sonrada eski sevgilimin tüm ailesini tel numaralırını eskort sitelerine koydum :)
evlilginden 1 ay önce yaptım vucudunun ayrıntılarını nasıl seviştigimizi nişanlısına yazdım..
agladı agladı agladı
o agladıkça rahatladım ohhhh
bütün kötü ve şerefsiz eski sevgililere senin gibi biri müstehak.bizim exlerin de ağzına yap böyle :D ben senin yaptıklarını yapamazdım çünkü kötü biri olamam.yapacağım tek şey hayatıma mutlu mesut devam etmek ve onu tamamen çıkarmak olurdu.ki yaptım.şoka giriyorlar eskisi kadar svilmediklerini görünce.hatta sevgisi bitip terkeden eski sevgilim beni ne çabuk unuttun dedi.başkası varmış gibi davrandım ama yeni flört bitti başlamadan biliyodu.ve sevgimi tekrar belli edince işe yaramadı.eski sevgilisiyle şuan muhtemelen.ikisinin de allah belasını versin...verecekte ilahi adalete güven.haklıyken haksız konuma düşürmüşsün kendini;)
Helal sana :-) ama iyi mi yapmisim :-)
hem iyi hem kötü yapmışsın.çünkü sen de onun seviyesine düşmüş oldun.
kötü yaptım hemde çok kötü farkındayım yani eski sevgilinni vucudunun ayrıntılarını nasıl seviştigini kötü huylarını ailesni kötülem çok aşalayıcı bişey ... ben kend ailemden birini yapıldıgını düşünüyorumda gidip öldürürdüm ama işin ilginci adamlar suçlu ya bide ben böyle delice bişey yaptım korktular.. bişey diyemediler en fazla aradılar polise veririz dediler ...bana asıl ilginç gelen adam bu kızla bir ay sonra evlendi ya :)) bak aralarında sevgil yok deli gibi sevmiyolar ama niye :)
ahahahahahahhah ortalığı birbirine katmışsın korkulur senden:D bende beni eski sevgilisi için terkedip bana yalan yere yemin eden,söz verip aşık rolü yapıp 2 yıl kandıran kişiye açıp sövmek istiyorum.ama gurur yapıp sktiri basmıştım aylar önce.eski sevgilisi için gidişini bildiğimi bilmiyo.sonradan öğrendim çok sinirliyim ama tutuyorum kendimi.sence ne yapmalıyım?
eski sevgilisin çalıştıgı yeri bul oraya git senle bir konuşablirmiyiz de bir çay ısmarla eski erkek arkadaşınım la sevgilisin bana tecavuz etti zorla hamile kadlım sonra çocugu zorla aldırdı beni terk etti de ... tek kelime etme sonra ... aklını başına al kurtul bundan de .. abim eski sevgilimi bulsun öldürcek de ... sonra bir erkek arkadaşını al o kızın numarsını bul arat ona senin sevgilini öldürcem kız kardeşime tecavuz etmiş de.. o korku onların agzına sıcar huzur filan kalmaz ikisinde
yuhhhhhh dallas 2:D yapamam yav.büyük olaylar bunlar ama senaryoların çokm ilginç:D
allah aşkın ünv bir arkadaşım vardı oglan 4 sen kızla aynı evde yaşadı :) kızala gönünü gün etti :) her gece ohhh :) bulaşık yemek içmek kızdan :) karısı gibi kullandı kızı :) gitti 5 ay sonra nişanlandı :) bu operasyonu yaptık oglana :) kızla 2 ayda boşandılar :)))
ahahahahahha.çokkkkkkk iyi yapmışsınız.beter olsun pislik:Dçocuk naptı?
iyi yaptık tabi o arkdaşım çok severdim melek gibi kızdı oglanı nasıl seviyodu :)) oglan beni dövdürttü :) 2 hafta hastanede yattım kolum kırıldı :) kızada evine gitmiş :) arkdaşımında abileri onu dövdü :) 1 ay hastanede yattı :) yine bir kardayız :)))
şerefsiz ya.bide dövdürmüş.haketmiş sizin yaptığınızı.yani o terkettiği kızın evine mi gitmiş?orayı anlamadım:D
kız boşandı ya bundan bir ayırdık bunları yediremedi kendine :) beni buldu dövdürttü :) sonrada eski sevgilisi yani benim arkdaşımın evini basmış :) abi leri evdeymiş sabaha kadar dövüp polise vermişler :))
oha ya olaylara bak.bir şerefsiz piiçin yüzünden.beter oluğ geberir umarım.yazık kız arkadaşınıza.kız nasıl şuan?senin arkadaşın olan?
