Arkadaşlar ben gayet güzel ve beğeneni olan biriyim. 18 yaşından beri erkeklerle buluşmaya çıkıyorum ya da mesajlaşıyorum yani flört ediyorum. Okul tatil arkadaş ortamı mahalle lise vs internet. Aklınıza gelecek her yeri denedim. Çok sosyal ve girişken de biriyim öyle hani sabit ve kıt bir çevrem de yok. Ama gerçekten flört ettiğim sevgililik denediğim erkekleri anlattıklarımın aklı uluyor. O kadar iğrenç berbat erkekler ki. 2 ayı geçen ilişkim olmadı o nedenle. Hepsi berbat ötesiydi. Mutlu olmak güzel ilişkim olsun istiyorum. Çok çabalıyorum. Kriterlerimi düşürüp alttan alıp şans veriyorum ama asla ve asla olmuyor. Çok üzülüyorum. Örnek olarak; bana evlenmek istediğini söyleyip yıllarca peşimden koşan jestler yapan vs kişinin tam ben evet dediğimde kazık atıp istemiyorum seni vazgeçtim diye dalga geçmesi, biriyle yeni tanışıp hoşlanmaya başladığımda birkaç hafta sonra sevgilisi olduğunu ya da yaşını ailesini mesleğini okulunu yalan söylediklerini öğrenmem, bana saygısız ve demgesiz davranmaları, ilişki istiyoruz sevgili olalım deyip bana fukbody muamelesi yapmaya çalışmaları, paraları olmasına rağmen bana bir su bile ısmarlamamaları, beni asla dinlememe ve özel hayat sorun ve düşüncelerimi merak etmeyip tek dertlerinin kendi keyifleri olması, ben değer verip alttan aldıkça beni üzüp kırıp kazık atma ve kullanmaları. Verdikleri sözleri tutmamaları ve onlar için büyük fedakarlıklar yapmam için baskı yapmaları. İstemediğim şeylere ısrar edip zorlamaları. Düzelicem değişicem diye geçiştirip aynı devam etmeleri. Asla güzel aktivite vs planlamamaları tek dertlerinin yatak olması. Aile veya arkadaşlarına şov yapmak içim ilişki yaşamaları. Çok çok pis olmaları ve mide bulandırıcı derecede bakımsız olmaları. Bunlardan en az biri veya birkaçı hepsinde vardı. Ya da çok çok tipsiz bir erkek vardı saygılı ve Zeki diye çıktım. Başta her şey iyiydi sonra o bana aşık oldu. Ben de onu sevdim. Ama çocuk işte benden değer görünce iğrenç birine dönüştü. Bana bön bön bakan, laf sokan, sevincim sevgimle alay eden, saygısız, umursamaz, benim yaptığım hediye ve iyilikleri kullanmaya çalışan ve nedensiz beni en zor zamanımda bırakan biri oldu. Ve öyle bi ayrıldı ki sanki ben ona kazık attım. Daha o günün sabahı sarılıp öpüşüp yatarken akşamına yabancı gibi bam diye soğuk ve katı şekilde ayrıldı. Konuşup anlamaya çalıştım hatta tehdit etti polise veririm vs diye. Cidden bu kadar manyak erkeğe nasıl denk geliyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bende manyak bir kiza denk geldim dun canimi sıkti hayatimda istemedigime yer yoktur sinirlar8m vardir çizgilerim vardir bunlar birkere aşilirsa hayatimda yeri yoktur. Arayiş amacini bildikten sonra hayatta kendin kendine yetersin
Kendi kendine yetiyorsun ama keyif vermiyor.
Keyif icinde bana uyacak bana keyfimi verebilecek biri arayabiliyornbulursakta o sorun kalmayabiliyor
Bulusmaya cikiyorum ne yav. Cagirmakla gelmiyor guzel iliski zamanla guzellesiyor kasma biri cikar karsina
Ya atıyorum arkadaş grubundan ya da sınıftan işte çıkma teklif ediyordu erkekler ya da internetten sarkıyor ediyor. Buluşuyorum ben de. Ne diyim.
Tamam bise demedim. Ne kiziyosun. Tecrube ediniyosun boyle boyle iste pişiyosun eksiklik degil bu dedigim gibi zamanla hallolur
Kızmadım. Açıkladım. Evet herkes böyle diyor da bıktım ama artık. Evet 18-19 yaşında tecrübe iyi ama artık 27 oldum düzenli güzel evliliğe giden bir partner arıyorum. Ama asla yok.
