Merhaba! Yeni evliyim. Dolapları çekmeceleri düzenlemek için uğraşırken Eşimin çekmecesinde bir fotoğraf buldum. Yıllardır vazgeçemediği bir kız arkadaşının fotoğrafı. Sizce bu normal mi. Eşimin içinde O kıza karşı hep içinde uhdeler kaldığını düşünürdüm. Çünkü bunu bana sevgili olduğumuz 3 yıl boyunca hissettirdi ama açık açık hiç bir zaman söylemedi. Bazen tartışınca diyorum o kız seni aradığında değişiyorsun falan diye evet onunla evlenicem dediği de oldu. Sizce bunlar ne demek oluyor. Buna benzer birkaç olay daha yaşandı geçmişte ama geçen gün bu kız gecemin 11 inde eşimi aradı sözde evlendiğimizi duymamış. Hadi neyse madem duymadın şimdi öğreniyorsun öyleyse anında yarın konuşuruz deyip telefonu kapatabilirdin. Ama eşimde de sorun var o sınırı koyabilirdi bak ben evliyim artık gündüz arayabilirsin mesajını vermedi bile kıza. Yanımda konuştular öyle arkadaşça ama rahatsız oldum çünkü o kızı yıllardır istemiyorum. Neyse
fotoğrafı sordum orada olduğunu bile unutmuşum vs dedi kaç yıldır kullandığı çekmece hep gerekli gereksiz eşyalarla doluydu düzenleyeyim derken karşılaştım.
1 yılAz önce okumayı keyfi olarak asla tercih etmediğim ama okumuş bulunduğum olayda en büyük sorun 2. kadın olmayı kabullenen o gurursuz kadında değil seninle evliyken eski sevgilisini unutamayan kocanda da değil bu ikisinin kısmi miktarda karakter sorunu olabilir fakat sorunun daha daha büyüğü senin şu koskoca olayda sorma zahmetinde bulunmadığın o soruda sorun var sorman gereken soru şu kocamın beni ileride aldatacağı hatta ben şu an bunu anlatırken belki aldatıyor olduğu eski yollusu benim kocamı neden arıyor? Arama olayının gecesi gündüzü olmaz senin kocanın eski fıttırı tutturusunun o çok nadide fakat kırılması gereken parmakları evli bir adamı arama tuşuna gidemez nokta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılMadem eski kız arkadaşına hala aşıksın, madem unutamıyorsun neden başkasıyla evlendin o zaman be adam? Bir de pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsun. Hayır madem konuşuyorsun o kızla, kimseyle ilişki yaşama o zaman. Bir kadın olarak çok sinirlendim. Bu yaptığı asla hoş görülemez bir şey. Elbette bir kadın olarak savaşmalısın, mücadele etmelisin, o artık senin. Ama erkekte de çok iş var. Eğer erkek unutamıyorsa, seni rahatsız edecek davranışlar sergiliyorsa bu konuda Onu ciddi bir şekilde uyarmalısın, gerekirse yollarını ayırmalısın.
00 Yorumla
1 yılKız aradığında değişiyor onunla evlenşcem diyor eşin ve sen bunlara rağmen ilişkşye devam mı ettin, eşinin bu kadar rahat olma sebebi senin zamanında gerekli büyük tepkile vermemiş olman canım, belki çok seviyordun o an bırakamadın ama adama rahatlık gelmiş fotoğrafı atmaya gerek duymamış bile, o kıza duygusu var mı bunu bilemem ama kızın izi kalmış bu belli, evli olmasaydın sana boşan derdim şu an da bu kızla ilgili olaylar benim çok kafamı karıştırdı biraz ayrı kalsak iyi olur de en azından, bakalım seni kazanmak İçin çabalıyor mu
10 Yorumla
Açıkçası adam zaten eski sevgilisini unutamamış bu çok belli muhtemelen ilişkiniz kısa süre de oldu gelişti adamın toparlanması veyahut unutması için zaman geçmeden. Yarabandı ilişkisi gibi geldi bana bu, çok istedin diyelim bu adamı hani yanığ tutuştun onun için öyle abartıyorum olayı, en azından eskisini unutana kadar bence adını koymamanız gerekti. Ayrıca da bu şekilde de bir evlilik olmaz yeni evlendik unutur tolere edebilirim gibi düşünme bence yol yakınken ayrılırın hani hala iletişim olması da her şeyi açıklıyor zaten.