erkekler güvenmiyo :( korkuyo :( bekareti gitti :( e tatıdınıda aldı bazı seylerin canıda istiyo evlenmek te sitiyo :( allahtan işi gücü var :) ama 2-3 sene oldu artık iyi hayatını yaşıyo allah hayırlısını versin diyo :)
amin hayırlısı olsun.geçer..
amin :) allah sanda sabır versin
amin..
yaşasın kötülük! aferim
hak edene kötülük :) kızlar bile haklı buluyo beni bak sende haklı buluyosun demmeki bu eski sevilim gerçekten hak ediyo :) beter olur inş :)
bende maddi manevi zarara ugradm bnada bir akıl versene
ne kadar sevgili oldun niye ayrıldını kim ayrıldı biraz ayrıntı ver :)
2yıl sevgli olduk paramı yedi sonra seni hiç sevmedim diyerek gtti akıl ver nolur.d
way şerefsiz ya allah belasını versin e biçim bir erkemiş o ya...şimdi nerde biliyomusun sevgilisi filan var mı çalıştıgı yeri tel numarasını filan biliymusun facesi var mı...
facesi var oturdgu siteyi bliyorum hiçbir şekil bilgi vermedi bana başka. çıktıgı yok
senin sevgilin var mı peki ... facesini ver patlatıyım facesini :)) sayfasına bir metin koyalım tüm arkadaşlarına eşne dostuna rezil olsun :))) bide dövdürt birilerine parayla filan :))
mail adresini biliymusun
bilmiyorum yha.s
Evet bir kere yaptım. Ani bir şekilde ayrıldı. Başkasıyla görüşyomuş meğer sonradan öğrendim. Sonra bir gün mesaj attı. Tekrar başlayalım dedim. Ailesine anlattı beni. Abisiyle falan tanıştırdı. Tamam evleniriz demeye başladı. O anda bir koydumki tekmeyi nerden geldiğini anlamadı. Hala beni görünce yüzünde bir gıcık bakış var. ve hergün de beni görmek zorunda :)
aga güz<el intikam almışın :) ama diyelimki ikinci kez sevgili olmasaydınız nasıl intikam alırdın o kızdan şunuda söyleyim sen haklsın o haksız içini içini yiyo ne yapardın :)
aga süpersin :) ama kız geri sana dönmese nasıl alırdın intikamını
en uygun anda ne yapcan aga işte :) en uygun an beni önümde şuna :) a ben bir kızla 4 sene sevgili oldum , işe girmesin isagladım dersaneye yolladım ünv mezun olmasına psikoloji maddi manevi destke kendimi adadım :) ama o ailesini saçma sapan istekleri yüzünden beni terk edip 10 ay içinde biriyle evlendi... afedersin ama 4 sena agzıma sıçtı intikam almak istiyorum
kız kendine bir yol çizmiş artık. Boşver uğraşma. Bende 2 sene çıktım biriyle. beraber çalıştık. sıkıştığında maddi manevi herşeyi verdim. Bi anda ayrıldı. Senin gibi 10 ay sonra başkasıyla evlendi. Ben intikam almadım ondan ama. Bir gün hakettiğini bulacak biliyorum. Emin ol o da bulacak hakettiğini.
aga belasını buldu allah cezasınıda vercek.. bak sende aynısını yaşamısın anlarsın beni.. ama aldıgı maaşta bir le hakım var benim çok memegim var ... yani bir insan herşeyi yapcak bir anda terk etcek .. ya böyle olmamalı bir ceza vermeli allah vercek tamada bende vermelyim
en büyük intikam en yakınındaki arkadaşını ayarlamak ve o kızı çok mutlu etmek olurdu herhalde...diğer türlü başka kızlarla çıktığında seni tkmaz çünkü sevgisi kalmamıştır zaten die düşünüorum
şeytannnnnn :)
Cevap
1Cevap
Peki bunları yaptın sonuç ne ? Evlenmelerine mani olamamışsın ki evliliklerinin birinci yılını kutluyorlar değil mi :) Yani demem o ki, kendi kendini rezil etmişsin. Benim de geçmişte beni üzen sevgilim olmuştu, depresyonlara girdim. Ama hiç aklımdan intikam almak dahi geçmedi. Çünkü biliyorum ki intikam ancak beni rezil ederdi, karşı tarafa bir şey olmazdı .
