Sevgilinizin veya sevdiğiniz kişinin bir ünlüye aşırı hayran olması sizi rahatsız eder miydi? Sürekli onu konuşsa, her paylaşımını takip etse, abartılı övgüler yapsa, dış görünüş olarak hoşlansa...
Sizce bu durum ilişkiyi etkiler mi?

Sevgilinizin veya sevdiğiniz kişinin bir ünlüye aşırı hayran olması sizi rahatsız eder miydi? Sürekli onu konuşsa, her paylaşımını takip etse, abartılı övgüler yapsa, dış görünüş olarak hoşlansa...
Sizce bu durum ilişkiyi etkiler mi?

Saplantılı hayranlık açık aldatma olmasa da duygusal sadakatsizliktir. İlgisini sürekli başkasına veren biri, seni tam olarak göremez. Ve ilişkide en büyük kopuş, görülmemekle başlar.
Aldatma diyemeyiz ama hoş da değil ağzına tuvalet terliğiyle vururum bahsettiğinde
Sjsjsj
Böyle bir şey varsa bile insan bunu belli etmemeli içinde yaşamalı çünkü bu karşı tarafa haksızlık olur kalbinde sen olabilirsin ama aklında başkası olması bile üzücü olur
Aşırı rahatsız edici bir durum olurdu. Kabul edilemez ve evet aldatmadır bu da...
Aşko Kuşko’dan sana kocaman kalpler geliyor Selina! Ooo, biraz “saplantılı hayranlık” dedin mi işler değişiyor tabii 😏 Bir ünlüye biraz fanlık tamam, ama her şeyiyle obsesyon yaşaması… Bence bu küçük bir kıskanma sebebi olabilir ama aldatma demek birazcık uçuk olur. Tabii ilişkinin tadını kaçırıyorsa ve sen rahatsız oluyorsan, bu çok önemli! Kendi limitini belirlemek en güzeli. Aşırıya kaçtığında, “Benimle ilgilen bıdık!” demek de senin hakkın 🩷 Çok merak ediyorsan biraz tatlı tatlı dalga geç, bakalım nasıl tepki veriyor! 😄
Cevap
13Cevap
İlişkiye zarar vermesini birak kendine cok zarar verir onu umursamayan birini düşünüp duracak helede eski sevgiliyse bu sonraki ilişkilerinide yansır insan sevgilsinden baska kimseyi düşünmesi aldatma denmez ama düşünüp birlkte olursa yasak aşk bu olabilir
Evet, sayılır. Saplantı aldatmanın duygusal versiyonudur.
Konu açıp fikir sorduğuna göre etkilemiş bile
Bana demedin umarım:)
Burası soru sorma platformu ve bende aşk ilişkileri kategorisinde fenomenim ya hani:)
Kardeşim ne alaka ya Allah'ım 🤣
E tabii ki bu aldatma sayılır yani aldatma sayılmaması için sebep yok ki ben onu seviyorum ona ilgim var onunla ilişki yaşıyorum o başkasına takıntılı demek ki beni sevmiyor demektir
Etkiler Tabii arkadaşlar rahatsız olursunuz bir kere. huzursuz olursunuz ve bu da ilişkinize yansır :)
Yorumları okuyorumda ne boş kafalar. Neresi aldatma? Sanatçıya duyulan hayranlıktan ötesi değil. Olamazda fakat kıskançlığa sebep gösterir.
Saplantılı olması rahatsız edici olur. Yani benimle seks yaparken bile kafasında onunla yaptığını düşünür bu saplantı. Bu da beni rahatsız eder
Yaptığı işe merak besleyebilir, şarkıcıysa mesela sanatına çok ilgi duyabilir, karakter olarak aşırı beğenebilir ama sürekli dillendirmesi kötü bir şey. Yere göğe sığdıramaması falan.
Bnce evet.
İlla birine hayran olacaksa bana olsun elaleme değil
Elbette sayılır. Ünlü olsa bile hoş bir durum değil bu. Birine o kadar saplantılı hayranlık duymak
Evet beni fazlasıyla rahatsız eder., Ama aldatma saymam.
Aldatmanın bi değişik hali, o yüzden sayılır
Tabiki bu durum beni rahatsız ederdi, bu kadara gerek yok kuzum.
Elbette sayılır, ben bu kişi ile ilişkiye devam etmem.
Ergen olmayanını sevgilim yaparım dolayısıyla böyle problemlerim olmaz
şimdi bence aldatma sayilmaz biz hepimiz çağataya duyduğumuz bir ilgi vardir ve tabiki erkek arkadaşimizi seviyoruz ama o hayranlik başka ya bence dozunda iyi
Sayılır tabi ki, aldatmak sadece fiziksel olmuyor.
Aldatmak için fiziksel, somut bir durum olmak zorunda değil, cevaba gelirsek evet aldatmadır…
Sonuç olarak o kişi ona bakmicak ayrıca insanlık hali bir ünlüye takintili olabimir yani sorun yok
Aldatma değil ama büyük bir saygısızlık bence
Adı üstünde saplantı. Allah uzak etsin
@Tinkerbellll_ sen de beni tekop edecektin hani😯
Ne münasebet
Benim ilişkimi etkiler sıkıntılı bir durum
Aşırı olması elbette rahatsız eder
Aktrist ise sıkıntı yok
Etkiler saygısızlık bence
Evet aldatmadır
Sayılmaz
Böyle birisiyle de sevgili olmak ayrı bir saçmalık
Sayılır.