01 Yorumla- 1 yıl
yanıp* olacaktı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılDeğil büyük ihtimal hala aklında o var
21 Yorumla- 1 yıl
Bir kadini sevmis. Evlenmissem. " Hala. Aklinda O var? Mide bulandirici evlenmisim. Aklimda Hala eski var durumu? igrenc🤮
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değil boşan direk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmadem ki sen bu durumlari biliyordun, neden evlendin boyle pislik bir adamla?
en basinda sana belli etmis, kizi halen sevdigini felan.. egerki eski sevgilisiysee o kizi birakmasi lazim ne arkadas olur nede baska anca metres olur o kiz.
bence guzelce otur esinle konus ve uste cikmasina izin verme..
bende bi gorucu bi oglanla tanismistim.. taa 10 sene onceki sevgilisini bana anlatti, megerse heralde halen akli ondaymiss pisliiginn kizi taniyodum abla bildigim biriydi..
bana gelir gider derdi yaa kizi gordum bana sinirli bakiyodu duydu bence bizi veya nebilim nisana onu cagirmak yoksun felanda filannn... baya seyliydii hep kizin konusu olurdu yazistigimizda... sonra artik dedim boş ver git be kardesim o gun bugun bitirdim onu ve iyi ki bitmiss rezilmis kendisi... tabii 30 yasina kadar gelmis belli neden diye slak..
bi sure sonra o kizla sohbet ettim ve tabi soylemedi onun oldugunuda.. ama dedi iste aklim birinde halen felan da filann.. dedimm kendi kendime iki seysiz bir birini bulmus umarum mutlu olurlar birlikte
103 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde tesekkurler
- 1 yıl
Sen evli misin?
1 yılSen nasıl böyle bir şey izin verebiliyorsun eski sevgiliden arkadaş olunur mu sence Metres bile yapar onu sana ve fotoğrafın orada olduğunu zaten biliyordu yalan attığı çok belli eski sevgilisi zaten onu ne haddini Arar duyguları bitmemiş demek ki yarın öbür gün o kızı hamile bıraksa ne yapacaksın niye evlendin ki o adamla başkası yok muydu seninle yaşlanacak ama aklındaki ile ölecek bu güzel bir şey mi kızı unutamadıysa zaten Niye senin günahına girdi eski sevgilisi olmasa bile normal bir kız arkadaşı olsa bile gece gece evli bir adam aranmaz zaten evli bir adamın yakın kız dostu da olamaz bu her zaman farklı yöne gider ben de evliyim Daha 21 yaşındayım eşim 25'e girecek Ağustos'ta tek bir tane bile kız arkadaşı asla yok ki böyle eski sevgilisiyle olayı olsa zaten o kızı bulurdun brezil rüsva ederdim ailesine de kızın ne b** olduğunu söylerdim Eşimin de canını okurdum asla izin vermezdim ve ben böyle bir şey bile bile de evlenmezdim zaten aklında başkası varken benim yanımda ne yapacak öyle sana Sevgi veremez ki seninle yatarken o kızı hayal eden biriyle nasıl olabilirsin benim eşime bir kız yanaşsa eşim hemen Söver asla ama asla ne takip eder Ne konuşur aklında da kalbinde de kimsenin olmaması zaten en büyük avantajım
20 Yorumla
1 yılHiç normal değil. Onu unutamamış muhtemelen. Onunla birlikte olması da imkansız olduğu için evlenmiş.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen bu sorduğun soruya inandın mı? Normal mi diye soruyorsun birde. Çok normal aşırı normal ! Evlilik nedir ki zaten !!! Herkes eski sevgilisinin fotoğraflarını da saklar !! Kendini kandırma bekar olsan bile sevmiyorsan saklamazsan kaldı ki evliyken adını unutursun. Kendi ağzınla diyorsun yıllardır vazgeçemediği kızın fotoğrafı diye seni sevmediği çok açık. Zaten erkeklerin hepsi severek evlenmiyor onlar kadınlar gibi değil. Sen iyi misin? Birde diyorsun ki yarın konuşalım demedi kıza gündüz konuşalım demedi yani sabah konuşmaları normal gece anormal 😂😂😂😂 sen kafayı yemişsin. Troll bu soru kesinlikle aksini düşünemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBeynin tam olarak nerede senin? bu nasıl bi geniṣlik arkadaṣ
hani kızın fotosunu bulmayı bırak kız elini kolunu sallaya sallaya eṣini arayabiliyor? ve sende izin verebiliyorsun?
geçmiṣte aslında "seni istemediğinin" sinyallerini vermesine rağmen sen anlamamıṣsın.
