Niye asla mutlu olamıyorum ve güzel ilişkim olmuyor?

Arkadaşlar ben gayet güzel ve beğeneni olan biriyim. 18 yaşından beri erkeklerle buluşmaya çıkıyorum ya da mesajlaşıyorum yani flört ediyorum. Okul tatil arkadaş ortamı mahalle lise vs internet. Aklınıza gelecek her yeri denedim. Çok sosyal ve girişken de biriyim öyle hani sabit ve kıt bir çevrem de yok. Ama gerçekten flört ettiğim sevgililik denediğim erkekleri anlattıklarımın aklı uluyor. O kadar iğrenç berbat erkekler ki. 2 ayı geçen ilişkim olmadı o nedenle. Hepsi berbat ötesiydi. Mutlu olmak güzel ilişkim olsun istiyorum. Çok çabalıyorum. Kriterlerimi düşürüp alttan alıp şans veriyorum ama asla ve asla olmuyor. Çok üzülüyorum. Örnek olarak; bana evlenmek istediğini söyleyip yıllarca peşimden koşan jestler yapan vs kişinin tam ben evet dediğimde kazık atıp istemiyorum seni vazgeçtim diye dalga geçmesi, biriyle yeni tanışıp hoşlanmaya başladığımda birkaç hafta sonra sevgilisi olduğunu ya da yaşını ailesini mesleğini okulunu yalan söylediklerini öğrenmem, bana saygısız ve demgesiz davranmaları, ilişki istiyoruz sevgili olalım deyip bana fukbody muamelesi yapmaya çalışmaları, paraları olmasına rağmen bana bir su bile ısmarlamamaları, beni asla dinlememe ve özel hayat sorun ve düşüncelerimi merak etmeyip tek dertlerinin kendi keyifleri olması, ben değer verip alttan aldıkça beni üzüp kırıp kazık atma ve kullanmaları. Verdikleri sözleri tutmamaları ve onlar için büyük fedakarlıklar yapmam için baskı yapmaları. İstemediğim şeylere ısrar edip zorlamaları. Düzelicem değişicem diye geçiştirip aynı devam etmeleri. Asla güzel aktivite vs planlamamaları tek dertlerinin yatak olması. Aile veya arkadaşlarına şov yapmak içim ilişki yaşamaları. Çok çok pis olmaları ve mide bulandırıcı derecede bakımsız olmaları. Bunlardan en az biri veya birkaçı hepsinde vardı. Ya da çok çok tipsiz bir erkek vardı saygılı ve Zeki diye çıktım. Başta her şey iyiydi sonra o bana aşık oldu. Ben de onu sevdim. Ama çocuk işte benden değer görünce iğrenç birine dönüştü. Bana bön bön bakan, laf sokan, sevincim sevgimle alay eden, saygısız, umursamaz, benim yaptığım hediye ve iyilikleri kullanmaya çalışan ve nedensiz beni en zor zamanımda bırakan biri oldu. Ve öyle bi ayrıldı ki sanki ben ona kazık attım. Daha o günün sabahı sarılıp öpüşüp yatarken akşamına yabancı gibi bam diye soğuk ve katı şekilde ayrıldı. Konuşup anlamaya çalıştım hatta tehdit etti polise veririm vs diye. Cidden bu kadar manyak erkeğe nasıl denk geliyorum.
Niye asla mutlu olamıyorum ve güzel ilişkim olmuyor?