Ailem benim beğendiğim insanla evlenmemi istemiyor?

Biraz uzun olacak. Kafam çok karışık. Biz 6 aydır konuşuyoruz. yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Eksiklerinin farkındayım Bayramda gelip yüzük takalım dedi. Ailem fotosuna bakıp içki içen karı kız ayağı olan bi adama benziyor. Memur değil. Sana yakıştırmadık ama illa istiyorsan defol git dedi. Tanışmaya bile gelmesinler bir aya düğün yap git dedi. Ailem le normalde de anlaşamıyorum. Tek yaşıyorum.
Adam dedikleri gibi bir adam. Ama ben çok insan tanıdım. Hiçbiri beni mutlu etmedi. Ben pasif , ev erkeği modunda biri istemiyorum. Ailem beni hanım hanım kız modunda düşünüyor. Ama ben gezmeyi seven sosyal olmak isteyen biriyim. Yargılamadan önce okuyun. Herşeyi helali ile yaşamayı isteyen biriyim. Ama ailemin gözyaşına değer mi? Onların istediği gibi biri ile evlenirsem evlilik çok sıkıcı olacak gibi. Mutsuz olurum gibi. Bu adam beni seviyor. Hep böyle kalır mı bilmiyorum. Benim de korkularım var. ama korku ile bu yaşa geldim. Benim de kusurlarım var. İkimizde hayatta yanlışlar yapmış mutlu olmayı hakeden insanlarız benim gözümde.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni görmeye geldiğinde evli kız kuzeninin evinde kaldı. Ailem ne rahat insanlar bunlar, bekar adamın kuzeninin evinde işi ne diye yargıladı.
Ailem benim beğendiğim insanla evlenmemi istemiyor?