AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Bekar bile olsa eski sevgiliyi takip etmesi anlamsız ve yersizdir.. Kaldı ki evli bir insanın etmesi söz konusu bile olamaz..
Takip etmesi normal değil
Normal değil tabi ki de
Bacım aklında varsa ve cocugun yoksa bosanma davası ac kurtul bu pislikten eski sevgilisinin pesinde kosuyorsa gozu halen disardadir kiz buna sans verirse birlikte bile olurlar ikinizk birden idare eder eski sevgilisinden ayirsan bu serefsz yeni sevgili yapar bunlara guven olmaz evli barkli adamin yapacagi sey degil bunlar ahlaksizin teki kurtul bundan
Normal değil tabi eskide yaşanmış bir aşk var sonuçta ben olsaydım ve eski sevgilisini takip ettiğini gördüğüm an tlfnu paramparça eder kırar bi daha da öyle bir hata yapmasına müsade etmezdim
Elle tutulur zerre mantıklı tarafı yok. Kavgayı çıkartabilirsin aşkım
Normal degil eski sevgilisi evlimi
Sende o kızı takip et
Yok normal degil takip ediyorsa bisey vardir
kedi ve ciğer mevzusu işte 😂😂 çokda şaapmamak lazım
nasıl yani
yani anca uzaktan bakar öyle işte 😂
Normal değil hemen sil engelle ne derse desin sakın inanma sil telefonunuda kontrol et
telefonunu bana vermiyor
Ozmn var biseyler ya Allah belalarını versin bizim en büyük düşmanlarimiz hem cinslerimiz sanki bilmiyor adam evli tüm sosyal medya kapatılsın ya insanların yuvası yıkılıyor utanma olsa o kadında eklemez kabul etmez benimde erkek arkadaşımı bı kız eklemiş kız İzmir'de mesafe 19 saat numarasını vermiş hayır yani ne geçiyor elinize allahin belaları Allah böyle kadınlara yuva yüzü göstermesin
Neden herseyi hemcinslerinize yukluyorsunuz asil pisligi yappan serefsz namsz kocasi evli barkli adam ne diye kalkip eski sevgilisine istek atiyor evli oldugunu karisinin oldugunu bile bile nediye eski sevgilisinin arkasindan kopek gibi geziyor kizin belki haberi bile yoktur evli olduguna dair belki hic birsey paylasmamistir kizda pisman olup dondugunu saniyordur eger buradaki kadinin akli varsa direkt bosanma davasi acip kurtulsun bu pislikten eski sevgilisinin pesinden kosan adamin yeni sevgilileride vardir
@Hecoyleesteee emin olki biliyodur erkekler zaten ayrı bı dava ama kadın olarak yapmamaları lazım ya bı kadın bilmezmi aramak ister mesaj yazmak ister bunu yapamiyosa orada bı sorun olduğunu bilir
Bak ben 9 ay biriyle konustum kendisi polis oldugu icin farkli sehirde gorev yapiyordu adam 1 yildir nisanliymis ve benim bundan haberim yok 2 telefon kullaniyor bulundugum sehire gelince yuzugunu cikarip evine birakip geliyor herseyi oyle profesyöneldiki hic şüphelenmedim bigun yok yere kavga ettik ben bunu cikardim engelledim 1 ay sonra kaldirdim 2. Ayda bana yazdi aradi surekli yaziyordu ariyordu ama o iki ayda evlenmisti inanirmisin gece bile konusuyorduk neyse kiz arkadasim polis ona baktirdim adam evli çıktı ya ögrenince herseyi karisina anlattim sonra heryerden engelledim Şu an ne durumdalar bilmiyorum inan öyle profösyöneller varki inasanin akli duruyor
@Hecoyleesteee Allah seninde yardımcın olsun çok zor yaşadığın ama sen bile istiye yapmamissin bunu bile bile yapanlar var evli adamlarla konuşuyorlar nişanlı sevgilisi olanla senin durumun çok farklı benimde başıma geldi ben sabaha kadar konuşuyodum bu adamla ariyolarmis meskul mesaj yazmışlar hepsini gördüm ve hep aynı şeyleri söylemiş ben gece konuşamam gece sevdigim kadınla konuşuyorum işine geliyorsa gündüz konuşuruz ve buna rağmen devam ettirmişler konuşmayı tek dertlri ne biliyomusun lüks arabayla stori atiyo aşiret çocuğu kendinizi nasıl yumariz ya ben bu çocukla ayrılırken bana dedi hepsinin derdi başka kendilerini birilerine yummak istiyorlar ve sen böyle kızlar için beni bırakıyorsun ben dedim tamam onların yolu belli sen bana seni sevmiyorum ölüyorum diyosun nasıl onların seviyesine düştün ve hiç biri bu çocuğun yaşadığı şehirde değil hepsi uzak illerde yani bu kadarmi açsiniz
Inan bu olaya sahit olduktan sonra sadece kadina üzüldüm kendime gram üzülmedim çünkü benim ayak bağim degil ben duydugum gun bitirdim zaten... sanada çok üzüldüm allah seninde yardimcin olsun ya madem o kizlarin oyle oldugunu biliyorsun ne diye onlarla muhattap oluyorsun demekki oyle tiplerle takilmak hosuna gidiyor senide kenarda tutuyor birak gitsin muhattap olma yarin oburgun evlenirseniz sonu belli boyle tipler degismez uzak dur daha iyisini bulursun emin ol
@Hecoyleesteee engelledim heryerden ama sürekli iletişim kurmaya çalışıyor diyo insan suya çaya nasıl ihtiyaç duyuyosa benimde sesine öyle ihtiyacım var ama boş yani yapmiyacakti çok seviyorum için gidiyo yapamiyorum uyuyamıyorum ama yapacak biseyim yok
Ya yalan ya cok seven insanin yapacagi seyler degil bunlar cok seven insan karsisindaki insani kaybetmeye korkar korktugu icinde yanlis yapmaz o sadece seni yedekte cepte tutuyor yarin obur gun barissaniz bile yapmaya devam eder hatta ilerleyen zamanlarda o kizlar icin bile seni terk eder biraktigin iyi oldu en iyisini yapmissin
@Hecoyleesteee yapar insan oğlu çiğ süt emmiş ben artık kimseye güvenmiyorum çok özlüyorum onu ama içimde güven yok bana çok güzel dersler verdi bidaha kimseye guvenememen gerektiğini ve her seviyorum diyenin sevmediğini Allah yukarda çok büyük ah ettim
Tabiiki normal değil
Bence normal değil böyle bir şeyle asla karşılaşmak istemem
merhaba eger boyle bisey varsa sogru degil ve konusmaniz iliskiniz icin iyi olur bence...
