Bazen gıcıklığına bana kanka diyor. Bazen yoldaki kızlara bakıyor inadıma off off kızlara bak diyor.
Sevgilim çok tuhaflaştı eskisi gibi değil?
Bazen gıcıklığına bana kanka diyor. Bazen yoldaki kızlara bakıyor inadıma off off kızlara bak diyor.
Canim kimsenin uzulmesini istemeyen bir insanim ister inanilsin ister inanilmasin ama sizin iliskiniz bitmis ona firsat vermeden ayrilmali ve sonsuza dek hayatindan cikmalisin bana inan eger devam ettirirsen inan sonu senin icin cok kotu olucak inan buna tamammmi ve bitir zamanla hersey geciyor eger bekletirsen cok daha fazla yanar canin
Hepsini okumadim ama 5 ay uzun bir sure, belki heyecanı kaçmıştır. Ya da kişiliğinden kaynaklanan bir seydir
sevgili eskisi gibi değil diyosun 5 ay için bunu söylemezsin 5 ay içinde evlilikten bahsedemezsin sorsan ilişki yaşadınız siz şimdi
Hayır alakası yok. Kendisi açıyor ben hiç açmadım.
5 aylık ilişkide ne bu hız o zaman bı aylıkken alcam senı demıs ordan anla yalancının tekı işte :D
Cevap
3Cevap
Ugrasma bunlar omur tuketir zaman gcirir. unut gitsin 5 ay cok birsey kaybetmezsin
Bu kadar takıntılı birini 5 ay nasıl idare etmiş helal olsun adama.
al gülün ver gülüm mantığı yapmıştır
Soru ne?
Neden böyle davranıyor?
Birbirinizi ne kadar severseniz sevin artik birbirinizi cozmusseniz acilacak kart kalmamissa iliski sıkıcılasiyor. Git gide sevgide azaliyor. Boyle soylemek istemezdim ozur dilerim ama ayrilik yakin gibi gozukuyor. Bende sevgilime cok guveniyodum ama bitti terk etti. Uzulmemek icin kendini yavastan geri cek biraz hazirla kendini. Umarim ki yaniliyorumdur ve iliskiniz evlilikle sonuclanir.
Teşekkür ederim. Sanırım en doğrusu bu.. Benim ilk ilişkim bu yüzden o kadar zoruma gidiyor o kadar canım acıyor ki...
Buraya yazdım çünkü cidden delirmek üzereydim..
Optu jokladi heyacani bitti
Sanki soğumuş..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar