Güncellemeler
+1 yıl
o ilcenin belediye baskani suanda, ben de doktorum. ben bir ihtiyacim olursa diye tutuyorum biraz da, yani belediyeyle alakali, o da belki basqrili bi eski arkadas diye mi tutuyor olabilir? karisi da ogretmen buarada
Ben onu bekar sanip eklemistim ama bana evli oldugunu soyledi, cocuklari da var. Ama oyle kaldi. O beni takip ediyor ben onu. Yaklasim 3 yildir boyle, ama hic konusmuyoruz. Konussam konusur biliyorum, ama normal cevap verir. Ama silemiyorum, icimden gelmiyor. Buarada belediye baskani oldu ilcenin. Tum ilce onu takip ediyor, o sadece 36 kisiyi takip ediyor. Biri de benim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanlış yapıyorsun onu takip etmek demek onu hayla istiyorum demek adam paraya para demiyor şu an azcık kendine saygın varsa takip etmezsin
ben de doktorum
Belediye başkanı ile doktor bir mi aynı maaş mı alıyorlar
ben de az kazanmiyorum, toplumsal statumde gayet iyi
Onun kadar çok kazanmıyorsun onun arkasında devlet var devlet olan birisi de çok güçlü ve yüksek mevkilere gelebilir maddi anlamda da baya yüksek mebla kazanabilir neyse burada sizin kazancınızla onun kazancını tartışmıyoruz burada o kişiyi takip etmemelisiniz onunla siz artık olmazsınız arkadaş da kalamazsınız bu hayatta her şeyin yerine bir şeyler koyabilirsiniz ama bir şey koyamazsınız o da zamanı koyamazsınız bu hayatta en değerli kavram zaman kavramıdır zamanınızı daha değerli kıymetli aktiviteler de harcayın onunla yarışmayın onu komple hayatınızdan çıkarmanız dileğimle.
Dikkat ette karısı ikiye ayırmasın seni.
karisi da kiskanmiyor bence degilse takibi biraktirirdi bisekilde, zaten bir karisi bir de ben takip ettikleri kadin olqrak digerleri akraba, aile
Kıskanmıyor değilde, umursamıyordur seni. Ama dikkatli ol da umursamaya başlamasın.
inanki baktim, tum ilce onu takipte dogal olarak , onun takip ettigi bi karisi bir ben kadin olarak digerleri aileden. ama belki doktor oldugumicin karisi doktoru falan diye dusunuyordur. ama bilemiyorum
Adama yazıp yuvasını yıkma da ne kadar takip edersen et.
yok ya, yikarmiyim. en nefret ettigim insan tipi. belediye baskani, ilerde isim duser bir yardimi dokunur beli.. eskide olsa kahve icmisligimiz var neticede..
Zaten aklı başında bjr adamsa sen ne kadar yaz, takip at taviz vermez yuvasını dağıtmaz.
ben hic yazmadim. ilk takibi ben attim instagram hesabini acinca, o da geri takip yapti, sonra telefonlarimizi aldik, eski gunleri yad ettik, flort zamanlarimizdan da konustuk, evli oldugunu cocuklari oldugunu soyledi, sevindim mutlu olmana dedim, o da saol dedi. Ondan sonra hic konusmadik. Story attigimda bakiyor ama benhep hastalarimla alakali bilgi paylasim amacli story atiyorum. O da nadiren, o da belediyeyle alakali story atinca bakiyoru., kisisel bisey atmiyor. Bunun zarari yok degilmi. Eski dost gibi bisey olduk bence.
İki eski sevgiliden dost olmaz. Suç sende değil onda. Madem evli seni takipten çıkarması lazım, senin numaranı telefonundan silmesi lazım.
sevgili degildik, florttük sadece.. yani bir tek el ele tutusmuslugumuz var. Onun haricinde birsey yok. Belki ondandir. Eger paylasimimiz olsa kiskanclik vs de olurdu ama bence bu sebepten takip ediyor. eski sevgilisi olsaydim etmeyebilirdi.
Cinsel birlikteliğiniz olmadımı?
ne cinselligi tövbe... biz sadece flört ettik.. o beni otobuste görmüs sabah , otobusun icinde, ayni unideydik, bölümümü ogrenebilmek icin takip etmis, ben de onu begenmistim, sonra beni bulup tanismistik... sonrada evler de yakin olunca sık sık arkadasca yuruyus yapardik, sohbet ederdik, 1 sene civari yakin arkadastik, sonra konuyu ben o noktaya getirince elimi tutmustu, ama sonra sen evlenilecek kizsin eger cikarsak kirlenir hersey boyle devam edelim demisti, edemedik kopmustuk. yani en fazla el ele tutustuk okadar.
ama guzel bir arkadasligimiz vardi onu soylemeliyim, surekli guldugumuzu hatta gulmekten yuruyemedigimizi hatirliyorum.. yani frekanslari tutan iki arkadas florttuk. belkide o yuzden silmek istemiyor..
Ya ben sandım ki eskiye dayanık büyük bir ilişkiniz sevgililiğiniz olmuş ciddi bir şeyler yaşamışsınız😀 Senin o bahsettiklerini biz lisede bile yapardık sıra arkadaşımızla konuşur el ele tutuşurduk 😂😂 Şimdi o elle tutuştuğumuz çocukları günlük hayatta bile kaç kere görüyoruz. Hepsi de Evli Çocuklu. Baştan böyle anlatsaydın seni yargılamazdım özür dilerim. Ya bu durumda takip etmen falan bir sorun değil, sadece arkadaşmışsınız masumane bir ilişki bu. 😊😂
Ben, eskiden sizin ciddi bir şeyler yaşadığınızı düşündüm. Şimdi de senin yıllar sonra o adamı baştan çıkaracağını sandım, o yüzden böyle fevri yorumlar yaptım kusura bakma☺
yok zaten benim karakterimde yok... yuva yikanin yuvasi mi olur... sadece flort, aynen lisedeki gibi... belkide o yuzden silmiyor degilmi... yani sevgili falan olmadigimiz icin gecmiste. aramizda hicbirsey olmadigi icin.
Yani neden silmiyor o konuda bir fikrim yok. Belki de sosyal medyaya fazla takılmıyordur takipçileri ile fazla ilgilenmiyor olabilir aklında değildir. Ya da senin dediğin gibi kendisi silmiyor da olabilir
Çık takipten hatta engelle eski eskide kaldı
eski eskide kaldi, biliyorum.3senedir takipteyiz tek kelime konusmadik, ama silmek icimden gelmiyor. oyle bisey de degil bi beklentimyok, duruyor, belediye baskani, belki bi faydasi olur ilerde
Belki faydası olur anladım çok iyi anladım
Peki amaç ne?
amac yok... yani ben eski basarili bi arkads olarak birakmiyorum takibi, buarada ben de doktorum. o da belki basarili biri oldugumicin olabilir mi?
Aynen çok normal