Ben de 4 gun sonra 30 olcak kendimi avuttugum gibi yapiyorum sana da daha napayim. Olur olur acele etme
Ben valla evlenmek istiyorum. Güzel bir ailem yuvam olsun istiyorum. Çünkğ benim ailemde asla bu yoktu. Çok mutsuz bir evdi. Anne babam asla sevgili değil ev arkadaşı gibiydi. Ben böyle sevgi dolu birbirini öpen sarılan vakit geçiren çiftlerden olmak istiyorum. Sevgililerimle hep öyle olmaya çalıştım ama onlar beceriksiz aptal tiplerdi. İlişki yürütecek zeka ve karakterleri yoktu. Daha kendi kıçlarını toplayamıyotlardı kendimi anneleri gibi hissetmeye başlıyordum ikinci ayda ve soğuyup ayrılıyordum. Hem de yaşları benden büyük olmalarına rağmen. Ben sağlıklı ve olgun biriyim. İsteklerim de gayet yerinde ve mantıklı. Arkadaş sevgili bir partner arıyorum hayatı paylaşıp keyif alacağım ama dediğim gibi erkekler ya kendilerine seks oyuncağı bebek arıyor ya da kıçlarını toplayacak anne. Ben eşit ve saygılı bir birliktelik istiyorum. Ailem de zaten beni dışlayan sevmeyen insanlar. Akrabalar da öyle. Hepsi evlen evlen diyip duruyor. Resmen evli değilim diye hor görülüp dışlamıyorum. Hani okulu bitirdim işe girdim hayat kurdum diye evlenmiyorum şu an diye hastalıklı sorunlu muamelesi görüyorum resmen. Annem her saniye birini bük birini bul yalnız kalacaksın. Yaşın ilerleyince bulamayacaksın. Yok işte senin beğenmediğim herkes gör bak evlenir sen tek kalırsın. Öf işte koca bul da o alsın o yapsın benden bi şey isteme diye hergün söylenen bi kadın. Hep bana yük fazlalık ve kusurluymuşum gibi hissettiriyor.
Uzun uzun yazdigini gorunce icim titredi sabah sabah. Umarim cikar karsina aradigin insan baska bise soylemek istemiyorum site kurallari net epey :D
Ne diyorsun anlamadım. Sapıklık mı yapıyorsun.
Aferin asirin zekisin masallah
Defol git aptal.
Ciddi ciddi bunu mu anladin :D üzdün. Gittim
Sende once tani ya da tanistigin yerleri degistir bolge olarak
Zaten tanımaya çalışıyorum ama bu devirde millet daha ilk buluşmadan seks yapmaya çalışıyor. Zaten birkaç buluşmada anlıyorum soğuyorum ama hızlı olmak lazım. Kimse öyle diyorum ya haftalarca aylarca arkadaş olarak görüşmüyor. Daha tanışmadan sevişiyor sonra tanışıyor millet. Mide bulandırıcı cidden. Çok kalitesiz ve basit ilişkiler.
Vala kisisine ggore degisir dostum benim migdem almaz
Ama siz kadinlarda az deilsiniz
Ne biçim bi tipsin ya. Defol git.
Ne dedim ya
Ne dedim kardesim
Ben onu su anlamda soledim siz kadinlardada az değil bunu yapan kadinkardada var yani bole davranan diye ama klavye duzeltme bu sekilde duzeltmis yanlis anlasilmisim on yargili olmasanmi hemen
İlişkinin güzel gitmesi demek ten güzelliği değil
Evet bence de değil. Zaten gıcık olduğun ve sadece fiziğini seven biriyle ilişki yaşayamazsın ki.
Bana da hep seks amaçlı yaklaştıkları içim nefret ediyordum. İlk sevgilim bile üniversitede hep seks kovalıyordu. Tek derdi buluşup yiyiyşmekti. Mal odun kalasın tekiydi. Ne keyifli vakit geçiriyor ne sohbetinden keyif alıyordum. Abazalığından duvarlara tırmanıp her dakika vücuduma iltifat edip sevişelim mi diyordu. Hep zaten böyle erkekler çıktı karşıma. Hiç içime önem vermeyen sadece dışıma salya akıtan ve seks içim tepinen.
Aynen öyle ve bence senin de sorunun aslında cok aktif olman. Ben de öyleyim o yüzden de saçmalıklara anca birnyere kadar katlanıyorum. İnsanlar gerçekten değer görmüyor ve sen değer verince sanırım ne yapacaklarını bilemiyorlar. Yakın zamanda biri vardı hayatımda cidden şimdiye kadar anlayanı olmamış ama ben onu anladım ve cok değer verdim. Onun bana yaptıkları ise beni değersiz hissettirdi. Güven konusuna artık girmiyorum bile
Ben dış görünüşü ile yaklaşmadım kimseye pürüzsüz bir vücut yolu gözlemedim veya toplumun deyişi ile cok güzel biri olsun diye beklemedim ben sevdiğim insani güzel gördüm ama ben de geldim 29 yaşına evlenecek birini göremedim
Bak şöyle ben hiçbirine aşık olmadım veya öyle tam sevmedim. Ama bende temel insanlık var. Dürüstüm kibarım saygılıyım ve iyi niyetliyim. Ama artık insanlarda bunlar bile olmadığı için tamamen zarar verem yalancı bencil. Sırf kendi zevki çokları için başkalarının hayatıyla oynayan kandıran dolandıran insanlar olduğu için. Ben sanki değer veriyor gibi algılanıyorum. Alakası yok. Ben isimlerini ellerini bile hatırlamam. Ben sadece her insana başta insan olduğu için değer verir saygı duyarım. Ama benim karşıma Çükan şerefsizler bunu bile hak etmiyor ve hepsinin ağzına sıçıp beddua etmek zorunda kalıyorum. Ayrıca evet aktif biriyim. Yani hep benden hoşlanan sarkan oluyor. Güzelim ve iyiyim çübkü. Yani gruplarda en iyi koz ben olurum ve her erkek beni beğenir.
