz
Sevmediğini düşünüyorum aslında bana beni sevdiğini söyledi evet ama bunu çok dillendirmiyordu ben gibi eskiden mesela böyle yapmazdı alttan alırdı ama her olayı çok büyütmeye başladı çevrim içi olmam bile kavga etmemize bir sebepti her şeyi abartıyordu hatta bir kere cinsel muhabbet yapmak istedi ben istemedim senin istemediğin bir şeyi yapmam asla dedi ama ne olduysa bu konuları açmaya devam etti ufak tefek konuştuk bir kere tersledim diye bana yazmadı sildi her yerden sonra yazdı özür diledi seni seviyorum dedi sana haksızlık yaptım dedi barıştık bu sefer cinsel muhabbet yapmazsak ayrılırız tarzı şeyler söyledi bunsuz olmazmış arkadaşı gibi olurmuşum biz ayrı şehirlerdeyiz aynı okulda okuyorduk hani okullar açılınca buluşacaktık buluşunca yaşarız bir şeyler dedim ama konuşmak istemiyorum sanal üstünden dedim yine de biter dedi benim anlamadığım eskiden anlayışla karşılayan insan sonra niye böyle döner yani neyse bayağı oyaladım baktım olmuyor konuştum ayrılmadık her şey iyi sorun kalmadı derken instagramdan erkek isteği kabul ettim ve yolladım diye ayrıldı instagramı falan kapat dedi son şansın bu senin dedi kapattım her şeyimi sonra fikri neden değiştiyse aç naparsan yap dedi işte ağır ağır şeyler söyledi kendisi kızların fotosunu beğeniyordu aynı şey değil mi ama ben sırf kavga olmasın diye bunu hiç söylemedim o ise bunun için ayrıldı benden O kadar laf söyledim hani barışalım diye sen ayrılığı hakettin dedi ne yapayım ki en son ben de sinirle bunları dedim ama pişman oldum keşke alttan almaya devam etseymişim bana senden ciddi ilişki olmaz dedi her şeyi kapattım yine yaranamadım sana soruyorum Bunun için ayrılınır mı allah aşkına onu bu kadar çok seviyorken her şeyine tamam derken bunun için ayrılınır mı
Bence bu durumda sen haklısın. Seni haketmemis. Napacaksın güzelim olmayınca olmuyot. Artik yollarınız ayrılmış herkes kendi yoluna gitmiź. Sende bu saatten sonra yoluna devam ediceksin başka caren yok. Her hikayenin sonu mutlu bitmiyor maalesef
Bir de ayrıldığımız ertesi günü c2 diye bir uygulama var biz orada tanıştık sevgili olunca kapatmıştık ayrıldığımız ertesi günü bu hesabını bile açmış hemen anon olarak yazılıyor mesaj attım hemen konuşmaya başladı yani hemen karı kız peşine düşmüş ben burada kafayı yiyorum o Orada kız peşinde bunun için ayrılınmaz mı yani cidden suçum yok mu çünkü hep kendimi suçluyorum suçum yok mu
Ben sizin iliskilerinizin detaylarini bilmem sonucta siz askı yasarkende kavgada ederken şahit olmadım. Ama tek bildigim sey siz eninde sonunda ayrılacaktınız
Tamam ama anlattıklarıma göre yorum yapsan olmaz mi yani cidden ayrılığı hakettim mi
Haketmemişsin. Zaten bundan sonrasının pek bir önemi yok. Sende tekrar birini sevip onun veremediği sevgiyi saygiyı o birisi verecek
Haklısın önemi yok ama bunun için gitmesini anlayamıyorum uzun zaman sonra birini sevdim herkesi sevemiyorum ondan üzülüyorum zaten yoksa takmam şimdi sana olayları anlattın en son hala alttan almaya devam etseydim yine ayrılır mıydı
Ben ayrılmazdı diye düşünüyorum çunkü cok ararsın yazağım günü demis. Ayrılmak isteyen birisi sevdigini gösterir bu ve buna benzer sözler soylemezdi. Yani tamamen gurur meselesi
https://hizliresim.com/Ijkxua
https://hizliresim.com/hy6GP1
https://hizliresim.com/6ACrYQ
https://hizliresim.com/CjyNly
https://hizliresim.com/N8RywF
Bakar Mısın bunlar mesajlarımız o kadar şey dedim hiç oralı bile olmadı en son ben de fikri değişmez diye böyle sert çıktım ama keşke öyle yapmasaymışım barışmak adına bir kaç söz söyleseymişim keşke ama şu konuşmalara bakar Mısın cidden hala böyle mi düşünüyorsun
Sen elinden gelenin fazlasıni yapmıssın. Sen bu sözleri haketmiyorsun konusmalarinin bu kısmindan bunu anladım. Arkadaşda inatçınin tekiymiş. Gururu herseyin önüne geçmiş kör olmus yani nedesen boştu ona. Bunun gibi adamlarla sevgili olunmaz zaten
Evet ona hiç kötü söz söylemedim ama çok ağır konuştu ne yapsaydım hala gurursuz gibi devam edemedim öyle konuşmaya ben ne dediysem o daha kötüsünü demeye devam etti ne olursa olsun bu kadar ağır konuşmaya ne gerek var ki evet haklısın beni hiç dinlemiyor ki çözmek adına hiç adım atmadı oysa o ne yaparsa ben ona bu kadar ağır hiç konuşmadım en ufak şeyde sildi her yerden beni ben ona hiç kötü konuşmadım bunları bana söyleyebiliyorsa demek ki sevmiyor kaybetmekten korkmuyor ilk başta instagramı kapat dedi kapattım barıştık sonra ne düşündü bilmiyorum aç naparsan yap dedi niye döndü anlamadım yani ben en son konuşmalarımda hala barışmaya yönelik konuşsaydım yine bitecek miydi değişen bir şey olmayacak mıydı
Maalesef olmayacaktı. Istersen dunyayı tersine dondur yine olmayacakti. Adam kafasina koymus bir kere. Senin gibi kizıda zor bulur enayi. Ulan ne erkekler var boyle kiza yapilirmı bu ya
Ben de zannetmiyorum bulacağını dedim ona da zaten benim gibi seveni zor bulursun diye ama o benim sevgime bile inanmıyordu zaten ne yaparsa yapsın hep kabulüm olacaktı cidden kolay sevemiyorum sevince de böyle oluyor kaç gece sabahlara kadar ağladım onun için hatta sağlığım bile gitti bir ara doktora gittim onun bunlardan haberi yok tabi o takmış istek kabul etmeme bunu yaptık diye sevmiyor muamelesi gördüm oysa ben neler yaşıyorum içimde hiç inanmadı bana Bide sen benim gibi sadakatli birini zor bulursun diyor ne bileyim böyle severken zoruma gidiyor böyle yapması cidden ben gibisini bulamaz mı Biraz önce öyle demiyordun ama neden fikrin değişti bu konuşmalardan dolayı mı fikrin değişti
Biraz önce şey dedin ya eğer böyle konuşmasaydın ayrılmazdı dedin şimdi ne yaparsan değişmezdi diyorsun neden fikrin değişti
Toksit ilişki örneği. Bence sen de dönme bekleme de.
Neden öyle dedin nasıl yani
Toksik olacaktı yanlış yazdım. E artık bu konuştuğunuz konular ilişkide yerini alınca kişiler hatalarını hakettiği gibi kabullenip üzüntülerini yaşamıyor ve sevgi ortaya çıkamıyor:)
Farklı bir bakış açısı ben ne yapayım peki
Dik dur tek başına bir bireysin sen. Günlük işlerini aksatma hedeflerine ilerlemeye çalış o zaman görüceksin hem biraz huzur bulucaksın hem de kendini. Sükutunu koru :)
Hiç huzur bulamıyorum şu 1 haftadır bütün gün hesaplarına bakıyorum fotoğraflarına bakıyorum bunları yaptıkça delirecek gibi oluyorum Şurada keşke diyorum beklemiyorum yazmasaymışım çok pişmanım alttan alsaydım da yine ayrılır mıydı sence
Bu konuda yiğidi öldür hakkını yeme diyerek kendi hakkımı yemiyorum ve diyorum ki zamana bırak bekleme onu bekleme en azından acın varsa onu yaşa tüketene kadar yaşa ve sonunda sen zaten bambaşka olucaksın :)
bende dün böyle şekilde sevdiğim adamdan ayrıldık engelledik birbirimizi bana birdaha asla yazma dedi, askere gidicek orada arar beni diye umuyorum 😐
Döner kesinn
Şakaaaa mı
Yoo öyle duruyo
Herkes dönmez demiş ya yazacağım günü çok ararsın demiş ama bunu demesine rağmen döner mi
Evet hırs yapar
Nasıl yani unutmamış mıdır
Döner
Oha nerden anladın
Blof yqpio
1 hafta oldu başka kızlarla konuşmaya başladı bile
Ztn konusuodu ki
Dönmez
Neden ya
Dönmesini bekleyen de aptaldir
Neden
Ya bu kadar kırıcı olan birini yüzsüz gibi beklemek neyin kafasi
Evet haklısın sence orada beklemiyorum diyerek hata mı yaptım
Evet tabiki de. Böyle biri ile ömür geçer mi sence.