Uc ay oldu evleneli :-) ve kedi kopek gibiymisler :-) amacim.onlarin evlenmemesi bosamasi degilki huzursuz olsunlar yeter :-)
İntikam alıcam derken insan kendine zarar verir. İntikam almak intikam dizisindeki kadar büyüleyici diğil. Bittiyse bitmiştir Allah'a havale ederim haksızlık yaptıysa.
tabiki allaha havale etmek en güzeli bende öyle yapardım... ama için içini yiyo şeytana uydun ne yapardın...
ayşe dogrusun haklısın bak allah havale etmek lazım ,takmamak lazım bunlar dogru şeyler :) ama intikam ateşiyle yanan bir adam var sen haksızısın ( böyle düşünelim ) sana ne yapsa canın yanar :)) soru bu :)))
ya ben bir kızla 4 sene sevgili oldum , işe girmesin isagladım dersaneye yolladım ünv mezun olmasına psikoloji maddi manevi destke kendimi adadım :) ama o ailesini saçma sapan istekleri yüzünden beni terk edip 10 ay içinde biriyle evlendi... afedersin ama 4 sena agzıma sıçtı intikam almak istiyorum
ben eşim gibi bakıp öyle deger veriyodum .. oderece ailesinin şimdi ki kocasından çok emegim var onda aldıgı maaşta bile emegim var :) ama allaha sıgınıdım atlattım seneler oldu ... bakma bişey yapcavcagımdan degil ama bir kzın canını ne yakar merak ediyorum :)
ya intikam budur işte ...
ne peki
o beni terk ederken haksızlık yaparken canımı yakarken beni mal gibi bırakırken aşk sevgi adamlık nerdeydi :)))
Terkedilmedim ki intikam alayım.. Benden almaya çalışanlar çok.
terk etin yani hep :)) ne yapıyolar sana intikam için
süpürgemi alıp gelirim görürsünüz gününüzü dersin sende :)
Hayır alma gereği duymadım
Çünkü Eden bulura inanıyorum
eden bulur allah çektirir ... bunlar ok :) ama için yanıyo intikam için bir kızdan nasıl intikam alınırki canı yanar
kanki haklısın :) bak seni düşünmüyoruz ..eski sevgilini mahvettin haksızsın adamı sründürdün kullandın attın :) sana ne yapsa canın yanardı
unutulmak aci haklısın :(
Benim onun yüzüne bakmamam enn büyük intikam oldu anlayanaa:)
hala seviyo demekki sen terk etmişin :) ama çok canını yaksa bir erkek ne yapardı ona
Tüm yaptıklarına gülerdim. :D Bidee zaten kardeşim dedigi kişi ile onla çıkarken çıktıgımı söylerdim. O buna yeter zaten . ( Aldatanı aldatmak büyük zevk ) .
sen psiklojik baskı ile yıldırıyosun :) peki tehdit , fiziki şiddet , facesni patlatmak , ... gibi fiziki bişey yaparmıydın :) (ayrıca çok cadısın )
Tehtit etmek direk uygularım. Ama ona gerek duymam. Degmecek biri için nie kendimi yorayım :)
panpa :) degcek degmeycek salla :) soruya konsantire ol :) bir erkegin canını çok yaktın adam haklı dalge geçtin onla ve bıraktın :) adam ne ayapsa sana canın yanar :)
Kimseyle dalga geçmem. O kadar düşmedim . Sadece aldatırsa aldatırım.
