Sevgilim çok tuhaflaştı eskisi gibi değil?

5 aylık bir ilişkim var. Sevgilim eskisi gibi değil artık. Eskiden evliliği düşünen alıcam kızım seni diyen, bana her zaman her konuşmamızın sonunda seni seviyorum diyen çocuk çok değişti. Sık sık tartışırız biz hepte ayrılırız ama sonra hemencecik barışırız (biliyorum bir ilişkiyi çok yıpratır bu durum...) Hatta bir ayrılıp barışmamız da bana bence biz 5000 50000 kere ayrılır barışırız en sonunda evleniriz var mısın buna demişti bende tabii kide deyip gülmüştük.
Ağlamama çok kızar görmeyeyim duymayayım der hep bana her zaman güçlü ol der.
Bu son tartışmamızda telefonda adım ve soyadımla kaydetmişti tartıştık sonrada ayrıldık bir neden yoktu ortada ben evlerinin biraz ilerisinde oturdum yanında ağlamamak için orada ağladım bittiğini düşündüm tamamen ve o kadar canım yandıki nefes alamadım ayaklarım tutmadı bu yüzden oturmuştum ya zaten. Ama ona neden diye sorduğumda cevap vermemişti. Aradım senden hiçbir şey istemiyorum bana sadece nedenini söyle dedim. Sustu bende ben sorayım sen söyle dedim.
Benden mi sıkıldın dedim hayır dedi beni istemiyor musun dedim hayır dedi birimi var bak lütfen söyle dürüstçe dedim saçmalama yok tabii kide dedi. Sonra sigara içme demeni dinlememe mi kızdın dedim evet dedi. Şok geçirdim sonra peki dedim. Neredesin dedim giyiniyorum direksiyon kursuna gidicem dedi. Tamam diğer yoldan git bu yolda karılaşırız dedim biliyorum o yoldan gidicem ama dedi. Geldiğini görünce gelme işte dedim. Ben nereye gidiyorum biliyor musun dedi. Nereye dedim size belki kahvaltı hazırlarsın dedi. İşte yolda kanka falan diyor tabii bozuntuya vermiyorum bende diyorum. bir ara eli elime değdi bende cebime koydum elimi o kadar bozuldu ki sustu bir süre sonra tuttu elimi ver şu elini dedi hızla tuttu elimi.
Her şey güzel...
O artık çok garip bazen çok iyiyiz bazen berbat. Artık ilerisiyle ilgili konu açılınca kısmet diyor ne olacağı bilinmez diyor. Artık bana her zaman seni seviyorum demiyor. Bazen diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonuna beni adımla kaydetmiş. Ben neden öyle yaptın deyince bilmiyorum öyle yapmak istedim dedi bende öyle değilsin ama dedim sende yap dedi yaptım. Haah çok güzel oldu dedi. Ben artık eskisi gibi sürekli aramıyorum. Kendisi arıyor. Hatta bir kere aramış uyuyordum ben ertesi gün aradım. Ne oldu falan dedim beni neden aramıyorsun artık dün hiç aramadın mesaj atmadın dedi...
Bazen gıcıklığına bana kanka diyor. Bazen yoldaki kızlara bakıyor inadıma off off kızlara bak diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bende kızmıyorum gülüyorum. Sonra dayanamadım bende bir erkeğe off analar neler doğuruyor dedim ama tamamen şaka niyetliydi durdu beni arama bu akşam dedi şaşırdım ne oldu sende yapıyorsun ama dedim ondan değil arama falan dedi sonra hıı kesin öyledir dedim. Sustuk bir süre sonra o kızlara gıcıklığına bakmaya devam etti bende sinir oldum inşallah güzel bir kızla evlenirsin dedim. İnşallahhh dedi güldü. Bozuldum sustum. Sonra bana yanımda sen varken napayım onları falan dedi...
Sevgilim çok tuhaflaştı eskisi gibi değil?