Evet ama benim yüzümden ayrıldı
Sebep ne
İnstagramdan bir çocuk istek attı ben de kabul ettim ve yolladım diye ama oysa sorun yapacağını bilmiyordum sonra bir daha yapmam dedim ertesi gün oldu illa tutturdu yine kabul etmişsin diye ama valla etmedim hiçbir kimseyi ama illa ettin dedi inanmadı sonra İnstagramını kapat dedi bütün hesaplarımı kapattım o kapatmadığı halde ama ne düşündüyse aç naparsan yap dedi durum buraya geldi hayır anlamadığım kendisi de kızların fotosunu beğeniyordu aynı şey değil mi ben bunu gördüğüm halde bir şey demedim kavga olmasın diye ama o bir istek kabul ettim diye benden ayrıldı bunun için ayrılınır mi bir de ilk önce ayrılmayacaktı sonra ne düşündü de ayrıldı anlamadım
Ne kadar güzel işte bencil öküzün birinden kurtulmussun kendini üzmek için neden caba harcıyorsun bırak dönmesin dönerse de kabul etme
Ya uzun süre sonra ilk kez birini sevdim ondan böyle kolay kolay sevemiyorum kimseyi ondan unutamıyorum ama sence benim hatam var mı bana sen ayrılığı hakettin dedi bir de Bunun için ayrılınır mı
Ya kendisi herşeyi yapacak ama sen yapınca ayrılacak yok böyle bir dünya sende bu karaktersiz için kendini uzuyorsun cidden kendine gel
Evet ama kendi yaptıklarını kabul etmiyor ki yapmadım diyor peki o bir şey yapmasaydı ben istek kabul ettim diye bu ayrılınacak sebep mi sence bunyn için ayrılınır mı
Narsist ve bencil biri asla kendinde hata aramaz kabul etmez. Cidden Sende düşünerek üzme kendini dönerse de kabul etme
Evet ona göre hep ben suçluyum onun hiç hatası yok bir kere böyle davrandığında kabul etmişti sana haksızlık yaptım diye ama yine aynı şeyi yapıyor sevgime bile inanmıyor sırf istek kabul ettim diye onu sevmiyormuşum beğendiklerimi ekliyormuşum bütün hesaplarımı kapattım daha ne yapayım ki sen olsan bunun için ayrılır mıydın
Ya konu ben değilim kimse birbirinin aynısı değildir ben ayrılmazdım tabiki. Konu senin hala aptalca kendini uzmen
Evet çünkü hala kendimi suçluyorum o benim yüzümden ayrıldı ya bu yüzden kendimi kahrediyorum valla bu lanet olası durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
O zaman kendini üzmeye devamke😂😂
Ya deme öyle 😂😂😂 of ne yapıcam bazıları da şey demiş sen sert konuştun diye bitirdi demiş iyi de çocuk zaten kafaya koymuş ben ne dersem deyim değişen bir şey olmazdı değil mi
Ben diyeceğimi dedim kendin bilirsin. Herkes tercihlerinin bedelini öder
Sileyim mi diyorsun
Aynen öyle ya kendisi yapıyor kabul etmiyor sen yapınca sorun ediyorsa güven yok demekdir guven ruh gibidir bir kez çıktını bedene bir daha girmez. Yani kendini üzersin zaman kaybı boşuna uğraşma dönse de kabul etme
Arka planda ki yol varya 😀
Evet😂
Heh işte o yolu göstermiş sana.
Sana bir sır vereyim aramızda kalsın. İradesine sahip çıkn kazanır. Çünkü insanı ayakta tutan şey prensipleridir ( :
Ben ne yapayım yazmaz ki bir daha bana bir de sinirle aptal gibi beklemiyorum yazdım çok pişmanım BÖyle konuşmasaydım sence ayrılmaz mıydık
Ayrılırdınız. Zamana bırak. Kötü birşey yazmamışsın
Alttan alarak yazsaydım yani yine de bir şey değişmez miydi
Yok. Gitmek isteyene arkaplanda ki yolu göster ki kıymetin bilinsin ( :
dönse nolur dönmese nolur hayatınıza devam edin
Seviyorum ama olmuyor
olmuyorsa bitsin uzatmayın
Ben dönmezdim.
Neden
Havalı konusmalar yapmışsin dmek ki. Daha 2 gün önce o yuzden bir kizi engelledim. Neymiş guzelmis bilmem neymiş
Hiç yapmadım emin olabilirsin tam tersi bitmesin diye çabaladım ama kendisi bana kes sesini gibi cümleler kurmaya devam etti ben öyle şeyler demedim
Bilemem aranızda neler geçtiğini. Erkek arkadasini tanimiyorum o yuzden döner mi dönmez mi bilrlrmem
Sıkıcı ilişkilerde bugün
Hadi bekletme kimseyi demiş şüpheli 🧐