Arkadaslar sizi sizin kadar sevmeyen aci cektiren bir sans daha verdiginiz halde giden hatta baskasi ( Dost ya da baska erkek ) icin terkeden oldu mu? Pisman oldu mu? Ne zaman pisman oldular? Ne zaman sonra geri donduler? Rica etsem paylasir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu ve buna benzer bir olay yasayan var mi? Dostu icin sizi terkeden biri var mi?
Epey bir ozel oldugu icin soyleyemiyorum ama ikimizin arasindaki bir sorun degildi benim hayatimi alt ust eden bir problemdi. Korkakligindan ayrildi daha sonra geldiginde de kabul ettim. Tabi sonra da ben ayrildim. Ciddi anlamda aşk acisini yasadigim tek insandir.
Benimkide sana yakin dostu dedigi cocuk sevgilisi oldugu halde benimde cok iyi biri oldugum halde cikmamizi istemedi eski sevglmde onu kaybtmektn korktugu icin bnden ayrildi. Bidaha gelir mi? Pisman olur mu? bilmiyorum
Aramizda kotu sozler kufurler gecmedi. Onu her yerden engelldim. Face wp telfn. Cok aci cektirdi bunu oda cok iyi gordu. Bu kdr seydn snra gelmez diye umut ediyrm bn 😕
Gelirse kabul etmemelisin diye bir oneride bulunuyorum o halde sana. Hicbir zaman eskisi gibi olmuyorsun. Sevgin bile en ufak sorunda yalpalamaya basliyor. Bir de bir söz vardir cok severim. "Araya biraz zaman, zamanla biraz bosluk girdi mi; kaldığın yerden devam edemezsin hicbir an."
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
3 ay sonra
Kabul ettin mi pkii?
Malesef
Ozel deilse neden ayrildiginizi soyler misin? Benim gibi cok aci cektin mi
Epey bir ozel oldugu icin soyleyemiyorum ama ikimizin arasindaki bir sorun degildi benim hayatimi alt ust eden bir problemdi.
Korkakligindan ayrildi daha sonra geldiginde de kabul ettim. Tabi sonra da ben ayrildim.
Ciddi anlamda aşk acisini yasadigim tek insandir.
Benimkide sana yakin dostu dedigi cocuk sevgilisi oldugu halde benimde cok iyi biri oldugum halde cikmamizi istemedi eski sevglmde onu kaybtmektn korktugu icin bnden ayrildi. Bidaha gelir mi? Pisman olur mu? bilmiyorum
Arkadasiyla arasi bozulsun hemen sana koşar merak etme
Aramizda kotu sozler kufurler gecmedi. Onu her yerden engelldim. Face wp telfn. Cok aci cektirdi bunu oda cok iyi gordu. Bu kdr seydn snra gelmez diye umut ediyrm bn 😕
Gelirse kabul etmemelisin diye bir oneride bulunuyorum o halde sana.
Hicbir zaman eskisi gibi olmuyorsun. Sevgin bile en ufak sorunda yalpalamaya basliyor.
Bir de bir söz vardir cok severim.
"Araya biraz zaman, zamanla biraz bosluk girdi mi; kaldığın yerden devam edemezsin hicbir an."
Kesinlikle haklisin hicbirsey eskisi gibi olmuyor ama onlarin Şu an aralari iyi ve buda dokunuyor bana
Ben unuttuğumda
Ne kdr bir zmn aldı?
8 ay
Maşallah ama 8 ayda az bir sure değil . Hayirlisi olsun
Giden gitmiştir orda bitmiştir