Merhaba sevgilimle ayrılalı 6 gün oldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok saygısız bir şekilde ayrıldık hatalı taraf o ve bende ağır konuştum ilk kez bu kadar oraya koydum tepkimi ve oda konuşmanın sonuna doğru anladı hatasını ama iş işten geçmişti bana dön mesajı siliyorum numaranı artık sen beni değil ben seni affetmicem dedi bende en doğrusunu yaparsın silmekle dedim ve konuşma bitti şimdi numaramı silmemiş wp ye durum atıp duruyor bende görüyordum şimdi gördüğümü görmüyor numarasını sildim sanacak büyük ihtimalle sizce döner mi hatasını anlayıp numaramı neden silmedi acaba
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi müddet sesini çıkarma sessiz kal, gerçekten seviyosa döner, dönmezsede boş ver doğru insan değilmiş der yoluna devam edersin.
Haklısın 2 hafta daha sessiz kalacağım sonrasında dönmezse tamamen bitirip hayatıma devam ederim
Vaybe ne olgun bir kadın
Hahahaha teşekkürler
Olgun kadınlara bayılırım
Sevgirelanin yorumuna demiştim olgun kadın olan o ; )))
Üstüne çok düşersen hepten kaçar, az ağırdan sat kendini. Erkek milletini sıkma boğmaya gelmez, en iyisini edersin olmayacağı varsa da olmaz, hayırlısı buymuş dermiş geçersin hiç üzülme.
Çok doğru söylüyorsun bunları aynen yapıcam teşekkür ederimm🩷
Sevgi kesin sen boşanmış sin
@Yaman1991 boşanmadım sadece çok insan geçti hayatımdan, gerçekten değer vermiş olan bi ihtimalde olsa dönebiliyo ama değer vermemiş olan başka insanlarla yoluna devam ediyo.
Rica ederim
Bekle bekle az daha bekle şu an senin yazmanı bekliyor belli. Bi süre sonra sinirlenip Bi sinirle yazar sana
Umarıımm öyle olur bir süre daha sessizce bekleyeceğim 😊
Baktın hala ses yok geçmiş olsun
Hayatıma devam ederim yapacak bir şey yok olursa olur yani kendimi üzüp kahredemem bi sevimsiz için
O zamam neyini bekliyorsun Bi karar ver
Tek istediğim haklı olduğumu anlayıp pişman olması bana dönmesi ve cevabını almadı yoksa yani onun için ölüp bitmiyorum ki benim ki hırs elde edeyim bitcek
Mutlu olmayacaksın
Neden
Bi anlam ifade etmeyecek yaşa gör belki dönmeyecek bu sefer zarar verecek bu istek sana
Evet oda olabilir ama benimle ilişki yaşadı ben dışında koz yok etrafında bende bulduğu rahatlığı kimse de bulamaz buna eminim ve oda emin o yüzden inanıyorum döneceğine
Kusura vakma özür dilerim ama sende olan bütün kızlarda var bu kadar önemseme kendini
Tüm Kızlar da olabilir ama dönüp da tüm Kızlar sıraya gir demedi ve yanıma yakışmayan biri çevremde ki herkes nereden buldun bunu diyordu yani öyle bakmaz kimse ona
☺️Sen baktıysan bakacak kişiler de vardır
Evet vardır ama hiç biri bir ben edemez
Herneyse uzatmak istemem umarım istediğin gibi olur
Teşekkürler
🙏🙏
Dönse ne kadar ileri gidebilirsiniz muamma. Ergen ergen hareketler. Donebilir
Evet cidden çocukça sadece haksız olduğu için pişman olmasını istiyorum
Ileriye yonelik fikir vermeli bu hali
Evet
Evet döner ve bakma durumlarına defolsun gitsin
Siz kadinlarin shit testi varya beni olduruyor😂 muhtemelen çocuk sana yalvarsaydı kabul etmicektin ama sana yol verince zoruna gitmiş 😂😂
Trip atiyor erkek adama yakismiyor ya takilma geri gelir o
Cidden öyle mi dersin kararında çok net gözüküyor ama siliyorum dediği numaramı da silmemiş neyse ben adım atmayım yine de dimi
Sen beklemede kal o sana yazacak hatta durum paylas cevap verir
Tamam çok sağol yorumun için teşekkürler
Rica ederim
Giden gitmiştir bitene çare yok yoluna bak
Döner ama hemen değil.
Bekle gelir
Seviyorsa
Umarımm
Çevir bakayim