3 haftadır sanal bir ilişkim var. O kıbrısta oturuyor. Ancak 2 yıl sonra buluşabiliriz o da kesin değil. Çok seviyorum ama bu durum canımı sıkıyor. Sizce beklemeli miyim? Ya beklediğime değmezse sonu kötü olursa? Mutluyum ama kaç gündür rüyada gibi hissediyorum gerçeklik algımı yitirdim kendimi çok kötü hissediyorum. Sizce ayrılmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seven insan her sekilde yaparm bi yolunu bulur elbet sonunda bulusabilecekseniz bulusursunuz. Uzaktan bizde baslamistik simdi sevgilimle 1. Yilimizi coktan doldurduk ve reeliz aylardır🤭
Ama o 16 yaşında ben 20. Bu yüzden çok eleştiriyorlar yorumlarda :/ Reşit olmadan gelemez benim de ailem sıkı öyle kolay gidemem
2 yıl çok fazla
Haklisin sende yapamayacagini dusunuyirsan ayril. Bende 18 im sevgilim benden 2 yas kucuk ama bu olgunlukla ilgili. Mesela benden buyuk durup yanima yakisiyor ve dusuncelerimiz uyusuyor. Yaş problem değilde 2 yil uzun yani herkes yaapmaz
Ben de yaşın önemli olmadığını düşünüyorum olgunluk daha önemli. Ben ona birkaç gün konuşmayalım dicem kafamı toplamak istediğimi söylücem
Yaş zaten problem değil ibsanlar herşeyi eleştirirler sakın unutmam sadece mesafeler canını sıkıyor bundan dolayı bitirmek istiyorsun yani. Tabi en doğru kararı sen verirsin. Bende buralara kolay gelmedim. Seni anlayan birinin olması çok önemli. Ama bir yola gireceksen kimseyi önemsememen gerek sonunda mutlu olanda sen olucaksın
Yok önemsemiyorum zaten de dediğin gibi mesafeler canımı sıkıyor 2 yıl çok fazla
Böyle bi ilişki mı olur 2 sonra buluşuruz nedir sen kutuplarda mı yaşıyorsun ki
O zaman gelsin.
Bırak gitsin bence
Belirsizlik içinde kalmak yerine daha fazla bağlanmadan Bitirmek makul ilerleyen süreçlerde bu senin için daha zor olucak
Şimdilik arkadaş kal
İleriye dönük daha iyi tanıyın birbirinizi
İşler kesinleştiği zaman sevgili mood online olur zaten 😂😂
3 haftada hiç görüşmeden çok seviyorum sence normal bir durum mu?
Yüzyüze görüşme imkânınız varsa biran önce görüşmelisiniz. Sanal olarak tanışıp yüzyüze görüşmeden bir ilişkiye başlamak oldukça zor. Karşıdaki kişinin nasıl birisi olduğuna bağlı olarak ilişkiyi 2 yıl uzaktan götürüp sonra birlikte olmanız mümkün :)
Nasıl tanıştınız peki ve bulusmadan koklasmadan sevişmeden nasıl yapacaksın
Öyle uzaktan uzaktan hiç dokunmadan hadi hayırlısı 😅
Sıkıntı olsun zaten 1 yıl da değil 2 yıl ne
Uzaktan iliskiyi en kisa surede bitirmelisin...
6 yıl sanaldan görüştüm hodri meydan
Mutlu ol sikinti hep olacak
beklemek enayilik
Sen nerdesin?
Türkiye
Neresi işte? Merak ettim Kıbrısa kadar uzanan aşk nerden başlıyor 😂
İzmirdeyim. Ama sanaldan tanıştık tabi bir online oyundan. O reşit olmadığı için gelemez üniversite için gelecek 2 yıl sonra beklesem mi bilmiyorum
Benim ailem sıkı olmasa ondan önce ben giderdim ama 2 yıl beklemem gerekiyor ya bu bekleyişler boşa çıkarsa diye endişeleniyorum
Reşit olmadığı için mi? Sen kaç yaşındasın peki
O 16 ben 20 yaşındayım
Bu yüzden burada sorduğumda çok eleştirenler oldu. Bana pedofili dediler hatta ama öyle bir insan değilim
Sanaldan 16 yaşında bir çocukla aşk yaşamak nedir ya sen İzmir o Kıbrıs bide 😂
Sen de küçümsüyorsun hislerimi neyse..
Seninki duyguların gerçek değil. Olmayan bişeye kendini inandırmışsın. Bu dediğimi unutma. Bu günleri hatırlayıp ne canım diyeceksin.
Sen beni tanımıyorsun ama ben kendimi senden daha iyi tanıyorum. Bu zihnin içinde ben yaşıyorum den değil
Tamam