Ailem evlenmemi istiyorlar ama sevdiğim adamı beğenmiyorlar?

6 senedir ilişkim var. Ailem ilişkiye baştan beri karşı uzak mesafe diye. Annem en baştan beri babama söylememek için beni korkuttu kalp kriiz geçirir falan diye. Neyse babama söyledim ve buluşmaya yalnız gitmeme izin vermedi ve 1 saat bizimle oturdu söyledi ayrılın falan diye ve sonra bana hadi gidelim dedi. Neyse sevgilim çok uğraştı ikna etmek için sonunda elimi tuttu sorun değil halledecez seni bırakacak değilim dedi. Zaten 3 senedir ilişki sürdürdük yan yna gelmeden ve 6 saat yol geldi yanıma ve bir saat anca görüştük. Bu bizi ama yakınlaştırdı ikimizin sevgisi daha da arttı yan yana gelmiş olmak ve daha çok tutunduk. Ertesi sene sevgilim gelemedi işsiz kaldı. Bir sene sonra benim annem kanser oldu ve 1.5 senedir tedavi görüyor. Ailem sevgilim konusu olmamış gibi davranıyor sormuyorlar. Bulusmadan sonra tekrar buluşamadık diye bitti mi sanıyorlar anlamıyorum aslında o sene daha bir kac kez dedim hala sevgiliyiz mutluyuz diye. Neyse şimdi dayımın iş arkadaşı varmıs yaşıtmısız. Evlenmek istiyormuş ve dayıma demiş beni evlendir diye. Memleketlimiz ve abdestli namazlı diye ailem istiyor. Ben dayıma dedim ilgim yok sağol diye. Annem demiş bak ne güzel şöyle böylle diye. Ben annem tedavi sürecinde üzülmesin diye sevgilim konusunu hiç açmadım. Annem hastalıktan öncesi uyuyamadım kafama dert oldu başka bir şey düşünemedim diyordu hep. Bende hastalık sürecinde üzmek veya strese sokmak istemedim. Şimdi hem kırgın hem sinirliyim anneme. şu an bir kaç belirsizlikler var sevgilim istemeye gelmek istiyorlar ama bi yandan da benim sinirlerim bozuk annemin hastalığından veri ve sürekli kavga ediyoruz sevgilimle. şu an iletişimi kestik bir kaç haftadır. Tam iletişimi kestikten bir kaç gün sonra dayım bana işte biri var tanış dedi. Ailem hem evlenmemi istiyor hem begendiğim sevdiğim adamı istemiyor

Ailem evlenmemi istiyorlar ama sevdiğim adamı beğenmiyorlar?