çıldıracam ya :))) sana yaptın mı dedik :))) mesela :))))) sana bir erkek ne yapsa canın yanar intikam için
Tamam tamam :D Sıkıldım biraz degişik cevaplar verdim :D Ama dalga geçmem :D :D :D
çok cadısın sen ya :)) karşındakini psikolojik olarak yıpratır öldürürsün sen intihar eder adam :)
Yok be
süpürgeli cadıııı :)
Hııı :D:D
Onu bu hayatta yanlız bıraktım bence en büyük intikam bu
peki o gdip senden 10 ay sonra biriyle evlenir sen yalnız kalrsan ne olcak :)
Aldım,bir güzel tehdit ettim,kamerada hüngür hüngür ağladı sinirinden,beter olsun,ben rahatladım mı hayır yetmedi
ne yaptın allah aşkına söyle
Subaydı gidip biriyle yatarım o yaptı der dava açarım ebeninkini görürsün dedim,böyle durumlarda ya evlenir ya mesleğinden olur
offf süpersin ya :) helal sana... ya bir kız da benim tam 4 senmi yedi saçma sapan şeylerden beni ter k edip 10 ay içinde evlendi.. bende intikam ateşiyle yanıyorum ne yapsam diye düşünüyorum
Allah topunu nasıl biliyorsa öyle yapsın ben bu herifden nikaha iki gün kala ayrıldım,gözümün içine baka baka babasına ne yalanlar söyledi hayatta yapmam dediğim şeyleri yaptırttı
Evlendiyse boşver artık derim sonuçta yuvası yıkılabilir yuva yıkanın da yuvası olmazmış
canım benim :))) sen ne yapabilirim bunu söyle bana :)) ben bunları aştım :)
Aşma bence evlenmeden aşmalıydın evlendiği kişinin günahı ne
ondan banane :) ben eski sevgilimi düşünüyorum o bir araç
hasta mısın olum sen... ne yaptıysa yaptı kızı niye rezil ediyorsun aşağılık duruma düşmüşsün iyice
Cok mu asalamisim :-)
ben ettim o da bulacak ha bugün ha yarın allah en ufak haksızlığı bile karşılıksız bırakmıyor
canım onda hemfikiriz allah herkese cezasını veriyo... ama sen haksızsın diyelim... sana ne yapsa canın yanardı
birini bulması
işte aynı ıs bana oldu 4 senelik aşkım beni ailesini lafıyla saçma sapan şeylerle bıraktı ve 10 ayda evlendi :) birisini bldu :) intikam almalıyım ne yapmalıyım
ne intikamı alacaksın evlenmiş sen erkeksin sonuçta bişey olmaz ben bekaretimi verdim gözümün önünde başkasını buldu
sen daha agır yaşamışın tabi.. haklsın ama benimde çok canımı yaktı anlatsan sen kız halinl sinir olursun eminim... ondan bir kin var içimde o kıza karşı
yapılacak birşey yok artık evlenmiş diyosun çok zor tabi
güncellmeyi okudun mu böyle yaptım bak
sanırım sen intikam almak istiyorsun? :)
istiyorum ne yalan söyleyim :) yeni fikirlere açıgım
anladın şimdi yardımcı ol bakalım :) bir oglanı dalga geçti n oyaladın parsını yedin :) (mesela diyoruz yapmam deme ) adam nası intikam alsa canın yanardı
canım benim :) sen takma bunları ben küçük düşmem .. oaşalık biri :) ben bunları aştım... sadce intikamı düşünüyorum ... kararımı verdim fikir ver bana panpa
bişey geçmedi tabi elime :) rezil ettim kendimi :) ama içim rahatldı içimde klamdı :)) yardım etigin için yorumların için tesek :)
almadım çünkü umrumda değiller
degiller :) kaç kiişi bunlar :)
süpersin :) onlar seni kaybetmiş
nasip 5-7 kişilere :) inş 5-7 de dogru kişiyi bulma dilegiyle
İntikam alacak bir şey olmadı çünkü.
canın yanmamış demmeki .. kırmadan kırılmadan ayrılmak güzel şey bunu başarmakta önemli
Bence de..
peki bir erkek çok canını yaksa ve için içini yese ne yapardın
Almaya bile degmediler
senden almak isteyen oldumu ?