Neresi normal sen nerdesin
Hayır , etmesin ne gerek var
Normal değil demek ki hala onu becermek istiyor..
normal değil, aldatmaya meyilli diye yorumladım
Normal canım ne olacak ki
Normal değil. Konuşmak gerekir.
Hiç normal bi durum digil.
Hayir normal degil onu engelemelisin
Anormal elbette itina ile o parmaklar kesilmeli
Normal değil tabiki 😂
Normal değil. Adı üzerinde eski
Bence hic degil etmemeli bence
Normal değil bana göre. İyi günler
Normal değil ki soruyorsun
Normal bulmuyorum
Höst derdim bir yani o kadar da değil
Evlenlnce yeni hesap kurmaliydi
dhfbsddahs
😅eski eskide kaldı jdjs
Bence değil bir şeyler karıştırmak üzere
Ne normali ya değil tabi saçmalık
çok üsteleme
saygın olsun
Pardon ama nesine saygı göstersin bu konunun kendisine saygısı olsun diyorsan direk ayrılmalı çünkü şahsına yapılmış bı hakaret var ne münasebet benle evliyken eski sevgilini takip ediceksin ozaman ayrılır ayrılmaz benle evenmek yerine oturup bekleseydi duygularından emin olsaydı kimse kimsenin oyuncağı değil
@ZeynepLiva eski olmuş geçmişi değiştirebilir msn
Eski sevgilisini hala instadan takip ediyorsa eşim benim için sorun var demektir
@ZeynepLiva soru senin mi
Hayır değil olması gerekmiyor fikrimi kendimden yola çıkarak dile getirdim evli bir erkek eski sevgilisini takip ediyorsa sorun vardır
@ZeynepLiva fikrine saygımız warr..
biraz da keskin düşünme..
onu bırakıp gitmez..
Hiç öyle olmuyor emin olun bu cesareti buluyorsa kaymak içinde zemin oluşturuyordur kendisine
@ZeynepLiva orası kesin
kimse kimseyi, boşuna önemsemez..
ama sahiplenmek çok önemlidir..
Konuyu dağıtıyorsunuz şu an evli olduğunuz kadın eski sevgilisini takip etse bunda sorun görmez misiniz
@ZeynepLiva sorum büyük,
merak etme konunun ram indeyim.. peki o kadon durduk yere mi sağa sola ilgi gösteriyor..
Eşiyle sorunu var diye eski sevgilisini takip edebilir yani ok
@ZeynepLiva eşi az yanıbda dursa, eski sevgilisine bir yabancı gibi bakar.. evlilikTe arkadaşlık en önemli detaydır
Sorun varsa konuşup halletmeye çalışmak yerine herkes eskisine sinyal verirse ortalık karışır
@ZeynepLiva çokk karışır..
o konuda haklısın..
kalp sorun dinlemiyor..
Kocan macera ariyo demekki
yeni mi etmiş, yoksa takipte mi kalmış
Saç diplerinde kaşıntı başladı mı?
derken
Boynuzlar diyorum çıkarken kaşıntı yapıyor mu? 😂
ha ha ha cok komik
hayır normal degil ✨🥳
Hayır tabiki normal değil ne alaka yani
Sorsana hayırdır ne oluyor diye
Aklına gelmiştir, eski günleri
Tekrar performans istiyor
Normal değil
Kocanın hâlâ gözü doymamış
Gerçekten kocan aşağılık
Normal değil tabiki
Hic normal degil. Unutamamis stalk yapiyor.
Hiç değil.
Fazla anormal
Normal mi sence?
Çok sakincali
Tabiki değil
Değil
Anormıl
Hiç normal değil
Sende takip isteği gönder kafası karışsın
Değil
normal değil tabiki
Değil