Moda & Stil Sevgilim eskiden frikik veriyormuş çok bakan olmuş mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eskiden bilerek frikik verirdim şimdi yapmiyorum dedi. Sizce o zaman çok bakan olmuş mudur Sevgilim eskiden frikik veriyormuş çok bakan olmuş mudur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bi de bunu açık açık söyledi mi bu ne rahatlk 0 0 Yorumla
Quenn4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Frikik vermeden bakan oluyor frikik versek nolur ahah 3 1 Yorumla Emrekorkmaz31 +1 yıl Fenasinnnn @quenn4 😋😄😄 Yorumla
carizmabaris Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Frikik vermeyenede bakıyorlar 1 10 Yorumla Soran +1 yıl O da doğru tabi Yorumla Soran +1 yıl Neyse çok dert edinmemek lazım sanırım Yorumla carizmabaris +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Sagol yorum icin🙂 Yorumla carizmabaris +1 yıl Ne demek Yorumla Soran +1 yıl Şimdide çok farklı degil 😀 Yorumla carizmabaris +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Şimdi de yine açk giyinyo sonucta frikik olmasada giyimi açık 🙂 Yorumla carizmabaris +1 yıl Bakana yapıcak bir şey yok giyiminede bişey diyemezsin ama hayatta şöyle bir şey biliyorum karı soyunsa bişey yapamayacak adamlar köpek gibi bakıyorlar sonra bacıları ya da kızları kötü oluyor Yorumla Soran +1 yıl Evet dogru dedin Yorumla
karadeniizfırtınası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bakan olmuştur tabii 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle tahmin ediyorum bende ama neyse ya sorun etmemeliyim 🙂 Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Göstermiş ama elletmemiş mi 😄 Yorumla Soran +1 yıl O kadar ileri degil bacak ve göğüs dekoltesi yani frikik derken Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl tamam işte sadece frikik mi vermiş birliktelik yaşamamış mı Yorumla Soran +1 yıl Aynen birliktelik yok Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi de bunu açık açık söyledi mi bu ne rahatlk
Frikik vermeden bakan oluyor frikik versek nolur ahah
Fenasinnnn @quenn4 😋😄😄
Frikik vermeyenede bakıyorlar
O da doğru tabi
Neyse çok dert edinmemek lazım sanırım
Aynen öyle
Sagol yorum icin🙂
Ne demek
Şimdide çok farklı degil 😀
Nasıl yani
Şimdi de yine açk giyinyo sonucta frikik olmasada giyimi açık 🙂
Bakana yapıcak bir şey yok giyiminede bişey diyemezsin ama hayatta şöyle bir şey biliyorum karı soyunsa bişey yapamayacak adamlar köpek gibi bakıyorlar sonra bacıları ya da kızları kötü oluyor
Evet dogru dedin
Fantezini anlatma burada
Bakan olmuştur tabii
Evet öyle tahmin ediyorum bende ama neyse ya sorun etmemeliyim 🙂
Göstermiş ama elletmemiş mi 😄
O kadar ileri degil bacak ve göğüs dekoltesi yani frikik derken
tamam işte sadece frikik mi vermiş birliktelik yaşamamış mı
Aynen birliktelik yok
Anladım
Öyle
baya bakmislardir