Bence eṣinin hatası büyük çünkü seni ya boṣanmaya ya da aldatmaya itiyor. Ama senin hatan ondan büyük hala onu kabul edebiliyorsun. Sen ona mecbur musun pardon? dünyada erkek kıtlığı mı var acaba?
20 Yorumla
1 yılKorkunc. Bir erkek olarak hissettigim bu. Evlendigin kadina. Saygi olmali gecmisteki kadin bla bla. Bitmistir. O fotograflari. Evli oldugu evde tutmasi? Mide bulandirici. Erkek Adam kesin olmali evlenmisse gecmis bitmistir. O fotograflar. Hemen Cope.!! midem bulandi😡
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir başkasında aklı olanı zamanında bırakacaktın. Hatayı sen en başta yapmışsın. Hâlâ daha konuşuyorlar, seninle sevgiliyken onunla evleneceğinden bahsetmiş vs. hangi kafayla bunu söylemiş bilemem de duyduğun an defol git demeliydin. Onu orada terk etmeliydin. Anlaşılan adamın gönlünde hep o kadın olacak ve sen sadece yanındaki olacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSuç sende. Bunu ilk hissettiğinde boşayacaktın adamı. Çünkü belliki seni sevmiyor ve o kızı unutamamış. Ama artık iş işten geçti şuana bakıp o fotoğrafı yak ve ona söyle o kızı da engellettir ona. Onları birbirinden kopar, kendine bağla ve sonrasında terk et onu. Çünkü o senin hayatını çalmış sıra onda. Yaşattığını yaşatmak lazım😊😊
21 Yorumla- 1 yıl
😄😄
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmiş olsun. Her daim eskiye dönecek kişilik bende yaşadım aynısını. Ve şimdi o yaşıyor benden taraf sadakatsizligi. Boynuzlariyla geziyor mutsuz mutsuz boş ver sakın ciddiye alıp kocamda kocam deme. Boşanmak agirsa toplum içinde senin için. Kendine bak. Hayatına. Yok bosanirik diyorsan tekmeyi bas asla değişmez
00 Yorumla
1 yılO zaman neden evlendin. Ayrıca sürekli eski sevgilisi eşi aklımda olan erkek güven vermez. 40 yaşındayım. Daha bir gün bir partnerime öncekini anlatıp durmadım. Şunu derim evet senden önce biri vardı ama artık sen varsın.
04 Yorumla
Soran1 yılBir de beni kızla karşılaştırıyor falan arkadaşlık ayrı evlilik ayrı o kız tabi ki aradaki mesafeden dolayı eşime daha saygılı daha oturaklı geliyor ama ilişki öyle değil tartışma da oluyor her şey oluyo. Bu benim o kızdan daha kötü olduğum anlamına gelmiyor. Afedersin de kıçını yerine ben koydum kemiğini beğenmiyor
- 1 yıl
Ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
Soran1 yılGitmeyi düşünüyorum ailem arkamda
- 1 yıl
Sana başarılar yeni hayatında
1 yılSiziniki evlilik değil eski birine deger verenden olmaz. Adam kendini belli etmis zaten. Boşan ömürlük degil bir yıllik bile evli kalınmaz bunla eve geç geliyor Resmen bekar hayatı sana değer vermiyor ona koca denmez.
15 Yorumla- 1 yıl
Var mı hayatında biri?
