Nereye kadar yeni insan tanıyacağız. Aynı rutin aynı döngülerden çok yoruldum. Bütün erkekler neden sadece ci*sellik peşinde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bende mutsuzum, benimde hiç mutlu olmadı ya da üçü de mutlu olmadı mutlu sonsuzluk olmadı mutsuz son oldu!
Sen erkeklerden şikayetçisin sapık diyorsun bende kadınlar için aynı şeyi düşünüyorum!
Dokunmadım diye terk etmişti 2. Sevgilim!
Ben nice kıza aklı fikri ya da önceliği seks olduğu için yol vermiştim ya da 2. Buluşmada soyunduğu için yol vermiştim!
Tanıdığım kadınların yüzde 90'ı aklı fikri önceliği belden aşağı idi!
Maskeli pisliklerin canı cehenneme! 😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bütün erkekler cinselliği bıraksa siz ne yapacaksınız acaba, ben bunu merak ediyorum. şimdi şikayet ettiğiniz şey doğal bir süreç tabişi siz rahatlıkla cinselliğe erişebildiğiniz için erkekleri anlayamıyorsunuz. cinsellik bir ihtiyaç. sizin ayda yılda bir hissettiğiniz ihtiyacı biz biyolojimiz gereği her gün hissediyoruz.
06 Yorumla
Soran1 yılBende her gün hissediyorum. Ama engel oluyorum sevdiğim birisi yok ilişkim yoksa. Varsa bile sürekli ayrılık olduğu için artık istemiyorum cinsellik. O zaman evlenince yaşamanın en doğru olduğuna karar verdim bende. Benim soruda demek istediğim ciddi ilişki düşünmeyen o kadar erkek var ki ama cinsellik peşinde. Bugün flörtüm bana kendisinden hoşlanan kizlarla ilişki olsa dahi görüşeceğini soyledi. Bana sürekli cinsel konulara giriyordu. Ve onu durduruyordum. Demekki amacı buymus
- 1 yıl
ee flörtleşme böyle insanları tanımak için gelişmiş bir kavram zaten tanıdıktan sonra kolayca ayrılmak için. her erkek o flörtün gibi düşünmüyor ama cinsellik her zaman düşünülür, flört ederken seninle değil de başkasıyla düşünüyorsa o zaman onu şutlarsın, ya da cinsel konular dışında bir şeyden de bahsetmiyorsa o zaman da şutlarsın. ki anladığım kadar seninki flört değil f*ck arıyor.
Soran1 yılEvet yol verdim bana seni seviyorum diyordu birde hemen. Yalancı pislik işte
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏 umarım bunu isteyen herkesin karşısına doğru insanlar çıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılErkeklere göre de bütün kadinlar para peşinde… yanlışları tada tada doğruyu arıyorsun ama belkide doğru insanı çoktan eledin ona şans vermedin belkide daha karşına çıkmadı… denemeye devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece değil. Peşinde ama sadece değil. İşte o sadece olmadığını anlamak için de biraz anlayışla analiz etmen gerekiyor. Ama ön yargın buna engel oluyor.
06 Yorumla
Soran1 yılHiç önyargım yok. Bugün flörtüm bana ondan hoşlanan kızlarla görüşmeyi kesmeyecegini söyledi. Yani ilişki olsa bile.
Cevap sahibi1 yılKastımı anlamadı bile
Soran1 yılBende yolumu ayırdım napayım?
Cevap sahibi1 yılBak bu konuyu bizim açımızdan sonuna kadar anlamak ister misin?
Soran1 yılAnlatabilirsin
Cevap sahibi1 yılDirek konuşsak?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Yani seni o kadar iyi anlıyorum ki... Sürekli aynı döngülerle boğuşmak gerçekten can sıkıcı oluyor. Herkesin aynı şeyin peşinde olduğunu düşünmek zor ama belki de doğru kişiyi bulmak için biraz daha sabırlı olmalısın. Kendine de haksızlık etme, senin de değerini bilen biri mutlaka çıkacak. Kalbini açık tut, enerjini düşürme 😊✨ Unutma ki, güzel şeyler zaman alır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılBence sabret düzelirsiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
1 yılgenelde hiç ummadığın bi anda geliyor doğru insan. farketmesi büyük mesele ama.
130 Yorumla
Soran1 yılYani umarım
- 1 yıl
umarım sen farkedersin geldiğinde. geç farkedince çok kötü oluyor...
Soran1 yılBilmiyorum dogru kisi gelirse aşık olurum herhalde, olmazsam zaten değildir
- 1 yıl
o işler öyle olmuyor işte kalbin ne halt yiyeceği hiç belli olmuyor.
Soran1 yılEvet zaten iyi erkekler tanıdım. Ama bu dedigim durum oluyor o zamanda. Hayattan beklentiler aynı değil, kendimizi aynı oranda geliştirmemişiz. Aynı dili konusanayinca his gelismiyor. Umarım bir gün iyi birine his geliştiririz bunu bende çok istiyorum
Soran1 yılYani iyi olması da yetmiyor sadece. bircok konu uyumu gerekli
- 1 yıl
ben mutlu sonlara inanmam ama umarım senin için bu hikayenin sonu mutlu olur.
- 1 yıl
uyum da yeterli değil ki... biriyle mutlu olmak çok kompleks bir şey. sen onu seçeceksin sonra o da seni seçecek... aşk sizi seçmezse yine bir halt olmuyor... aşk da sizi seçecek de falan da filan da... neyse.
Soran1 yılDoğru söylüyorsun kalp seçiyor aşık olacağını bizden çok bağımsız. Bazen en olmadık kişileri seçiyor
Soran1 yılUmarım senin içinde mutlu olur 🙏
- 1 yıl
vala ben ağzımın payını alıp çekildim bir köşeye umarım sen de aynısını yaşamazsın.
Soran1 yılBen o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki hala pes etmedim. Hala güzel beklentilerim var. Umarım daha fazla bunu mahvetmezler. Yoksa bende hayatım boyunca yalnız yaşamak istiyorum. Yapacak birsey yok o durumda istemesem de. En azından kendime yetebilecek bir kadınım guzel planlarım var. Ama işte duygusal açıdan.. buna da çare yok
- 1 yıl
allah seven yerlerimin belasını versin mottosuyla yaşamaya devam.
Soran1 yılÖyle deme yine de kendine kalbine. O senin suçun değil. Ah keşke doğru erkekler doğru kadınları sevse, doğru kadınlar da doğru erkekleri. Ama yanlış insanlarla üzülüyor işte
Soran1 yılHiç bela değil de , mutlu edecek birini tekrar seversin umarım
- 1 yıl
Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz biriyimdir ben günlük yaşantımda ama birdaha birinden hoşlanmak ya da aşık olmak gibi bi korkum var bi iki senedir üstelik hiç de geçecek gibi değil.
Soran1 yılTekrar hayal kırıklığı yaşamaktan mı korkuyorsun?
- 1 yıl
gelen alacağını alıp gitmeye geliyor... sen ne kadar seversen sev... ne kadar uğraşırsan uğraş... hikayenin sonunda bir ton hayal kırıklığıyla yarı yolda kalıyorsun.
Soran1 yılHerkes aynı değil.. Mesela benim tek beklentim aile kurmak ve sorumluluk sahibi olması, sadık bir şekilde. Yani bu bir ilişki çıkar olmaz orada.. iyi insanlar denk gelmemiş demek ki sana
- 1 yıl
hakkını yiyemem tanıdığım en iyi insandı.
Soran1 yılPeki iyi bir insan neden alacağını alıp gidiyor orada onu tutan sevgi değilse ne?
- 1 yıl
idk... zaman geçer insanlar değişir.
Soran1 yılDoğru. Umarım bir gün hem acın geçer hem bu kez seni uzmeyecek biri ile karşılaşırsın. Umarım hepimiz.. ben uyuyacağım şimdi. Zaten sabah oldu, eğer sen uyumadiysan, sana da iyi geceler :)
- 1 yıl
iyi sabahlar cano. dikkat et kendine.
Soran1 yılTeşekkür ederim sen de
- 1 yıl
naptin kral?
Soran1 yılHiç napayım her şey benzer sen?
- 1 yıl
kötüden daha kötüye...
