İkimizde İstanbul'da memuruz aynı kurumda gittiğimizde yok ama ilerde giderseniz felan diyor anmem
Ailem kürt sevgilimle evlenmemi istemiyor?
İkimizde İstanbul'da memuruz aynı kurumda gittiğimizde yok ama ilerde giderseniz felan diyor anmem
Ailenin isteyip istememesi pek bir şeyi değiştirmeyecektir. Ne kadarlık bir süreçtesiniz bilmemekle beraber varsa böyle bir niyetiniz ailenize bahsedeceksiniz izin vermiyorlarsa dahi sevgilinizi ailenizle konuşturacaksınız. Madem ki baba evinden telli duvaklı gelinlikle çıkmak istiyor ve rest çekmek istemiyorsanız sevgilinizde niyetim ciddi diyor alana kadar çaba gösterecek herşey sevgiliniz de bitiyor ikna etmesi gereken kişi o
Diyor ki bana gel de yarın gelip babanla konuşayım ama benım babam ve annem diyorkı kürt biri gelmesin
Huyunu suyunu bile bilmediğin bir herif için aileni sakın karşına alma. Yarın öbür gün başın sıkışınca pişman olursun. Her şeyi zamana bırak ve Allah'a dua et. Tabi hayırlısıysa bizi kavuştur diye dua et bence. Müslüman değilsen de yine zamana bırak derim.
Sorumla alakalı olmayan görüşün için teşekkürler
Cevap
12Cevap
eğer isim olarak kürt ama tümüyle TÜRK olduğunu söylüyosa sıkıntı olmaz ama kürt olduğunu söylüyosa zaten yüksek ihtimal pkk lıdır
Türküm diyor evınde türk bayeağı var hastanede fincanını gördüm o bile türk bayraklı
Ozaman sıkıntı olmaz. İsim olarak kürt müş gibi algılanabilir , bende öyleyim. Kökenim kürtmüş gibi görünüyor ama ben %100 TÜRK'üm. Zaten kürt adı altında bi ırk ya da dil yok. Uydurma tamamiyle
Biz de karadenizliyiz. Ailem Kürtlere çok karşı ama ben ayrım yapmıyorum. Karadeniz de bu önyargı fazlasıyla var asamiyoruz
Evlenseniz dahi bu konuda baskın aileler özellikle ilk evliliklerde mutlaka o evliliği son'a getiriyorlar davranışları ile.
Gelip istesinler bakalım belki ailen severler. Olmadı kaç jddj
Anneme diyorum gelip sizle konuşmak tanışmak istiyor diyorki gelmesin
Geleni de kovamaz ya çağır sen djdjf
Cehalet çok zor şey bırak çocuğu anlamıyorum zaten bizim kürtler nerden böyle insanları bulur ki
Kaçıncı yüzyıldayız hala bu kadar cahil insanlarin olmasi ne kadar üzücü ırk ayrımı yapan insanları zerre sevmem tavrın net olsun o zaman belki yanlış yaptıklarını anlarlar
ailen haklı. Onları dinle pişman olursun. Neden diye de sorma her şey burada söylenmez. Babanla konuş o sana anlatır zaten.
:( anlatıyor da iyi bir insan ve dininde imanında aynı mezheptenız türküm diyor hastanede kaç yıllık çalışan biri ve kimse bi saygısızlığını görmemiş
Türk'üm demekle Türk olunmaz. Türklük lafla değil kan bağıyla olur. Yanlış yapıyorsun bak çok pişman olursun. İyi yönlerine kanma sakın, emin ol daha iyilerine layıksın sen.
Pekı neden açar mısın biraz :(
İlk yazdığım mesajda dediğim gibi , her şey burada söylenmez. Ülkenin durumu belli sanal ortamda böyle konuları konuşmam doğru olmaz. Fakat kısaca şunu söyleyebilirim. Onlar bizden her anlamda farklılar ve bizim seviyemizde değiller. Seni ilgilendiren kısmı şu , evlenirsen eğer hiçbir şekilde o insanla anlaşamayacaksın. Kültür farkı var , ailesel farklılıklar var , onların her şeyi bizden farklı. Bu dediklerimi sakın unutma çünkü bizzat yaşayacaksın eğer burnunun dikine gidersen. Ve babanı gerçekten tanımak isterdim böyle düşündüğü için. Üzme sakın o adamı
Bence acele etme, otur ailenle ciddi ciddi konuş, iyi yanlarını anlat, tanışmak istiyor sizinle, tanışın eğer olmaz derseniz halen olmaz de, eğer sevgilinin onların sevgisini/saygısını kazanacağından emin isen sorun olmayacaktır.
Emınım anneme diyorum babama söyle gelip tanışmak istiyor bak sizinle iyi biri diyorum gelip tanışmasın bizim kürtlere vercek kızımız yok diyor
Sevgilin gelip konussun. Oglanjn sana deger verdigini gorsunler sende biraz sabirli ol diren alisacaklardir
Knk benim manita kurttu gitti babası kurde verdi 😔
baban ırkçılık yapmasın kürtlerden daha geri kafalı görünüyor.
Arkadaş kürt olunca ne oluyor ki bende kurdum kız arkadaşım laz valla ondan sonra neden böyle şöyle oluyor ayıp ayıp ailen çok canil
Urfa iyi bir yer aslında
Kürt kardeşlerim daha iyilerine layık ayrılın
niye kürt olunca noluyo ki
Niye istemiyorlar ki
Ne iş yapıyor
Sağlıkçıyız memuruz aynı birimde hastanede ve İstanbul'da
Allah kuran üstüne yemin etsin Şanlıurfa’ya taşınmayacağına annene
tut bırakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?