Selamm,
Elimde olmadan sevdiğim kadını üzerim diye çekinirken, böyle insanların var olduğuna şahit olmak zor geliyor...

Selamm,
Elimde olmadan sevdiğim kadını üzerim diye çekinirken, böyle insanların var olduğuna şahit olmak zor geliyor...

Ya ben böyle insanları çevremde barındırmıyorum ki. Yandan gelen küfür kıyamet sesinin üstüne tokat eklendiğinde aile içi falan anlamam diyip polisi aramış kadınım ben.
bişekilde yanımda yöremde olsa bile yanımda bunu söyleme cesaretinde bulunamaz :D Son olarak eşinin bundan haberi yoksa var olmasını sağlar ve boşanma için avukat ayarlarım.
Edep ahlak namus insanım kendisinde olmalı kendi içinde kendisine barındırdığı saygısında ve sevgisinde kendisine verdiği değerde...
Böyle birini insan yerine koymam. Aldatmayı marifet sanan biri zaten kaybetmiş demektir. Bu kafa ne sevgi bilir ne vicdan. Sadece egosunu tatmin etmek için insan harcar sonra da kendini büyük zanneder. Oysa yaptığı şey rezillikten başka bir şey değil. Sadakatten nasibini almamış birinin hayat dersi vermeye çalışması da ayrı komedi. Varlığı bile zaman kaybı.😃
💖
Sadakatsizlikle övünmek, karakter eksikliğini marifet sanmak oluyor. Güven kırmakla gururlanmak ise insanlık dışı bir davranış.. Bir de, cinsellik yaşadığı kadını bir başarı hikayesi gibi arkadaş ortamında anlatan erkekler var ne yazık ki bu, sadece kadına değil, kendine de saygısı olmayanların göstergesidir. Ve daha niceleri.. Nice pis. likleri yapanlar.. 🙂
Bu soruyu da görünce sinirlerim tepeme çıktı aman bee öff
Hey Allahımm
Böyle tiplerle sohbetin bile olmayacak, muhabbeti kesip toplumdan dışlayacaksın ki bunun övünülecek değil rezil olunacak bir hareket olduğunu anlasınlar aksi takdirde matah bir şeymiş gibi anlatabiliyorlar.
Bunun bir de kendisinden onlarca yaş küçük olan kızlarla sevgili olup övünen türleri var yahu neredeyse kızın iki katı yaşındasın ve kızın yaşında birisiyle beraberken tam olarak bu olayın hangi yönüyle övünüyorsun diye sorasım geliyor sonra diyorum bana ne ya
Toplumda ciddi bir yozlaşma var.
Cevap
20Cevap
Ağzının payını iyi veririm.
Karaktersiz insanlara ne dersek az kalır
Aynen böyle
https://www.youtube.com/embed/4H1cSM5vLdASenin ben 7 evliyatını diye söze başlarım devamı kendiliğinden akar zaten
O adamla bir daha hiç muhatap olmam yani benim ailemden birisi değilse babam haricinde ise o adamdan yavaş yavaş uzaklaşır muhatap olmam Çünkü affedersin aldatmanın ihanetin övülecek bir tarafı yok bu erkeklik de değil erkek olan ihanet etmez
bunda ovulcek şey ney ki çok gülerim yanımda söylerse shshshshhsh
Böyle insanlar yüzünden kaç kızın psikolojisi bozuluyor bir daha kimseye güvenemiyor böyle biri yanımda bununla övünse elime geçen her şeyle saldırırım dmxmkx
O tip insanlar yok cevremde :) aldatan gordum ama evine, esine sahip cikamayanlar yuzunden magdur olanları :)
Bu dünyada herkes kendine yapar bea
Ağzının payını vermek yerine pişman olmasını sağlarım
Öyle yaratıklarla muhatap olmam yanımda barındırmam... tanimadigim bir ortamda olursa da kalkarım sakince.
Hayvnadan daha aşşağı olarak gördüğüm bir bakış atardım
Gördüğümde bırak bahsedildiğinde yüzüne tükürmem, tükürük daha değerli diyorum.
O insanla arama mesafe koyarım hic sevmem öyle tipleri
Hiç bir şey demiyorum ben. Ders oluyor bana.
Valla millet ne temizmiş kimse kimseyi aldatmıyor herkes çok iyi melek duyar
Bu tarz şeylere alışmak bir süre sonra arsızlığın alasını getiriyor o yüzden bir halt sanıyorlar
Elimden geldiğince ağzının payını veririm ama utanmaz ki..
Direkt mesafe koyar uzaklaşırım maalesef üzülüyorum bu durumlara
Igrenerek bakarım. Arkadaşlarımdan beni sakinleştirmeye calisir.
Erkekse şayet “haaa sen erkeğin or….. su olmakla da övünebiliyorsun aferin” derdim😂
Tiksinerek bakarım ve öyle birinin yanında durmam
Bunu erkekler çok yapıyor tabi lafı yapıştırıyorum
Keşke eşini ne kadar mutlu ettiğiyle övünse.
Darısı başına derim sjajfjd
Yaa öyle yaparım adamı sdfsfs
Çenemle öldürürüm yemnlen kim olursa olsun.
Evire çevire ayağımın altına alır, bu dediklerini eşine iletirim.
ona "inan eşin de seni benle aldatıyor derim"
Umarım etrafta sopa, silah vb suç aletleri bulunmuyordu..
tepki vermem uzaklaşırım. nefret de bir tür bağ çünkü... uzak kalmak iyidir.
Zaten aldatan insanda utanma ne gezer
Hiç muhattap olmam bile
derim ki baban belli mi
Sütü bozuktur. Nokta. Uzaklaşırım nokta.
Tepki vermem çünkü şuna inanıyorum aldatan aldanir
Hemen ses kaydına alıp eşini bulup dinletirdim 😎
Ulen yaptıysan da gizliden yap bee
Ağzını burnunu bi kırarım sonra daha muhatap olmam
Ellerini yorma tekvandoyla döv
Ağzıma gelen hakaretleri sıralarım
Dava ederim onu
Hahaha senden de bu beklenir
Gerçekten böyle insanlar var
İnsan yerine koyup da tepki mepki vermem
Türk erkekleri cv :
Beynini patlatırım