Soran1 yılNeden noldu
- 1 yıl
uzun hikaye be cano... boş ver. kotu carpildim vala.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHanımefendi etrafınızda kadınlara soğuk davranan uzak duran ve sizin standartlarınızın alt seviyesinde kalan biriyle de şansınızı deneyebilirsiniz
07 Yorumla
Soran1 yılAma ben kendimi geliştiren biriysem ondan da hayata karşı çaba beklerim.. aksi takdirde uyum olmaz ki zeka açısından bile
Soran1 yılÖyle olunca da ask çok gelişmez
- 1 yıl
Sorunuzda sürekli mağdur edilmiş kadın izlenimi verdiğiniz için böyle yazdım herkesin bayan erkek fark etmez aklında hayali sonunda ulaşmak istediği böyle biriyle beraber olmak isterim dediği bi profil vardır teninden kaşına gözünden bilmem neresine genelde hayali profile ulaşamayanlar standartlarını da düşürür güzellik veya özellik olarak herneyse sizin hayalinizi bilmediğim için net yorum yapamıyorum
Soran1 yılEvet üzüldüm ilişkilerimde ama bu demek değil ki uyumlu olmadığım ile olayım.. bunu istemem. Benim standartlarında en önemlisi sorumluluk. Artık sorumluluk sahibi erkek bile o kadar az ki. Aile kurmak isteyip sorumluluk almayan iyi erkekler var. E sorumluluk almıyor, nasıl olacak. Çapkınlardan sorumluluk alan denk geliyor tabi bilmiyorum çapkın, bakıyorum sonra bundan sadık biri olmaz zaten ciddi ilişki istemiyorum diyor. İyi biri denk geliyor yine bu sefer tarzım değil kalp bu mantıkla harekete geçip sevmiyorki
- 1 yıl
O zaman aradığınızı biraz zor bulursunuz tarzım değil dediğiniz lere şans vermez iseniz size hayatınız da üstün başarılar dilerim iyi şanslar
Soran1 yılTeşekkürler doğru söylüyorsun baya zor
- 1 yıl
Kendimden örnek vermek gerekirse bu 24 yaşındayım karşı cinslerle arkadaşlık kurmadan yaşayan biriyim daha doğrusu bunu benimseyerek yaşayan biriyim karşımdaki bayanın da öğle olması isterim iş arkadaşları sorun değildir işle ilgili konular ben sosyal hayatından bahsediyorum ama gelde toplum içersinden böyle birine denk gel veya ara da bul
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğru insanı ararken yanlış insan olmuşsun farkında değilsin
035 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Çok basit. Bir insanın güven, aşk , sevgi gibi duygusal kotaları vardır. İlk kez sevgilin olduğun da bu kotandan çok büyük bir kısmını harcarsın. O sevgilinden ayrılınca ikincisine daha az güvenirsin ama yine kotandan harcarsın eğer ondan da ayrılırsan diğer gelecek olana daha da az güvenirsin ve bu böyle devam eder. Gerçekten değecek olan insana vermen gereken sevgini ve güvenini değmeyecek insanlara harcamış ve çoktan tüketmiş olursun. Ve sonra ne olur biliyor musun? Gerçekten karşına seni çok seven ve senin için doğru insan çıksa bile ona verecek, güven ve sevgi kalmamıştır. Önceki hataların ve deneyimlerin yüzünden doğru insan bile çıksa karşına ona güvenemezsin. Peki böyle olunca ne olur? O seni çok severken, sen onu daha az seversin ve zamanla ondan da soğursun veya o senden soğur. O senin için doğru insan olsa bile, sen onun için yanlış insan olursun...
Soran1 yılBen hala güveniyorum. Seviyorumda. Ama kolay sevemiyorum. O bağ kolay kurulmuyor
- 1 yıl
İşte anlattığım sebep yüzünden kurulmuyor. İnsan hata yapa yapa öğrenir. Geçmiş tecrübelerin yüzünden bir erkeğe güvenemiyorsun ve güvenemeyeceksin de.
Soran1 yılHala inanıyorum ama bir gün doğru kişi ile doğru zamanda olacaktır..
- 1 yıl
Pardon da niye olsun? 😂 sen evrenden torpilli falan mısın? Hayat sana niye kıyak geçsin ve o rüyalarının prensini sana getirsin hele bana bu bi de bakam? 🤔
Soran1 yılBen güzel düşünen biriyim , güzel şeyler umuyorum hatta bunu herkes için de umabilirim. Keske herkes gönlündeki kişiyi bulsa🙂 neden olmasın
- 1 yıl
Neden olsun? Ayrıcalığın ne? Sadece istemeyle oluyor mu 😂 Eğer sadece istemeyle oluyorsa bu işler bana da bir valiz dolusu para göndersin yukardaki 😂
Soran1 yılBen sadece istemiyorum ki. Ben kendimi geliştirmiş biriyim, yani sorumluluk alabilecek. Yani boş bir insan oldugumu düşünmüyorum sadece bazen bulup bulmama konusunda şans..
