Artık imkansız geri dönmez dedikleriniz geri döndüler mi ?
Evet kesinlikle
Hayır hiç geri dönen olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaslar soyle bir durum var.Aslinda kiz/erkek herkes doner ama size bagli bir durum.Eger o kisinin gozunde farkli biri olabilmisseniz yani ben digerlerine benzemem mesajini verebilmisseniz kalici olursunuz o kisi icin.
Kizin biri dondu bana nasil oldu peki?Lise 3 tum o zaman,ortalama bir tipim vardi karizmam yoktu pek begenilmezdim yani kimsenin cikmak istemeyecegi bir modeldim.
Kiza sevdigimi soyledim sms atip,cok saskinim vs diyerek cevap aldim sonrasinda bidaha rahatsiz etme diyerek numarasini degisti.
Okulun en guzel kiziydi elini sallasa istedigini bulurdu ama aradan 9 ay gecti lise 4 un baslarunda 2 hafta pesimden kostu ama yuz vermedim o ayri.Peki neden pesimden kostu ?Kiz kendi demis arkadaslaruna o cok farkliydi diye.Bu isin buyusu farkli biri olmakta yatar.Baska aciklamasu da olamaz
tuhaf normalde o hatalı gurur ve duyguları hiçe sayan o ama ben nasıl barışırım diye uğraşıyorum...gitti umduğunu asla bulamadı benim ona gösterdiği sevgiyi saygıyı göremedi hiç hemde ama ben barışmaya çalışıyorum belki oda istiyordur ama umduğunu bulamadığını ben kendi istihbaratımdan:):) öğrendim ama bunu bildiğimi bilmiyor o yüzden dönmüyor hani bir kere çocuğa bunu dedim şimdi ne deyip döneceğim...falan filan o yüzden ben dönmek istiyorum ..bazen düşünüyorum ulan salak bırakıp gitmiş işte ne sıkılıyorsun al tazminatını ... git...ama gelde gönlüne anlat...
benim sevdigim biri vardı 13 yıl sonra döndü.ama beraberken okadar yakışıklı geliyoduki bana bide bana öl dese ölecektim okadar seviyordum.ayrılınca 13 yıl acı çektim ama döndü ve ben ona karşı hiçbişey hissetmedim okadarda yakışıklı degilmiş bide elektirik alamadım.bi kız arkadaşımında başına geldi birini seviyordu onun için betonlarda yattı çocuk askere gitti 1 yıl sonra döndü arkadaşım onu istemedi resmen sogumuş onedenle gideni hemen unutun geri gelse bile eskisi gibi olmuyor.
Geri dönmez dediklerim döndü de, döner dediklerim dönmedi hiç :) Bende bir terslik var heralde :D
Cevap
16Cevap
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez k...Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
Döndü. Dönmese ne yapacak ben eşek gibi döneceksin dedim utanmadan döndü. Ama ben orada yoktum o ayrı mesele.
dönmesini istediğim dönmedi, istemediğim döndü ama boşa...
döndü ağladı yalvardı ama giden bende geri aynı yeri bulamaz
bizimde döndüğümüz oldu önce kendimizi söyleyelim.
beklemekteyiz dönsede yine barışsak...
Dönen oldu ve ben dedim ki ; ARTIK ÇOK GEÇ!
evet hepsi ama artık çok geçti:)
uzağımda olanları uzağımda bıraktım..
Kimi biraktiysam dondu :)
Dönmediler. İyi ki de dönmemişler.
evet döndü ama çok geçti artık
Hiç öyle biş düşüncem olmadı
Evet hepside geri döndü diyebilirim ...
Dönse ne olacak ? Gittiyse bitmiştir.