Şu yorumu okuyunca kendimi gördüm resmen. Gerçekten bunlar sırf insani değerleri bile unutmuş oldukları için fazla geliyor. Çok ama çok iyi anlıyorum. Ben de öyleyim. Etkinlikten etkinliğe atlardım, alanım olmasa bile girdiğim çalıştaylar oldu. Bir sürü insan tanıdım ama hepsi fazlasıyla çıkarcı çıktı
Ve ben bir bağım olursa da gerçekten değer de veririm. Senin ismini bile hatırlamam diyemem çünkü bir çoğuna ayrılsam bile destek olmuşumdur
Yok ben destek dilan olmam. Yani ben arkadaşlık flört fark etmez sonuöta insana insan olarak yaklaşıyorum. Çocuğu da yaşlısı da. Saygılı sevecen iyi niyetli. Ondan insanlar beni sever. Ama işte çoğu da zarar verir çünkü bencil kötü ve yalancıdır. Ondan hep kendimi korumam gerekir. Bi de işte tüm erkekler ben iyiyim ben seni seviyorum ve hiç üzmem kırmam dite başta kadını ikna eder ama ilişkiye başlayınca hepsi kırar üzer. Asla sözlerinde durmazlar. Ancak boş konuşurlar. Benim gördüğüm ve yaşadığım bu. Tabii düzgün erkekler de görüyorum ve çok istiyorum karşıma cidden öyle hep seven ve sayan bir erkek çıksın. Ama piyasada çoğu maalesef içi boş balon. Ne kendileri neevrelweine katkıları yok. Kitap okumayan haber dinlemeyen canım.
Haklısın ama maalesef ki kadınlar da öyle. Lafa gelince ben insana değer veririm şöyleyim böyleyim derler ( bunu sana söylemiyorum gerçekten yaşadım. ) ama bir sorun olduğunda da 3 gün yanına gidemedin diye acaba oldu mu diye merak etmesini geçtim, sen yazınca bile o halinle terk ediyor seni ve cevap vermeye bile tenezzül etmiyor
Sana bi şey diyim mi doğrudur. İnsanlığın vicdanın cinsiyeti yok. Öyle kuzular tanıdım gayet. Beni kullanan dostuz kankayız ayağına benimki dolandıran kandıran yalan söyleyen kazık atan sadece sömürsn yararlanan sonra da çöp gibi yabancı gibi selam bile vermeyen tanımayan şerefsizler gördüm yani. Çok iğrençler.
Hepsini ben de gördüm. O kadar çok oynanmış oyun gördüm ki, benzer tavır ve tepkiler görünce artık direk geri çekiyorum kendimi
Lafta baksan hepsi melek ama yaşadıkça anlıyorsun ki şeytan bile yanlarında ders alıyor
Ya bi de ben erkekler konusunda şöyle çıkmazdayım. Hani ben 27 tim ve kendimden küçük yaşıt ya da 30-32 yaşına kadar tüm çıktkpum tanıdığım erkekler gerçekten ergen çocuk gibiydi. Hani ilişki olarak tecrübesiz beceriksiz. Lafınla daha sohbet edip hayat paylaşmayı arkadaşlığı bilmiyor. İşte parası yok işi yok zar zor geçiniyor. Ailesinin köpeği vs vs. Hani zaten çoğu ilişkide bakmıyor ve istemiyor. Daha kendi kıçlarını temizleyemiyorlar. Tek dertleri koz ona iyi gelsin sevsin sevişsin yemek yapsın ilgilensin filan. Ben de tabii buna karşı çukıp ilişki yaşamıyordum. Bi de duygusal gitgelleri. Ne istediklerini bilmemeleri filan. Hani sadece seks diye takılırsın ağlar eder işte beni et parçası mı görüyorsun diye. Bu sefer sevgili olursun nasılsın diye sormaz hasta olsan annen ölse ilgilenmez o kadar berbatlar. İşte 35 yaş üstü de artık evini arabasını almış içmiş sıçmış artık saçı ağarmış ailesi ve arkadaşları hep evlenmiş çocuk yapmış tipler de, bana sarktı. Böyle işte 20 şerimde çıtırım tabii. Kendi çevrelerinde kasımlar 30-40 hepsi yaşlı ve çok bilmiş çakal ya da evlilik yapmış etmiş çocuklu. Bunkar temiz çıtır 20 lik lere sulanıyor tabii. Hani alayım yöneteyim çocuk gelim gibi mantığı. O da iğrenç. Hani bi o Zeki biz enayiyiz. Ben iki kuruş daha zengin ve daha maddi anlamda güçlü diye 37-35 yaşında heriflerle niye olayım 27 yaşında yani. Hiçbir hayat görüşü istek vs vs uymuyor bana hitap etmiyor. Hani bunlar çevresine şov yapacak genç güzel koz buldum diye sonra da soyunu devam ettirip tavuk gibi üreyecek. Benim ilişkiden evlilikten beklentim bu değil. Ben bana denk yaşıtım olgun birini istiyorum. Böyle gezip tozup eğleneceğim. Beni böyle son model araba gibi kullanıp millete hava atmaya çalışan pislik malları değil.
