Bu olayı ben nasıl sindirebilirim?

2,5 aydır ilk kez çok mutlu olduğum etkilendiğim biriyle ilişkim vardı. Ben gezmeyi seven bir kızım özellikle uzun yollara gitmeyi seyehat etmeyi severdim. Ama karşıma çıkan ilişkilerim bi kahve için bile haftalarca söz verip zor tutan tiplerdi. Bu sevgilim de ben gibiydi her gün acaba bugün nereye gitsek diye düşünüyorduk.2,5 ay İstanbul’da gezmediğimiz yer kalmadı arada ben onun evine gidiyordum arada o bana geliyordu. En son yine güzel bir yere gittik ve dönüşte bana gelmek istedi geldi ve çok güzel vakit geçirdik ertesi gün biraz soğuk davrandığını hissettim sordum sorun yok dedi sonra ben biraz sıkıştırınca ben rahat adamım ilişkiyi denedim ama olmuyor yapamadım dedi. Bende haliyle kızdım ben sana en başından gerçek bir ilişki olacaksa başlayalım demedim mi dedim daha 3 gün önce seni seviyorum diyen adam bana gizem 3 ayda ne sevgisi olur ki dedi. Sonra bana kendisini Kürt olduğunu benim Türk olduğumu kültür ayrışması çıkar dedi bende en başından beri bunu biliyorduk zaten anca mı söylüyorsun dedim. Ve beni her yerden engelleyip bir anda gitti. Kalbim gerçekten ağrıyor çünkü 2,5 aydır fellik fellik İstanbul’u köşe buçak gezdiğim adam çok farklı biri çıktı. Sizce bu olayı nasıl sindiririm

Bu olayı ben nasıl sindirebilirim?