O kişiye ilgi duymuyor, sadece sizi kıskandırarak ilginizi çekmek istiyor. Bu davranışını aldatmadan sayar mısınız?

O kişiye ilgi duymuyor, sadece sizi kıskandırarak ilginizi çekmek istiyor. Bu davranışını aldatmadan sayar mısınız?

Aldatmış tabi ki de.. yani zaten bunu yapanın aklından şüphe ederim ben. daha ergenlikten çıkamamıştır.. sırf kıskandırmak için başkalarına yürüyor sahteden ilişki yaşıyor konuşuyorsa zaten aldatma olur bu.
Evet tabiki
Böyle bir şeyi asla kabul etmem her ne için olur olsun
Saçma bir şey yaa Kıskandırmak ne zaten içinde sevgi varsa kıskanır zorla Kıskandırmak nedir boş bişey Bence bişey değiştirmez Kazandırmaz aksine dahada uzaklaşır ondan her kimse 😏
Cevap
4Cevap
Ne mide bulandırıcı bir durum.. Rezilliklerine kılıftan başka bir şey değil.. Geniş çaplı güruhlar bunlar..
Bu kadar akilsiz biriyle nasil zaman harcamisim diye sanirim kendime kizardim. Niye konusamiyor muyuz, derdi neyse konusabilir, bu sekilde ucuz davranirsa layik oldugu sekilde yasar.
Sayılır tabiki , itici igrenc bişi. Kıskanclık icin böyle bişi yapılırsa biter o kişi benim için
Ayrılalım o zaman. Araya başkaları sokulmadan da kıskandırabilir.
böyle ucuz basit numaralar ancak karaktersiz insanların baş vurduğu şeylerdir
Aldatmış kılıf bile bulmuş
Evet sayarım direk soğurum
Onu bunu bilmem ama yaptığı da tam bir.. 😬😂
Delilik mi aksldjf
Aldatmaktır. Bide gitsin çocuk yapsın kıskandırmak için.
Yapılmaz. Kadın veya erkek sonuçları çok ağır olur
Tabiiki de yani bu sorumu şimdi...
Sayılmayı geçelim direkt aldatmaktır.
Eeevet
Bir zahmet sayılsın.
Çok günah.
Aldatmış sayılır
sauilir
Tabiki öyle
Aldatmıştır tabikii
Herhalde yani 😂
Ayrilirim