Olmadı çünkü ben kimseyi sebebsiz yere bırakmadım
tamam sen bir meleksin :) peki diyelim ki bir erkegn canını yaktın dalga geçtin ve bıraktın ( diyelim ki yaptın demiyorum ) erkek ne yapsa senin canın yanardı ... mesela şöyle bir dedikodu yayasa ya ben o kızla yattım şöyleydi böyleydi dese ne olur tepkin... ve herkees ona inansa
Tabiki bu onur kırıcı olurdu ama bir düşün bunu yapıp eline geçerdiki zamanla unutulurdu ama ben unutmazdım canım yanardı sen böylemi yapmayı düşünüyosun? Yoksa
ya beni canımı bir sevgilim çok kotü yaktı intikam alcam ... ben sevmiyorum ama beni maddi manevi anlamda yıktı ne yapsam canın yanar diye düşünüyorum canının yanmasını istiyorum sadece
Bence boş ver bir düşün neye yararkı böyle yapmam sana bunları yapanı allaha havale et yoluna bak evet şuan çok öfkelisin zaman geçtıkçe unutursun inan bana
cadı ya :))) iyi bakalım öyle olsun
Boş ver arkadaş ben inanıyorum ki şuna kötüler olmasa iyilerin kıymetını bilemeyiz seninde karşina kıymetını bilen biri çıkar merak etme
inş allahız izniyle :)) ben atlattım onda ayrıldıgım için kurban kestim kurtuldugum için o derece düşün :) allahta cezasını vercek onada kalpten inanıyorum ...
Bende inanıyorum ve ogüne kadar susuyorum allaha bırak boş ver sana uzak cehenneme direk
amin allah hayırlsını nasip etsin ...
Amin
kıza acımazsan adama acı be kardesım .
kıza acımıyorum hiç hemden adamda acımıyorum adamın suçu ne biliyomusun ... biz sevgiliyken adam 2 kere istemeye geldi sevgilimi... ve sevgilim geldi bunu söyledi bana.. ailem istedi gelmesini dedi...bana görüşmedim dedi ama yalan söylemiş görüşmüş adamla...sevgilimn annesi de onu istedi sırf kızı açık giyinip gezip tozup kızını paras ını yiyecek diye... benden ayırdı kadın saçma sapan şeylerde o adama 10 ayda yamadı kızı .. eski sevgilimin sitiyerek evlendigini sanmıyorum
ee sen bu adama nişanlıyken bır sürü yattım kalktım vs laflar söylemıssın nasıl evlendı o kızla
bekaretine bişey olmamıştı ...işte orda bir zar olunca namuslu oluyosun.. ama benle yemedigi halt kalmadı... adamın yerinde ben olsam nişanlıma öyle biri yazsa soru işareti olur bence ama dam evlendi...ya adam astsubay benim eski sevgilim hemşire adam eski sevgilim le parası ve kolay tayin için evlendi... benim salakta evlenmek için çocuk için ailesinden kurtulmak için evlenfi.. bende nişanlıyken onların arasına yatak odalarına boombayı attım ...onların evliliginin sonu yok
bide eski sevgilim istemeye gelince sen olmasan ben yine evlenmem onla demişti eski sevgilim adam hem tipsiz ehem asker hemde beinm kara kaşıma kara gözüme gelmiyo benim param ve tayin için sitiyo demişti
kardeşim ne yaşadın nasıl yaşadın bılmıyorum boşver demek bana düşmez ama. bence hıc nefsını yorma. gıtmıs evlenmıs barklanmıs zaten. allaha dua et sana ondan da ıyı bı kız nasıp etsın. ıntıkamdı öç dü bunlar ınsanın kalbını karartır. eğer o senın hakkını yedıyse allahından bulur sal gıtsın...
bulur inş allahtan belasını.. hani derler ya anlatsam roman olur...ben eim gibi deger verdim ona neler yaptım aklın almaz varya şaşırırsın o derece :)) ya ben boşverdim bu dedigimm olayda 2 sene once oldu atlattım sadece kızların düşüncelerini merak ettimde sorum :) bembeyaz bir sayfa açtım kurban kestim eski sevgilimden kurtuldum diye düşün :) şimki kız bakıyorumda yş 28 bankacıyım işim zor .. aileden uzaktayım bulamıyom ya :)))
allah yardımcın olsun. çeşit çeşit insan var. allah ıyılerle karsılaştırsın. ben de cok sey yaşadım .. sen yıne haklı yere ıntıkam alıyosun. benım kı haksız oldugu halde ıntıkam almaya calıstı benden .
ya yanlış anlamada beni eklermisin lütfen dertleşmeye ihtiyacım var sende benim gibisin anlarız birbirimizi :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar