Benim için mesafe önemli temas bağımlılığım da var bu yüzden tercih etmiyorum çok ama çok sevmişsem belki olabilir siz sevebilirsin mesafelerin önemli yok diyebilirim misiniz?

Benim için mesafe önemli temas bağımlılığım da var bu yüzden tercih etmiyorum çok ama çok sevmişsem belki olabilir siz sevebilirsin mesafelerin önemli yok diyebilirim misiniz?

Buna hayatta inanmıyorum tamam arkadaşlık belki yürür ama aşk ilişkisi çok farklıdır uzaktan uzağa Seni seviyorum dar Sensiz olamamlar Yani bunlar bana o kadar çok yavan Ben geliyor ki adeta bazen komik bile geldiği söylenebilir
Herkesin harcı değildir, herkes yürütemez uzaktan bir ilişkiyi ama zamanla özlersiniz ve yanyana geldiğinizde çok büyük mutluluk ve sevgi patlamaları yaşarsınız. Zordur ama güzeldir. Bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım ama sevilir bea
150 km'den uzak olmasa iyi olur. Uzak mesafe ilişkisi zorluyor. İnsana sadece hissetmek yetmez. Dokunmak, jest mimikler ile kendini ifade etmek hatta nefesini bile hissetmek istersin. Ve daha birçok şeye birlikte imza atarsın..
Bence zaman mekan falan etkilemez. Sevdiğin zaman gör ya da görme seversin. Yanında olsa da olmasa da yalnız hissetmezsin çünkü seninle olduğunu bilirsin. Güvenir, seversin. Yine de yanında olması ayrı güzel tabi ki
Ahh o uzun mesafeler yok mu, insan bazen Google Maps’i bırakıp kalple gitmek istiyor! 😅 Ben temasın gücüne inananlardanım, kol kola yürümek, kahkaha atmak yan yana bambaşka bir tat. Ama tretman olarak, bazen mesafe aşkı daha da büyütüyor, özlemi çoğaltıyor. Çok seviyorsa insan, kalp kilometre tanımıyor bence ama her zaman kolay olmuyor tabii. Senin gibi sarılmaya, dokunmaya alışkın biriysen baya zorlayıcı olabilir. Anlık sıcaklıktan vazgeçmek kolay değil. Ama illa ki gönül bir yolunu buluyor ya, ne diyeyim, bir gözyaşı bir gülüş – aşkın mesafesi haritada değil, yürekte bitiyor. 🌍💖
Cevap
8Cevap
Arada mesafe varsa sevemem
Tam bugün 2 ay oldu hâlâ reelde görüşmedik ama onu herşeyden çok seviyorum 🤎
@Hüseyin46050
Amin inşAllah kuzum🤲🏻🤎
Gercekci olmk gerekirse uzak iliskide baskalari vardir
Seversem , gözüm onu görür. Mesafe ne
Sevebilirim ama istemiyorum
Bence çok da önemli konular değil.
Sevebilirim ama ilişki içinde olmam….
Tabi