- 1 yıl
Ne yapıyorsun mesela bu konuda? 😂 merak ettim cidden dalga geçmiyorum, sakın yanlış anlama
Soran1 yılKendimi geliştirmek ilişki konusunda mümkün değil, kişisel başarılar konusunda mümkün. Üç dil biliyorum. yurt dışı iş tecrübem var. Kişiliğe gelirsek, özgüvenliyim, anlayışlı ve sakin biriyim. Benimle kolay iletişim kurulabilir. Yani normalce yaşayan, kendi içinde mücadele edebilen biriyim. Başka ne yapabilirim ki? Sadece istemekle olmaz diyorsun evet. Ama kim başka ne yapabilir kendine dikkat eden bir insansa
Soran1 yılBir erkeğe de ihtiyacım yok hayattaki sorumluluklarım için, insanın ona ihtiyacı duygusal noktada başlıyor
- 1 yıl
Standartların yüksek mi peki? 3 dil biliyorum dedin ya 😂 mesela onun kaç dil bilmesi, ekonomik ve iş durumu falan?
Soran1 yılBen kaç dil bilmesine bakmıyorum. 1-2 yıla kadar yurtdışına yerleşme planım var. Bu açıdan ingilizce bilirse benim için çok iyi olur. Ya da benimle aynı plana hedefe sahipse. İş durumu, aile kurmak isteyen bir erkekse, bir iş sahibi olması gerektiğini, bunun bilincinde geleceğini planladığını düşünmek isterim. Yani sorumluluklar var evlilikte. Bunları düşünerek evlilik istemesini. Kadın ve erkek evlilik durumunda birbirini tamamlayan iki ayrı cinsiyet
Soran1 yılEkonomik olarak ben de destek olurum tabiki Türkiyenin hali ortada. Ama bunun için çaba harcaması benim için çok değerli ve sorumluluk sahibi olduğunu gösterir
- 1 yıl
Evet konuşmandan kendini geliştirmişsin anlayabiliyorum ama şöyle bir sonuca varmak istiyorum. Eğer böyle başarılı bir profil çizebildiysen etrafında da başarılı ve güçlü erkekler olması gerekir. Okumuş ve kendini geliştirmiş aydın bir çevren olması lazım. Hiç mi çevrende sana göre birisi yok?
Soran1 yılEvet var, ama çapkın erkekler hepsi. Ciddi ilişki istemeyen, ama çok romantik yaklaşan. İlk etapta anlamıyorsun niyeti. Acaba seviyor mu, acaba hoşlanıyor mu. Ama hayır her şey cinsellik için. Benim idealimde olabilecek olan kişilerin çoğu böyleydi. Diğer türlü de kendini hicbir şekilde geliştirmeyen ama iyi kalpli erkekler. orada da beklentiler karşılanmıyor aynı dili konuşmuyorsun. Ya da kişisel bakım , görünüşte hepimizin biraz olsa baktığı bir şey. İyi bir erkek olup, etkilenmediğim de oluyor kalp bu
Soran1 yılYa da tamamen arkadaşça gördüğüm yıllarca arkadaş olduklarım var onlar artık istesemde başka bir gözle göremeyeceğim kategoride. Kalbim onları hep arkadaş görmeye devam edecek
- 1 yıl
Şöyle bir sonuç çıkıyor :) ya kriterlerini düşürüp iyi biriyle ol ya da kriterlerini karşılayan ama kötü biriyle 😂 kafana göre birini senin istediğin gibi birini vermez sana hayat boşuna bekleme
Soran1 yılÇapkın erkekler ile olamam ciddi ilişki bile istemiyorlar. Eski sevgilim tamamen istediğim gibi biriydi beni başkası ile görüşüyorum diye bırakana kadar. Ara sıra pişman oluyor, ama aldatılamam onu affedip, bekleyip. Kriterleri düşürüp iyi biriyle olsam aşık olmuyorum. Mutlu olmuyorum.. Galiba bu gidişle yalnız başıma yurtdışına yerleşip, ömür boyu öyle geçiricem, derim artık demekki bana layık kimse yokmuş 😎
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun ve aylık gelirin ne kadar? 😂 yaşını sormuyorum bunlara cevap verebilirsin heralde 😂
Soran1 yılBen hayatı biraz tersten yaşadım, yurtdışında dil öğrendim, iş tecrübesi edindim genç yaşta. Sonra Türkiye'de üniversiteye başladım. Şimdi son sınıf medya okuyorum. Aylık gelirim ailemden, ama bir sorunum yok maddi olarak. Diğer yaza mezunum artık
Soran1 yılSabah yedi oldu ben uyusam iyi olur, iyi geceler diyeceğim uyumadıysan ama sabah olması dışında sorun yok😬
- 1 yıl