- 1 yıl
@Zamanın_izinde napcan
- 1 yıl
😞
- 1 yıl
@Zamanın_izinde takip kabul etmiyorum atmazsan sevinirim
- 1 yıl
Nickinden anlamak lazımdı 😄
a... Q bu kızlar harbi mal gidiyor da kimlere aşık oluyorlar bizde balkondan gökyüzünü seyrediyoruz
55 Yorumla- 1 yıl
Bende balkondan gokyuzunu seyrediyorum😂
- 1 yıl
Bakiyom yok😀
- 1 yıl
🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. vay... niye evlendin ki o zaman madeem 3 senelik ilişki de sana hissettirdi niye evlendin o zaman. Gecenin 12 sinde eski sevgilin aradı sende mutlu mutlu konusuyorsun bi de çekmecesinde fotografı var ohhh daha neler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBacım basta biliyordun neden evlendin madem evlendin şimdi kocan o kız gözünde değerli oldu o kız bunu büyük ihtimalle değersiz gördüğü için bıraktı. haydi. gecmis ola boynuz parladı çocuk yapmadan boşan bence
00 Yorumla Aşkım başlığı okuduktan sonra içeriği okumadım bile. Asla normal değil, normalleştirilmemeli bile. Sana yapılan bi saygısızlık bu. Böyle devam etmek istersen de kendine yapacağın bi saygısızlık olur bu ama sen bilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻
1 yılYani eski ilişkisini unutamiyorsa yeni bir ilişki yapmamaliydi. Bence bunu kocanla saygı çerçevesinde ve tartişmadan konusmalisin çünkü boyle bı olay ilerde sorun çıkarabilir. Tamam cekmesinde unutmuş olabilir ama o fotoğrafın evde ne işi var ve o kızın telefonunu niye açıyor sonuçta seninle bir ilişkisi var. Bunu kocanla konuş çünkü bu sorunu cozmezsen ilerde sorun yaşarsiniz ve sen kendini rahat hissetmezsin
01 Yorumla
Soran1 yılKonuşulmuyor tartışma kültürü yok kavgaya çeviriyor
1 yılseni uzmek istemem amma hala onu seviyiordur cunku sevmeyen tutmaz resmini/ Benim sevgilim vardi 1 yillik bana seviyiorum seni derdi amma telefonda resmimni silerde ayrildiktan sonra / Geri geldiginde test yapiyiorum dedimki bir resim cekmistik hatirliyiormusun benim teledon bozuldu resimler silindi bana atarmisin derim O yok dedi / Ve hala siliyior demekki sevmiyior severse tutardi
10 Yorumla
1 yılşakamı? ayrıca bunu hissettirdiyse sana neden devam ettin göz göre göre o kızın araması.. O an telefonu alıp sen kızı tersleyecektin.. Ne bu rahatlık yanımda konuştular eşinde az değil ya gizli gizli görüşüyorlarsa? seni kaybetmekten korkuyor mu? evli olmak hiç birşeyi değiştirmez yanında yaşlanacak o adam senin başkasına duygu besleyen adamla mı yaşlanacaksın lütfen yapmayın bunu kendinizezz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEski kız arkadaşı neden arıyor? Sen neden yarın arasın diyorsun? Kusura bakma da bu tavizi sen veriyorsun
23 Yorumla- 1 yıl
+
- 1 yıl
+1 de benden
- 1 yıl
Teşekkürler 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
1 yılNiye böyle bir adamla hislerine rağmen evlendin anlamıyorum. Erkekler evlenmek için evleniyor resmen. O kızdan da vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Senin adına üzüldüm diyecek bir şey yok.
00 Yorumla Asla değil ya biz çok safız kız kanser biel olsa olmaz ya olamaz ne demek bu kendi değerini bil ( biraz sinirliyim de ben de ondan yoksa ben de olumlu düşünmek istedim ama yok )
01 Yorumla
1 yılHerkesin bir geçmişi var bunu büyütür olaya çevirirsen emin ol, olmayacak şeyide oldurursun bence normal karşıla ve eşine elinden geldiğince anın mutlulugunu yaşat. Sorun olacak bir şey değil bu.
00 YorumlaBu işler gerçekten var mı yoksa ısıtıp ısıtıp buraya tekrar mı yazılıyor ben anlamıyorum ama eğer gerçekten varsa Allah kolaylık versin Zor bir durum yani
02 Yorumlaatmadığı için kalmıştır. çok kafaya takmamak lazım. kazanan belli sonuçta... eskilere ayıracak zamanın olmamalı.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence sende normal değilsin yanında nasıl o kızla konuşabilir ve sen yarın konuşuruz demesini bekliyorsun kızın. Sen fazla müsemma göstermişsin ben olsam başta bu adamla evlenmezdim. O unutamadığınla evlenirdi bende yeni birisini bulurdum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ta sevgiliyken sana unutamadığını belli etmiş zaten. Ama biz kadınlar işte kendimizi kandırmak istiyoruz beni sever, alışır diye a
01 YorumlaSizi zor günler bekliyor bence açık açık konuşun tartışın çünkü kabullenmek çok zor Allah kimseye yaşatmasın
00 YorumlaBunu fark ettigin anda bırakacaktın ablam eski kız arkadaşı hangi hakla arıyor ve sen niye bu adama eşim diyosun aklın varsa çık evden
00 Yorumla
1 yılYanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün gibi bişiy olmuş bu🥺
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkıntı yapmayın böyle küçük şeyler için hani kafasında yoksa ve unutmuşsa bile tekrardan bir şeyleri onda uyandırmayın, bunun tam tersi daha büyük bir risk.
10 Yorumla
1 yılBu devirde bir erko ile evlenmek dünyanın en büyük saçmalığıdır bunu artık anlamış oldum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Sakın çocuk yapma iyice bi düşün
Bu ilişkinin sonu nöbetçi aile mahkemesi10 Yorumla
1 yılE burada suç senin buna niye göz yumdun? Sen de eski erkek arkadaşınla konuş bakalım noluyor
00 Yorumla
1 yılGeçmişi sıkıntılı kişilerle evlenmenin faturası diyelim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyom belki anı saklamıştır arkadaşı diye
00 Yorumla herbir bokluk çıkıyor bu yaşadığımız dünyadan doğrusu, vallaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAtmayi unutmustur, ya da sakliyordur. Anilarina saygi gosterebilirsiniz.)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. En başlar da açık vermiş zaten.. evli birinin eski fotoğrafları tutması tuhaf.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılEşin nasıl bukadar geniş olabilir hemde karısının yanında konuşuyor ben utandım şu an
00 Yorumla Bence ona söyle. Senin yaptığını ben yapsam ne olurdu de. Hayat boşan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılSana söylenecek çok söz var da neyse. Sadece şunu diyim, neyse demicem vazgeçtim
01 Yorumla- 1 yıl
Aşkım kimseyi yadırgama herkes çok güçlü ve sert olamıyo bazen destek çıkalım ona 💞
1 yılSevgiliyken görüştüklerini bildiğin halde mi evlendin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılBazı şeyler sadece anı kalsın diye saklanır. Hala sevdiğinden değil yani merak etme.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Normal falan değil. Saygısızca ve bağlılığı sorgulanacak kadar ciddi bir konu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Konuşmaları bile saçma öyle evlilik mi olur insan iganet ediyor gibi hisseder yani
00 Yorumlakız ne sakinsin ben o gece yastıkla boğardım adamı
00 Yorumla
1 yılBoşan bence, seni sevip el üstünde tutacak erkekler var
00 Yorumla
1 yılEvlendiğini halde hala eski sevgilisi arayabiliyorsa o evlilik sorunlu be yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkiyüzlü erkekler geçmişi kirli olan kızla evlenemem abi der durur asıl geçmişi kirli olan erkekle evlenilmez, geçmişinde sevgilisi olan erkek evlense bile eski sevgilisini unutmaz maalesef
01 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKafanda başka biri varken yapılan evlilikler zamanla bitiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Başkasını seven biri evlenirse böyle olur ben evlenmem mesela yanındakine yazık00 Yorumla
1 yılsaçma olmuş evlenen insan niye eskilerin fotosunu tutar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılnormal cünki koymus unutmus olabilir unutmasa zaten ordan kaldırırdı
00 Yorumla
1 yılOff sendeki hissiyatını düşünemiyorum ne kadar yıkıcı olmuştur umarım aklındakiyle yaşar yanındakiyle ölürssün lafı gerçrk olmaz
30 YorumlaBile bile neden evlendin aklı başkasında imkansız demek ki onunla ama yine de aklı onda keşke evlenmeseydin eşini suçlama bence o imkansız diye hayatına devam etmiş ama sen bile bile evlenmişsin umarım düzelir
10 YorumlaYanındaki ile yaşarsın ama aklındakiyle ölürsün derler geçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu insanlar bir birini nasıl aldatıyor ya Ben A101 poşetiyle BIMe girmeye utanıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalnıs anlamada cinsel hayatinizda mi yok yoksa boşan gitsin akli kalbi onda olduktan sonra ne fark eder fiziken yaninda olması
05 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde hayır
- 1 yıl
Peki var mı biri?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde hayir oda yok burcunuz ne bu arada
- 1 yıl
Terazi
- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?