İlişkimde mutlu değilim?

şu an bulunduğum ilişkide mutlu değilim, haftada bi kere bulusuyoruz o da 4 saat falan vakit geçiyoruz sürekli alkol almak istiyor hep aynı şey o kadar sıkıldım ki içmek de istemiyorum özlemesem bulusmayacagim o derece, ne yapalım diyo farklı swyler söylüyorum iki yıldır bir kez sinemaya bile gitmedik, o kadar doldum ki hayalimdeki ilişkiyi yaşamıyorum ister istemez herkeste vardır bu his yaşıyordur her insan bi incelik bekliyor istemsiz yani bi hayal ediyor hoş bi düşünce ne biliyim hersey para değil asla para avcısı hediye meraklısı değilim Allaha şükür mesleğim var çalışıyorum kazanıyorum yesek içsek ortak yanlış anlaşılmasın, ben duygusal olarak çok boşluktayım benimle doğru düzgün ilgilenmiyor konuşmuyor hep yoğun hep işi var hep erteliyor bekletiyor o kadar sıkıldım bunları sürekli duymaktan geçen sıkıldım dedim evde tektim niye öyle diyosun üzüldüm falan dedi niye dedim cevap vermedi bi saat sonradan iki duble içebilir miyim dedi midem bulandı , illaki onun da vardır beklentisi hiç bisey konuşmuyor benimle zorla laf alıyorum ağzından, o memnun hayatından sürekli bi rahatlık içinde onun için hrsey dört dörtlük ama benim için öyle değil ben hayatın tadını çıkartmak istiyorum gezmek dolaşmak yurt dışına çıkmak istiyorum daha il değiştiremedim arkadaşımla gitmek istesem izin vermez onunla gitmek istiyorum kendisinin asla böyle düşünceleri yok laf arasında şunu yapalım bunu yapalım der ve bu kadar diyorum ki seni seviyorum deyince hersey bitmiyor diyorum umrunda değil aksam bulusucaz ben bi haftadır mesafeliyim , ve bunlardan ona da bahsedicem, kısaca sanırım ben gelecek görmüyorum en ufak mutsuzlugumu dile getirsem sen sürekli sorun çıkartıyorsun diyo 24 yaşında bi kız ne ister ki bunu yazarken bile ağlıyorum şu an çok zor durumdayım şu an lütfen yardımcı olun ne yapayım ne söyleyeyim aksam

İlişkimde mutlu değilim?