Sevgilim instagramımı sildirdi şu an evlilik yolundayız kıskançlık mı narsistlik mi bu?

Özel sektörde çalışıyorum ve yakın bir süre sonra nişanım var ve işten çıkarıyor çalışmama izin vermiyor iş yerimdeki insanları yargılıyor güvenmiyor sanki onca insan benle kafayı bozmuş gibi diğer konu instagramımı komple sildirdi ilk başta çok direndim bu sefer bana karşı tavrı kötüye gidiyordu sildim mecbur sadece kadın takipçim olmasına rağmen ve çok kıskanç evlenince öyle arkadaşlarla gezeyim tozayım birbirinize gelip gitmeler yok olmayacsk binde bir diyor ve hala beni araştırıyor ben senle evleneceğim işte bir kere hayat kuracağım eğer sonra bi açığın çıkarsa evli bile olsam boşanırız diye şimdiden baskı korku tehdit ediyor sevdiğimi bildiği için mi artık gerçekten narsist mi kıskanç mı seviyo mu sevmiyor mu bilmiyorum bu platformu bile gizli giriyorum arada heralde bunu da görse direk ayrılırız bilmiyorum napıcam kafayı yemek üzereyim onu seviyorum ama böyle bir ömür geçer mi arkadaşlar of yeminle stres sıkıntı düşünmekten yoruldum

Sevgilim instagramımı sildirdi şu an evlilik yolundayız kıskançlık mı narsistlik mi bu?