Dimi ya cidden çocuk musun ergen misin diyorsun bazılarına. Katlanılmaz bir hal alıyor. Nerede ne yapacağını bilen insan bambaşkadır. Yeri gelecek çocuk gibi eğlenecek yeri gelecek 40 yaşında birinin olgunluğu ve ciddiyetine sahip olacak. Ne her şeyi dalgaya alabilirsin ne de her şeyi ciddiye alabilirsin. Hayatı tadında yaşamak lazım. Parası veya güzelliği ile herkesi alacağını düşünen tipleri de biliyorum. Tiksinti uyandırıyor sadece
Aynen öyle. Bu arada mesela benden küçük ya da yaşıtım olan çok olgum efendi erkek de tanıdım hani normal arkadaşım dostum oldular. Öyle de var tabii ama o kadar az ki işte. Hani bin erkekten biri. Olgun efendi. Mesela ilişki yaşasa bi kızı sevse hakkını veriyor dürüst namuslu sorumluluk sahibi. Hani ucuz kalitesiz hareketler yapmıyor. Mesela dün bi çocukla tanıştım. Aynı yaştayız be onda da öyle olgun bir hava vardı ondan çok ilgimi çekti. Saatlerce vakit geçirdik sohbet ettik. Hani hali davranışı sohbeti filan baya şaşırdım. Tipi de düzgün hayat bakımlı temiz de biriydi. Yani böyle bi moralim düzeldi. Aylardır hiç öyle erkek tanımadım çünkü. Genelde böyle pis çirkin işe yaramaz duyarsız kaba bi de kadına ikinci saniyede aç ayı gibi bakan erkeklerden gına geldiği için. Ya taksiye biniyorum veterinere gidiyorum herifler orada çalışmasına rağmen yüzümden önce vücudumu dekoltemi kesiyor. Midem bulamıyor bu beyni çükünde insanlardan.
Tabii ki var, beni de bu yüzden hep yaşlı sanıyorlar, Oturup konuşunca. Bir defasında bir kadınla konuştuktan sonra kaç çocuğun var dedi. O an 18 yaşında olmamdan başka bir sorun yoktu 😂😂 senin adına sevindim hayatına böyle birinin girmiş olmasına umarım aradığın kişidir ve sen de mutlu olursun artık. O insanları takma artık. Ne yazık ki çoğunun hayattaki tek amacı seks olmuş sanki
Öyle. Sevgiyi seks zannediyorlar yazık. Ya o kişi de hayatıma girdi mi bilemiyorum öyle tanıştık ekleştik arkadaş olduk sma düzenli bi şeyimiz yok sonıçta bakalım. Ama keşke güzel insanlar girse hayatıma. Böyle yalnız boş durunca hep eski kötü anılarım geliyor aklıma.
Anladım. Umarım bundan sonra güzel bir hayatın olur. Seni de hak eden biri girer hayatına. Tabii ki birini de hayatına dahil etmek kolay değil hele ki bunca yaşanılandan sonra...
Evet değil. Ama yine mecbur ediyorsun. Yemek gibi insan ilişkisi de. Mecbur yemezsen ölürsün. Ben yalnız uzun süre kalamıyorum yani. Sevgili değil ama flört tanışma görüşme yapıyorum.
Mesela dünkü çocuk arkadaşıyla çalıyor beni de davet etti ama saat ondan sonra. Çok geç. Tanımadığım insanlar yani gece tek başıma güvenli gelmedi hayır dedim.
İnsanın sevmeye ve sevilmeye ilgiye de ihtiyacı oluyor. Bu normal bir şey, anlayabiliyorum. Özellikle çevrende kaliteli insan yoksa bu daha da cok ihtiyaç oluyor
Doğrusunu yapmışsın. Öyle düzgün görünen herkese de güven olmaz tabii ki. Çok iyi rol yapan da var. İstediğini alana kadar senin istediğin karaktere bürünen milyon insan var
Tabii canım aynen öyle. Ondan hep ben kötü ihtimali düşünür ona göre davranırım. Çıkamayacağım tünele girmem. İnsanlara güven olmaz.
Ben mesela eskiden böyle rahatça insanları evime filan çağırırdım bende kalırlardı filan ama böyle 24 yaşından sonra filan bi farkındalık geldi. İnsanlar çok kötü. Hani pis hırsız ya da çakal. Yani dışarda çok görüştüğün biri evine gelince bile çok fesat ve çakal olabiliyor ben geriliyorum. Ondan evime bile misafir çağırmam öyle pek. Dışarda görüşürüm.
Kesinlikle güven konusu bende de bitmiş durumda. Ve saydiklarinda da haklısın. Sen insanlara evini açıyorsun onlar senin açığını bulmaya çalışıyor. O kadar çıkarcı pislik bir hal aldılar ki artık tiksinti veriyor
Ya bu arada herkese öyle bakmıyorum. Hani yeni tanıştığım ve hiçbir yanlışını kötülüğünü görmedim insanlar da var. Mesela dostlarım da var eskiden gelen sevdiğim. Hani tüm insanlar da öğle değiş. Mesela son aylarda tanıştığım iki insan cidden iyi ve güvenilir. Yani illa çok anlaşman sevmem gerekmiyor. Ama iyi niyetli dürüst ve güvenilirse tamam benim için. Benim kriterlerim bunlar yani. Tamtersi aşık oluyorsun ama yalancı bencil sana zarar veren biri oluyor. Çok beter. Bi de demin şey gördüm bi insanı sevmediğim zaman su içişi bile batıyor diyor da. Evet çok doğru cidden. Ben mesela sevgililerimde son zamanlarda hep böyle hissettim. O kadar tiksinip sinir olup soğuyordum ki resmen yemek yemesi her hareketi batıyordu.
Anlıyorum ben seni rahat ol. Düşünce yapın bana çok çok yakın olduğu için dediklerinin ne anlama geldiğini iyi anlıyorum. Ben de az önce şöyle bir şey gördüm. Daha önceleri cevap verdiğim ilk ilişkin kimle oldu sorusuna verdiğim cevabın peşine düşen adam mesaj atıp o kişi hakkında bilgi almaya çalışıyor. Bundan da haz almazsın be 🤦♂️ ben bunu da yaşadım ya artık kadınlara ne yapıyorlar tahmin edemiyorum
Öyle iğrenç gerçekten. Diyorum ya insan kılığında dolanan çok erkek var. Zaten bir bakış miniğinden pislik mi düzgün mi anlıyorum ben erkeklerin ve emin ol yüzde doksanı çok net pislik. Hani insanların erkek doktora gitmek istememesi ya da erkeklerden huzursuz olması ya kız çocuğunu bile erkek akraba ile yalnız bırakmaması gilan öyle bence geri kafalılık ya da paranoyaklık değil. Cidden çoğu erkek sapık ve çükleri için gözleri dönüyor.
Mesela bana en seks gelen en böyle hayranlık uyandıran erkek tipi bunun tersi olandır. Hani asla kendini bozmayan. Böyle basit ucuz şeylere çekilmeyen. İradeli ve kaliteli erkektir. Bak erkek kısa olsun fakir olsun şişko olsun vs ama şu üstte dediğim erkek gibi olmasın ben onu sever saygı duyar hatta çok da güzel sevgililik bile yaşarım. Ama daha böyle ilk buluşmada konuşmada seks sohbeti yapan. Her dakika oramı buramı dikizleyen. Gözlerime bakıp anlattığımı bile dinlemeyen ve sadece seks düşünen erkeklerden valla midem bulandı ya.
Maalesef öyle ben samimi olduğum insanlardan öyle taciz ve tecavüz olayları dinledim ki, aklım durdu. Ne zaman yok artık dediysem hep daha fazlası da çıktı
Bu dediklerinden benim bile midem bulandı buna maruz kalırken senin nasıl bulanmasin ki?
Ama sana da şu kadarını söyleyeyim ki bazen ben de kadınlarda öyle şeyler yaşıyorum inan bir süre yolda kadın görsem yüzümü başka yere çevirip duruyorum. O kadar tiksindiğim bir kaç zaman oldu
Ama çevredeki kızlara bakıyorum hepsi bunu normalleştiriyor. Tabii sarkar tabii seks sohbeti açar. Reşit bekar ve güzel bi kadınsan erkekler seni huzursuz edebilir rahatsız edebilir taciz edebilir. Seni dikizleyebilir kafasında o kadar Kadın var ki. Tiksiniyorum. Mesela apartman görevlisi kapısı ya da kurye olup bana sarkan rahatsız eden oldu. Direk şikayet ettim üstlerine kanka ağızlarına girdi korkudan bir daha yüzlerini bile görmedim. Ama şerefsizler düşünsene ben bekarım güzelim diye görev ayağına bana yavşıyor. Rezil ettim hepsini. Keşke her Kadın böyle yapsa. Ama erkeklerim tacizine tahrik olan eden kadınlar var. Onlar erkekleri azdırıyor bence.
Mesela erkek arkadaşım bana istediği her şeyi yapabilir. Vurur da eder de istediği gibi dokunur da diyen kozlar var. İğrenç. Sonra da işte erkek bi sevgili oldun ya da yakınlaştın diye seninle istediği gibi konuşup davranabileceğini sanıyor. İğrenç bence.
Yani o saygı özen be nezaket her zaman ilişkilerde korunmalı. O bittiği an bence tamamen biter ilişki.
Ve dediğim gibi sadece seks ihtiyacı olunca kadına aşık olan iyi davranan erkeklerden bıktım. Hani cidden hiç seks düşüncesi ve çıkaro olmadan da değer vermeli sevmeli. Ama benim karşılaştıklarım her şeyde seks planı yapıyor. Yani sana hediye alıyor sen seks yap dite. Bilerek otobüs dolmuşu kaçırdım numarası yapıyor sende kalsın da sana sürtünsün abazalık yapsın diye. Ve hep böyle aşığım seviyorum of harika hissediyorum numaraları da seks için. İşte atıyor da atıyor Kadın nasıl ikna olursa.
Bu kadar yalan dolan dilencilik yapacağına kendi tipine baksa kendini geliştirip düzgün karakteri olsa zaten kadın yatmak ister. Ama çoğu erkek bok çubalı gibi geziyor ve sadece dilenci gibi tiksinti ve taciz yaratıyor kadınkara.
Bi de şöyle bi şey var. Bunlar aç köpek geziyor ortalıkta. Eminim hani bunlarla sevgili ol seks yap foslardır. Hiçbir bokları yoktur mal gibi kalırlar. Hani havlayan köpek ısırmaz mantığı. Ben mesela bu abazalarla işte birlikte olduğumda yatakta berbatlardı. Hepsi mal yokluktan p*rno Bağımlısı işte sertleşme sorunları bardı ya da daha ilk anda ya içime girer girmez ya da dokunduğu öpüştüpü an boşalanlar vardı. Bi de en sinir olduğum şey ne biliyor musun bunlar utanıp rezil olduğunda ben hep alttan alıp okey ya sorun değiş tamam neyse bi dahakine daha iyi yaparsın çok heyecanlandın filan diye destek oluyordum. Halbuki diğer kasımlar nasıl eziyor dalga geçiyor. Bunlar baktı ben ezmiyorum. kanka kalkıyor bu sefer bana zorbalık yapmaya çalışıyorlar bi havalara giriyorlar sanki çok iyi givi. Hani ben iğrenç biri olmadığım ve o seviyede yakınlaştığım birine zaten ağzı koksa bile utanarak uyarırım ama dediğim gibi insanlarda nezaket ve saygı kalmamış böyle kafasına burup küfürlere hakaretlere boğarak seks yapacaksın ki hani bötle a tamam güçlü Kadın saygı duymalıyım filan desin. Tatlı aşık ve saf davranınca ezik görüyor koymetsiz görüyor.
Evet, maalesef haklısın. Ama dediğim gibi bu sadece erkekle ilgili bir sorun da değil. Ben abartısız kadınlardan tiksinip yolda bile denk gelince görmemek için yüzümü çevirdiğim dönemler oldu
Bi de ben de mesela sıkılan biriyim yani hangi erkek olursa olsun bir ay sadece biriyle cinsellik yakınlık yaşamak beni sıkıp bunaltıyor. Sonuöta genç ve güzelsen ve ortamlara giriyorsan ve sana asılan varsa bence zor tek eşli olmak. O nedenle zaten kısa beya açık ilişki bana uygun olanı. Ha yaş ilerleyince zaten bulamıyorsun bi kişi bile o zaman mecbur tek eşlilik bence.
Sen neler yaşadın anlatsana mesela.
Ya benim de tiksindiğim kız arkadaşlarım var. Mesela böyle erkeklere köpek olan iğrenç aldatmalı evli veya sevgilisi çocuğu olan heriflerle sevişen eden. Onları ayartmaya çalışan. İşte bana kanka demesine rağmen yanımdaki sevgilime yavşayan. Orasını burasını açıp işte erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan. O kızlardan ben de tiksiniyorum.
Bir tane örneği de yakın zamanda oldu. Metrodayız, genç bir kadın oturuyor. Bir yaşlı da ayakta duramayan bir yaşlı için yer istedi ondan. Ne dedi biliyor musun? Erkekler yer versin ben niye veriyorum? Dedi. O gün bir kez daha tiksindim kadınlardan. Ve eminim ki feminizm, eşitlik laflarına gelince dili en uzun olanlardandır. Ama iş yer vermeye gelince g. tünün yağları eriyecek diye erkekler versin diyor. Bu nasıl bir zihniyet? Ben vermek istemiyorum dese yine anlardım. Olabilir insanlara saygın da olmayabilir ama erkekler versin nedir ya
Hani diyorlar ya kadınlar cinselliği silah olarak kullanıyor. Bunu ben de istemezdim veya mantıken desteklemiyorum ama aslında düşününce bunu bize hem sistem hem erkekler zorunlu bırakıyor. Çünkü erkeğin zaten tek isteği seks. Bunu her kadın ilk buluşmadan bedavaya verseydi erkeklerin şiir şarkı çiçek romantizm kadını dinleme anlama emek verme saygı duyma gibi şeyleri asla ama asla olmazdı. Bunların hepsini seks elde edebilmek için yapıyorlar çünkü. Yoksa diyorum ya duş almayan ayı gibi takılan tipler. Resmen kadın Seksi köpek eğitme ödülü gibi kullanıyor. Benim tüm ilişkilerimde hissettiğim buydu mesela. Ve o nedenle de soğuyor ve saygı duymuyordum. Evet ben de seks yapmak isterim ya da keyif alırım ama erkekler gibi aklımı kaybetmiyorum seks için. O nedenle de birkaç kez yaparım ve en iyisi olsa bile doyar silerim. Hani kişiliğimi ezmem seks için.
Evet saçma yani cinsiyetle ne alakası var ki
Anlıyorum, hayat senin tercih senin. Elbette istediğini yapabilirsin.
Buraya yaz yaz bitmez yaşadıklarımız
Ama işte bunu o kıt beyinliye anlat. Ve ben suzdum ortamı zaten oturan genç bir erkek yoktu
Mesela kedim var. O kadar seviyorum ki tüm insanlardan daha çok nerdeyse. Çok masum çok tatlı çok sevgi dolu. Yalıyor öpüyor beni görünce mutlu oluyor özlüyor sarılıyor. Yani zaten benim istediğim ilişki bu güven saflık. Artık insanlarda bulamadığım için.
Haklılık payın var ne yazık ki. Ve onlar yüzünden ben de kadınlardaki bu algidan nefret ediyorum. Bir ara hoşlandığım bir kız vardı. Aramızda henüz bir şey yok ve bir gün takışırken birbirimize bana dedi ki ben şimdiye kadar istediğim herkesi aldım seni de alırım. O an içimdeki her şeyi öldürdü ve ondan uzaklaştım. Dediğinde haklıydı, cok güzeldi ama bana o şekilde bakmasına da ben göz yumamazdım. Bu yüzden aramızda hiç bir şey olmadı. Saçmadır ki bu defa da o aylarca uğraştı olsun diye
Anlıyorum
Çok iğrenç bi cümle kurmuş. Niye olmuş ki istemediği insanlarla sanki. İğrenç. Ben hiç olmadım mesela. Ha sonradan böyle nefret ettiklerim oldu ama yaparken pişman olmadım.
Hayır isteyip istemediğini bilemem ama ben istediğimi aldım seni de alırım diyo. Mal mı satın alıyorsun
Aman boş ver ya dedim ya aat anlat bitmez bunlar. Önüne bakacaksın geçmiştekiler sadece yürüdüğün yolda ışık olsun
Evet hepsi tecrübe. Yani ben şuana kadar beni gerçekten seven ve değer verem biti olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi hepsi daha güven kazanmadan ilk buluşmalarda ev seks muhabbeti açıyordu. Ordan anlıyordum tek amaçlarının seks olduğunu. Ya da seks yakınlaşma sırasında bilir hep kendi istekleri kendi zevkleri vs. Yanş gerçek seven aşka böyle olmaz. Benim ilkimi yaşadığım erkek mesela full bana zevk veriyordu ben ona bir şey yapmıyordum. Beni ısıtmak ve ikna etmek için oral yapıyordu ama hemen karşılığını isteyen olunca terk ediyordum. Öyle kendi almak için çıkarcı ve sinsi iyilik yapan da sevmem. Ama asıl işte birlikte olduğum erkek günlerce haftalarca bana masajlar orallet yaptı be ben normalde hiçbir erkeğe yapmam etmem hep reddederdin çünkğ bencil ve aceleci kaba tavırları hep beni irite ederdi ama ilk defa bu erkek tamamen bana alık ve vericiydi ve asla kendini düşünmüyordu. Yani beni mutlu etmek ve benim yanında olmak ona yetiyordu diler erkekler gibi kral yap ya da hemen seks yapalım ben boşalıyom bye gibi bi * yoktu. O nedenle onla oldum ve güzeldi. Zaten ilişki sevgi demek sarılmak öpüşmek demek önsevişme demek. Ama bu değer vermeyen tek amacı seks olan erkekler duygusuz. Öpüşmek dokunmak bile keyif vermez. Asla sevgileri samimiyetleri yok. Kasaptaki et gibiler.
İyi kendi tercihlerini yapabiliyorsun. Kendi kriterlerine göre. Umarım kendince birini bulursun
Umarım bulurum. Sen kaç yaşındasın hiç sevgilin oldu nu ya da aşık oldun mu
Ben yaşımı doğru girdim yani 29 sevgilim de oldu bir çok kez. Aşık da oldum. Şimdiye kadar 2 kişiyle evlenmek istedim. İlkinde annesi istemedi. İkincisinde çok farklı durumlar gelişti ve sanırım en çok olmasını istediğim oydu. Evlendi gitti, bu gün gelse yine isterim
A anladım peki onlar seni seviyor muydu.
Bu arada benle de evlenmek isteyenler oldu ama ben istemedim hiçbirini. Olgun ve Zeki insanlar değillerdi. Aşık oldum ama ben de iki kere. Ama sadece bir ay sürdü. İkisi de adi bencil yalancı çıktı sonra direk aşkım nefrete dönüştü. Diğerlerinden sadece hoşlandım
Ama hiçbirini sevmedim gerçekten. Sevmek bence en az altı ay filan ister. O kadar sürmedi çünkü
Evet, karşılıklıydı sevgimiz
Anladım. Bana göre sevmenin zamanı olmaz da karşındaki insanı tanırsın, tabii o da sana izin verdiği kadar olur. Ya da seni cepte düşünene kadar gerçek benliğini gizler sonrasında belli olur ne mal olduğu
Seni polise nasıl şikayet edecekmiş onu anlamadım
Ya ben bunu ısrarla arayıp duruyordum hani ne oldu işte ne var sorun ne işte gayet iyiyiz görüşelim konuşalım ne oldu filan diye mesaj atıp aradım ertesi günler ısrarla. Bu da işte bitti. Nedeni yok ben öyle istedim. Duygum değişti. Bitti işte uzatmayalım niye anlamıyorsun. Bak işte ararsan edersen polise şikayet ederim filan dedi. Ben de çok sinirlendim. Yani düşünsene gayet iyiyiz her şey normal. Hatta dün ve sabah birlikteyiz. Ben bunun bana yaptığı bi iki laf sokma ve terbiyesizliği uyardım ettim bak böyle davranırsan görüşmeyelim ben böyle ilişki yaşamam kendine çeki düzen ver filan dedim. Bu da sen beni tehdit mi ediyorsun işte ayrılalım bitsin bir daha görüşmeyelim dedi. Ben de dedim ne alaka ya. Hep suçlu hem güçlü. Bana saygısızlık yapıyorsun böyle ilişki yaşamadığımı söylüyorum bi de üstüne bitirmek istiyorsun ne sorunun açıkça söyle yani gayet iyiydik daha dün filan dedim asla açıklamadı. Bi de onun saçma fantezileri vardı. Korkuyordu ben millete bunu ifşa ederim iş yerine dilan diye. Asla yapmam öyle bi şey yani ilişki özelini. Neyse ona rağmen bana saygısızlık yaptı işte. Çok moralim bozuldu. Sonuçta gayet saygılı sevgili dürüst bir ilişkimiz vardı ve böyle son zamanlar zaten sınırlarımı zorluyor kaba saygısız bencil davranıyordu ama bir yandan da görüşmeye de devam ediyordu. Hani madenler ayrılmak istiyordun karşı tarafı iğrençlik yapmadan saygılı şekilde direk güzel ayrıl. Ama yok illa çirkinlelecek.
İşte böyle böyle iğrenç erkekler beni ilişkiden de erkekten de çok soğuttu tiksindirdi. Kime güvensem değer versem böyle bir şeyler versem kalbimi evimi hayatımı aşsam hep kazık hep terbiyesizlik hep değersizlik yaşattılar. Ne zamanki hiç yüz vermedim hiç değer vermedim. O zamankıymetli oldum.
Sen kendinden ödün vermişsin yoksa sorun yok
Ödün vermedim ki. Normal değer verdim yani iyi davrandım bir iki ayılığını alttan aldım direk pisleşti zaten.
:) iyi yapmışsın
Güzelsen neden profil yok? Neden gizlisin.
Bu benim içinde geçerli
Çünkü taşlar yerine oturmuyor
Bilmem ne bileyim
Mal
Akisina birak bence
Hep aynı lafı diyorlar da sıkıldım ve yoruldum. Yalnız uyumaktan ve yalnız olmaktan üzülüyorum. Böyle güzel bir ilişkim olsun istiyorum hem yakın arkadaş hem sevgili. Birlikte yaşayalım gezelim her akşam sarılıp uyuyalım istiyorum ama asla karşıma böyle bir erkek çıkmıyor. Ya kendini bilmez aptal sorumsuz abazalar çıkıyor ya da yaşını başını almış evde kalmış kusurlu pis aptal kimsenin yüzüne bakmadığı tipler evlenmek istiyor. Bi düzgün bulamıyorum.
Anlıyorum
Maalesef ki o tipler yuzunden herkes ayni damgayı yiyo
Çok tip var ve çoğu çöp maalesef. Toksik erkek de çok. Hani lafta ilişki isteyen ve ilişkide kalan ama hep kadın yük olan, kadına sadece baş ağrısı yapan ve tüm hayat sorun ve dertlerini kadına terapisti gibi yükleyen, fakirim tipsizim beceriksizim diye kadına ağlayan ve sevgi dilenen erkekler. Böyle tip de çok türedi ve ben cidden anlamıyorum. Bi insan hele de erkek nasıl beğendiği birlikte olmadığı kadına böyle dilenci gibi ezik yalvarıp kendini acındırır. Tamtersi böyle olsa bile bunu göstermemeye güçlü iyi gözükmeye çalışması lazım. Ben bil sorunlarımı öyle erkrk arkadaşıma kusmam yani. Benden soğur sıkılır bunalır diye kontrollü ve az anlatırım.
Olmasi gereken bu zaten
Evet bence de. O erkekler çok manyak ya. Hani daha ilk buluşmada ağlayan eden. Hani tamamen yaralarını sıkıntılarını gizleyen paylaşmayan erkekler tanıdım o da kötü ama ağlak güçsüz dilenen erkek de iğrenç.
Onları yargilamak bana düşmez herkesin yapısı farklıdır
Doğru
En dogru kisi çıkana kadar yanlış kişilerle olmakta saçma ayrıca
Yanlış kişi diye birlikte olmuyoruz zaten. O an doğru geliyor hoşlanıyorsun ve şans veriyorsun sonra yanlış olduğunu görüp bitiriyorsun.
ZTen birkaç buluşmada anlayıp denk olmadığımı bitiriyorum genelde. Sonuçta yıllarca çıkmıyoruz.
Bunu senin icin demedim kendi adima söyledim.
Tek tavsiyem kimse icin üzülme kimseninde seni uzmesine izin verme
Ok
Kendine iyi bak
Peki çalışıyorum ama dediğim gibi motivasyon lazım insana böyle aşk dostluk gibi.
Oda olur bi gün
Nerde yaşıyosun?
Olur
Nerde yaşıyorsun