Sadece aileden gelen servetle yani püfff 😂 bende seni kendi çabaları ve azmiyle bir yerlere gelmiş birisi sanmıştım ne yalan söyleyeyim. 😂
Soran1 yılİş tecrübem varken kendi paramlaydı. Dil öğrenirken kendi başarım. Mezun olduğumda da artılarım bunlar. Kendime birşeyler katabilmiş olduğumu düşünüyorum
- 1 yıl
Uykun geldiyse yat uyu sorun değil
- 1 yıl
Şuanda ne işle meşgulsün ne yapıyorsun? Aylık gelirin ne kadar bunu söylesene 😂
Soran1 yılBu hayatta ailesinden hiç destek almayan insan kaç tanedir ki? Ve bu normal midir, çok fazla kasmamak lazım öğrenciyken. Aile bu, yanında olacaklar okurken
- 1 yıl
Ya şu anda ne iş yapıyorsun diyorum sana? Aylık gelirin var mı yok mu? Yoksa yok de 😂 utanacak, sıkılacak bir durum var mı? Buu maaş sorgusu baya zevkliymiş haa 😂 hep erkeklere sorulacak değil ya birazda kadınlara soralım dimi 😂
Soran1 yılCümlelerime bakarsan sana yazdım ailemden destek aldığımı öğrenci olduğum süreçte. İki ayrı cevaptan bunu çıkarabilirsin, sen öğrenciye soruyorsun bunu, ben öğrenci erkeğe sormam, çalışana da sormam kendi söylemedikçe
- 1 yıl
İyi yaptım ohhh 😂 zamanında bana da yapıyorlardı 😂 destek aldığını ve öğrenci olduğunu söyledin evet ama ben ailenin şirketi falan olabilir diye düşündüm. Sende orada bir posizyona bakıyor olabilirsin 😂 genelde tv dizilerinde zengin aileler böyle yapıyor 😂 yanlış mıyım?
Soran1 yılEvet ama şirket yok. İşleri bize yetecek kadar iyi ama. Ben kendime şirket olmadan da güzel bir kariyer yaparım diye düşünüyorum zaten sorun yok benim için, neyse ben uyudum, hayatımın en geç saati sabah 7 de uyuyacağım 🥲
- 1 yıl
İyi geceler tatlı rüyalar, sohbet için de tşkler byyyy
- 1 yıl
Gerçi sabah oldu ama neyse iyi uykular sana 😂
Soran1 yılBende teşekkür ederim
1 yılBütün kadınlar neden sevgi ilgi erkek peşinde?
03 Yorumla
Soran1 yılMesela ben kendim için konuşayım. Duygusal biriyim, aile kurmak istiyorum, bu hisleri seviyorum
- 1 yıl
Erkek sadece cinsellik istiyor, bunun için mi evlenecek?
Soran1 yılNeden sadece cinsellik, başka hicbir anlamı yok mu bir eşe sahip olmanın? Mutluluk, huzur ile hic ilgisi yokmu
1 yılOlum mutlu biten iliski olamaz zaten JAMSKSSKS
23 Yorumla- 1 yıl
@FilozofKarı benim oldu ahahaha
Soran1 yıl😅
1 yılNiyet kötü değil. Çoğalmak üremek. Dünya insan soyunu devam ettirmek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbi aşamaya gelince normaldir, anlaşılabilir. olmasa onuda sorgularsın. ama dk.1 isteyenler konuısnda haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMrk ediyorum bütğn kadınlar neden yarı çıplak geziyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen gerçekten evlilik düşünüyorum yani tanistiktan 3 ay sonrada olsa evlenirim siz nerelisnz
00 YorumlaBen cinselsizlik peşindeyim bana niye suç atıyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılHahah pardon o zaman. Aslında bu normal ve güzel bir duygu. Ama erkeklerden bazıları, ciddi ilişki istemiyorum deyip, ya da seviyorum deyip kandırıp, hep cinsellik peşinde geziyor. Sorun o insanın hisleri ile oynamaları
Soran1 yılNasıl koruyalım ki. Mesela seni seviyorum diye yaklaşan bir erkek bile tek amacı cinsellik, nasıl anlayacağım. Ben zaten sırf bu yüzden s*x istemediğimi söylüyorum evlenene kadar. Hiçbirine güven olmuyor
Soran1 yılBen hep ciddi ilişki beklentisindeyim. Belki de güzel olduğum bakımlı oldugum için ve açık giyindigim icin mi acaba capkinlarin dikkatini çekiyorum. Ama kapalı giymek kadar açık giymekte normaldir. Normal şort elbise falan yani.. bilmiyorum gercekten
1 yılÇünkü bize verebileceğiniz başka bir şey yok
00 Yorumla
1 yılKonuşmak istersen dinlerim seni
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri