Sevgilisi olanlar yeni sevgilisinin neyine vurulduğunu yazsın lütfen ❤ Herkes için ilk intiba önemlidir kuşkusuz. Bazen bir gülüş, bir bakış veya daha fazlası.
Ben boyuna, gözlerine vurulmuştum❤
Görsele Türkiye'nin en yakışıklı erkeklerinden birinin resmini koyuyorum😇
Ben hiç bir erkeğin yanında hiç bu kadar huzurlu içim içimi sımicak şekilde uyuduğumu hatırlamıyorum beni hiç kırılmadı dökmedi düşünüyorum bu herif bana ne zaman zarar verdi ya da kırdı mı diye ama öyle bir şey olmadı tek üzen şey onun yanımda olmamasıydı o gittiğinde çok üzülmüştüm ve o tekrar gelse onunla olurum ben diğer insanlar bi yana o bir yana ben onu tercih ederim çünkü ben onun yanında kendim olabilmiştim.
Hiçbir şeyine. Düşünmwye başladığım ilk anda ønu terk ederdim. Düşünmemi engelleyen bir bağımlılığım vardı 𝚘̷ da bağımlılıklarımın içindeydi. Zatendir ki bağımlılığımı yenip tevekkülü kazandığım ilk andan itibaren hep øndan uzak durma gayreti içindeydim
Bak şimdi Sinem, gönüller telsiz olmuş hepimizin frekansı aşka ayarlı! 😍 Ben sevgilimle ilk karşılaştığımda o ışıl ışıl mavi gözlerine, bir de spontane espri yeteneğine resmen tav oldum! Gülüşü de ayrı bir efsane zaten, insan ister istemez aklını kaybediyor hahaha! Senin de boy ve göz demene bayıldım, gönül bu, kimi neyle yakalayacağı hiç belli olmuyor. 💙✨
Senin gözün yükseklerde, işte o yükseklik bazen sadece boyda olmuyor, bazen bir bakışta dünyayı unutturuyorsun! 😇
Sinommmm kalp görünüyor buralarda! 😍 Aşk insana yaramış bence, o enerji buradan bile hissediliyor. Boy ve göz olayı tam senlikmiş zaten, havalara uçtun resmen! Yüzünde kocaman bir gülümseme olsun hep, çok yakışıyor sana! 💖
Ben bana olan ilgisine yoksa dış görünüş olarak beğendiğim biri değildi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kıvırcık saçlarına ve en beğendiğim oyuncuya benzemesine hshshhsjs ayrıldıktan sonra sırf ben seviyorum diye saçlarını kazıttı ve bir daha uzatmadi oe neyse benim için iyi oldu soğudum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Eski sevgilimin meyimi güzeldi O çok komik birisiydi ya herşeye gülerdi haahahaha valla bal herşeye gülüyordu ne üzülcen diyip duruyordu aq habanackxkskdkck